היתייעצות דחופה , בבקשה מצפה לתגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתייעצות דחופה , בבקשה מצפה לתגובה
    אילנית
    24/12/2010

שלום, אני גרושה ואמא לילדה בת.3. לאחרונה בתי בשום פנים ואופן לא רוצה ללכת לאבא לישון ( לפני כן הכל היה בסדר והיא הלכה בלי בעיה). אני לא יודעת מה קרה אבל נגיד היום דבר ראשון שהיא שאלה אחרי הגן אם היא הולכת לישון אצל אבא וכששאלתי אם היא רוצה היא ענתה לי שלא. כשגרוש שלי הגיעה היום לבקר אותה ולקחת אותה לטיול היא פשוט היתחילה לבכות ולא הייתה מוכנה בשום פנים ואופן ללכת איתו. תפסה אותי בצוואר ולא רצתה לשחרר עד שהוא לא הלך. אני הייתי בהלם זה אף פעם לא קרה היא תמיד שמחה לראות אותו.
    אני יודעת שלאחרונה כשהיא הייתה אצלו הוא כל הזמן מכיר לה כל מיני ידידות שלו שמביאות לה מתנות. (אין מישהי קבוע). אני ביקשתי ממנו לא לעשות את זה כי לדעתי זה לא מצב בריא בשבילה לראות את אבא שלה כל פעם עם מישהי אחרת.
    האם זה יכול להיות הגורם?
    האם זה בכלל מצב בריא שכל פעם שהיא נמצאת עם אבא שלה תהיה עוד מישהי (אני שוב מציינת לא מישהי קבוע). האם זה היתנהלות נכונה?

אשמח לתגובה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אילנית שלום .

חיים
    24/12/2010

גשי לפסילוגית של הגיל הרך{הגננות מכירות} שתתשאל{תחקור}אותה, על מהות יחסיה עם האב , ללא קשר לחברותיו. ...וכמו שלך מותר לצאת מידי פעם עם גברים ,גם לו מותר. אבל ייתכן והעניין יותר עמוק, ויש דברים בגו . אני לא אומרת חלילה שהוא פדופיל , אך רצוי לשלול זאת על ידי תישאול מיקצועי . ילדה , לא מתלוננת אף פעם סתם כך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתייעצות דחופה , בבקשה מצפה לתגובה - תגובה

דליה שוורץ
    25/12/2010

אילנית שלום,
    הבת שלך מגיבה בצורה מאוד חריפה למפגשים עם אבא שלה ולדברייך זוהי התנהגות חדשה שלא היתה מוכרת לך. מכך ניתן להבין שמשהו קרה והשתנה. זה יכול להיות משהו שקרה אצל אבא שלה וגם יכול להיות משהו שקרה גין שתיכן שהשפיע על הרצון שלה להפגש עם אבא. את ציינת רק גורם אחד שיכול להשפיע והזה התחלופה של הנשים בחייו אך זאת לא בהכרח הסיבה. זה כן יכול להיות גורם להתנהגות אך יהיה חסר אחריות מצדי להגיד שזהו הגורם. לכן אני מציע לך לדבר עם האבא ולנסות להבין מה השתנה אצלו בבית. האם היתה לילדה התקלות לא נעימה עם אחת הנשים שהיא נפגשה איתן. נסי להבין אולי היה משהו אחר חריג שיכול היה להשפיע על הילדה. כמו כן נסי לשחזר שיחות שלך איתה האם היא חוששת שמישהי לוקחת את מקומך האם את אמרת משהו על הנשים של האבא שהיא נבהלה מהן...
    לא תוכלי להמנע משיחה עם האבא כדי להבין מה קורה לבת שלך...
    אני בהחלט לא הייתי פוסלת פנייה לאנשי מקצוע שמתמחים בעבודה עם ילדים כדי להבין מה בעצם משפיע על הילדה בצורה כזו חזקה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו