מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהב את אישתי ולא רוצה גירושיםיעקב24/12/2010
שלום לכם
אני בן 28 ואשתי בת 27 יש לנו ילדים מקסימים בני שנה הייתה לנו זוגיות נפלאה עד שהחלו
לעלות טענות שאני לא שותף רגשית לבת זוגי בשלב מסויים עברתי לספא ומשם את עברתי
לבית הוריי המשכתי לבקר בבית כל הזמן לבקש שלום בית חזרתי להחמיא התגעגתי אליה
יותר ויותר אך ללא הועיל היא המשיכה לדבר איתי רק על הילדים. לאחר חודשיים החלו יחסיינו להפשיר התחלנו לדבר יותר שפחתי את ליבי שאני אוהב אותה ומוכן ללכת לכל יעוץ
העיקר להשאר ביחד דווקא בנקודה זו שאנו מזילים דמעה אחד לשני היא לא רוצה לחזור
היא הדבר היקר בחיי אנחנו לפני גירושים שלא באים בלב שלם,לעולם לא בגדתי בה היא היחידה בחיי אני איתה על זמן שאול מה אפשר לעשות עוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב את אישתי ולא רוצה גירושים - תגובה
דליה שוורץ25/12/2010יעקב שלום,
אתה נמצא במערכת יחסים שכרגע היא חד צדדית כלומר אתה מעוניין להמשיך את הקשר ואשתך לא. אני לא בדיוק יודעת מה הסיבה לכך וכנראה שגם אתה לא ידוע באופן ברור מדוע היא לא מעוניינת להמשיך את הקשר. לכן דבר ראשון כדאי שתנסה להבין מה קרה.. מה באמת קרה. מדוע היא החליטה שאתה לא מתאים לה יותר. רק לאחר שתדע מה הסיבה תוכל להבין מה עליך לעשות.
אם היא לא תשתף פעולה ולא תיהיה מוכנה להסביר אתה תיהיה חייב להרפות כי לא תוכל להכריח אותה להשאר אתה.
נסה ליצור שיחה שתיתן לה את היכולת להפתח ולהסביר את הסיבה האמיתית.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?