זוגיות לא מאושרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות לא מאושרת
    אור
    23/12/2010

אני נשואה מזה שמונה שנים עם שני ילדים מקסימים.אני חיה למען הילדים.חיי הזוגיות שלי קשים ומרים.בעלי גולש באתרי פורנו בטענה שאיני מספקת אותו מינית.איך אפשר להכנס למיטה עם מישהוא כ"כ מרוחק רגשית ממך?אני רוצה להתגרש אבל מפחדת. רועדת מפחד. מפחדת להיות לבד.אשמח להתייעץ ולהסתייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות לא מאושרת

הוספת תגובה

• יקירה

רון
    24/12/2010

אל תחששי מהצעד הזה

את מספיק מוצלחת ואיכותית בכדי שתצליחי ללא אישך בשוק הפתוח והחופשי !!

לכי על זה !!

לא מגיע לך חיים שכאלו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוצפן.

מיה
    24/12/2010

למה אתה קורא לה יקירה , למה כל התגובות שלך על גבול הסקסטיזם?. היא לא יקירה ש ל ך . היא אישיות בפני עצמה .יש לה שם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות לא מאושרת - תגובה

דליה שוורץ
    25/12/2010

אור שלום,
    מדברייך אפשר להבין שאת נמצאת במערכת זוגית לא פשוטה ולא נעימה ואת נמצאת בה רק כי את פוחדת. נסי להבין ממה את פוחדת, מה את פוחדת להיות לבד, למה את פוחדת שאם לא תשארי במערכת היחסים הזו את תשארי לבד. והשאלה העיקרית שאת צריכה לשאול את עצמך ממה את יותר רוצה להמנע מלהיות לבד או מזוגיות כמו שיש לך. זו בחירה שלך. אם את כ"כ פוחדת להיות לבד עד כדי כך שאתת מוכנה להשאר בזוגיות הזו אז זו הבחירה שלך ולחיים ואם את לא מוכנה להיות בזוגיות כזו אז קומי ולכי עם הפחד... גם זו בחירה שלך... ואף אחד לא יכול לבחור בשבילך.

ממליצה בחום על אימון אישי...

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי...

חניתה
    26/12/2010

אוי...כל כך לא נעים...כל כך מבינה אותך... ניראה שאת מאוד זקוקה לשינוי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    26/12/2010

תודה על התגובות.איזה כיף שיש התייחסות.אשקול את מה שהוצע לי על ידכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עצמית

רועי
    26/12/2010

שלום לך,
    בעלך מסתכל רבות באתרי פורנו, לכל אחד יש את הצרכים שלו.
    האם בדקת בתוך עצמך האם את עונה לו על הצרכים? מהי תדירות היחסים בינכם?
    האם היחסים המיניים מספקים? כל עוד הוא רואה סרטים זה לא נורא ואין לך מה להתרגש מזה אלא לנסות ולהבין כיצד אפשר לחדש את האש שהיתה בינכם?
    הגיע הזמן שאולי את תיזמי את המגע בינכם! אני שומע על הרבה זוגות שתדירות יחסי המין שלהם היא נמוכה מאוד ואז המפלט של הגבר הוא צפייה בסרטים.

גם אני כמו רבים אחרים רואה סרטי פורנו ואישתי יודעת מזה, אבל זאת לא סיבה לפרידה, זאת סיבה לבדיקה עצמית שלך מול בעלך. לבדוק את סיבת השורש מדוע הוא טוען שאת אינו מספקת אותו.

ואל תקשיבי לרון ותסיקי מסקנות של פרידה
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו