לא יודע מה לעשות לא מוצא את עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות לא מוצא את עצמי
    אורי
    18/12/2010

שלום
    שמי אורי אני בן 30 אני בדרך להתגרש ואני לא יודע מה לעשות אני ובת זוגתי נשואים כ 3וחצי שנים החלטנו שאנחנו נפרדים יש לנו ילדה משותפת פתחנו תיק ברבנות ואני עזבתי את הבית שיהיה יותר קל בזמן הזה אני בא לבקר כל יום את הילדה ורואה את בת זוגתי כמעט יום יום בכל פעם שאני קצת מתחזק אני מקבל ממנה הודעות של אני אוהבת אותך תודה חיים שלי שעזרת לי עם הילדה וזה מקשה עליי התחלתי לצאת קצת עם חברים למועדונים אני לא יודע אם אני אוהב את זה אני מרגיש דיי בודד חסר לי חום חסר לי חיבוק בכל פעם שאני ליד בת זוגתי שאני מבקר את הילדה אני מנסה להתרחק
    אבל שאני מרגיש בודד אני כן היית רוצה שהיא תחבק אותי אני לא אוהב אותה ואמרתי לה את זה כנראה עם הזמן ירדה לי אהבה אני במצב כלכלי ירוד ואני לא יודע מה לעשות יש לנו ילדה משותפת וזה חשוב אני לא רוצה פתאום להחליט להשאר מחוסר ברירה ואז להתעורר בגיל 40 ולהגיד למה המשכתי את זה אני יודע שיש עליות ומורדות בחיים אבל השאלה היא אם אני חושב אולי לתקן את המצב האם זה מחוסר ברירה או הפחד להיות לבד או שלא יאהבו אותי קשה קשה לי לישון לבד להיות לבד האם באמת אני רוצה שזה ימשך אני מבולבל מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות לא מוצא את עצמי - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

אורי שלום,
    אף אחד מלבדך לא יודע מה באמת לעשות כי אף אחד מלבדך לא יכול לדעת מה אתה מרגיש כלפי אישתך ומה אתה מרגיש כשאתה לבד או בודד כפי שהגדרת את זה.
    מה שכדאי לעשות זה לבחון את הדרך שאתה מקבל את ההחלטות. מדוע בעצם בחרת להפרד, מדוע כ"כ קשה לך לבד? מה חסר לך באמת אישתך היא שחסרה לך או אישה שאתה אוהב? האם ההחלטה להפרד גרמה לך סוג של הקלה או זה נעשה בלב מאוד כבד? ענה לעצמך על השאלות האלה וקבל החלטות רק שאתה יודע לענות על השאלות הבאות: האם אתה רוצה לחזור להיות יחד בגלל הילדה? האם אתה מרגיש שאשתך חסרה לך? או שאתה רוצה לאהוב משיהי והכי קל לחזור לאישה שמכירה ואוהבת? 7
    אל תעשה לעצמך הנחות- אם אתה רוצה אישה לאהוב וזאת לא אישתך צא אל החיים וחפש אותה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו