מחשבה על בחור מהעבר במקום על הפרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה על בחור מהעבר במקום על הפרידה
    דניאל
    28/12/2010

שלום לכולם!
    רציתי לשאול על משהו: לפני חודשיים נפרדתי מהחבר,היינו ביחד שנתיים וגרנו ביחד שנה וחצי.הקשר היה סבוך ואחרי הרבה כאב הבנתי שלא משנה מה, אני חייבת להיפרד ממנו. כמובן שהוא הפך אותי למפלצת שלא מרוצה מכלום,שאין לה רגשות וכו'.
    מאז אני לא ישנה כל כך טוב,הרבה שינויים והרבה נפילות(בחיים,במשפחה ובעבודה). הכל מתמוטט בבת אחת.
    רוב הזמן אני חושבת על בחור שהכרתי ממזמן, לא היה בינינו כלום אבל הייתי דלוקה עליו בטירוף. מהפחד שלי מקשר, לא קרה גם כלום. אני כל הזמן חושבת שאולי אני אפגוש אותו שוב,מחפשת אותו בכל הרשתות החברתיות האפשריות באינטרנט ובעיקר מפנטזת על איך אני פוגשת אותו ואיך הוא בדיוק מה שחשבתי ורציתי. איך הוא הגבר המושלם.
    בינתיים על האקס אני לא חושבת בכלל. אפילו לא קצת. כשרע לי ואני בוכה(שזה לעיתים נדירות) זה בגלל המצב הכללי בחיים.
    מה אתן אומרות? האם אני אטומה? מפחדת מהכאב או שסתם ממשיכה הלאה?האם האקס צדק ואין לי לב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבה על בחור מהעבר במקום על הפרידה - תגובה

סיגלית גלאי
    28/12/2010

שלום לך,

סביר להניח שאת לא חושבת על האקס שלך כי הקשר ביניכם באמת נגמר, גם מתוך הבנה ראציונאלית וגם מבחינה רגשית לפחות מבחינתך. מכיוון שהוא נשאר כאוב הוא מתרגם את זה ל"מפלצת" ול"אטימות לב", אבל למה לך לאמץ את ההגדרות שלו?!
    המחשבות שלך על הבחור האחר, אכן מבטאות סוג של "פנטזיה", מכיוון שלא נוצר ביניכם קשר משמעותי, את יכולה לחשוב עליו כעל ה"אביר", אבל מי יודע ??
    בשלב זה של חייך, אולי המחשבות האלה אפילו עוזרות לך להתגבר. אבל, כדאי שתיזהרי ולא תפתחי אובססיה בעניין. כדאי שתסתכלי סביבך, ותחפשי קשר אמיתי של אהבה ותמיכה.

כל - טוב,
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מוקדם מידי לחפש קשר אחר?

דניאל
    29/12/2010

כרגע לא נראה לי שבכלל אני רוצה קשר אחר.
    לא רואה את עצמי מתקרבת למישהו אחר.
    כל מה שקורה בזמן האחרון גורם לי לא להאמין באנשים וגם להתרחק מהם כמה שיותר.
    האם אני צריכה ללכת לטיפול? או פשוט לתת לעצמי קצת זמן להתמודד עם הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מוקדם מידי לחפש קשר אחר? - תגובה

סיגלית גלאי
    29/12/2010

קחי לך את הזמן.. זה טבעי, ואפילו מומלץ לעשות לפני שמתחילים קשר חדש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בבה בובה
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזוי הודעה מפוברקת

גל
    30/12/2010

ההודעה של בבה בובה היא מפוברקת . זהו גבר מוכר פה בפורום. אין אחד שלא קרא את הודעותיו התוקפניות בעבר , גסות רוחו וקללותיו . הוא משתמש בכמה כינויים על אותו מייל . גם ההודעה בשם אור , עם התשובה אליה ניתנו על ידו . סיגלית ודליה , שעונות לו בתמימות כמו הגולשים , נפלו ברישתו . לאחר שנים של עבודה בעברות מחשב עם נוכלי מחשב מהמעלה הראשונה ,אני קובע שאין פה טעות . הנוכל השאיר כאן בזמנו את הדו"אל שלו , וזה הספיק לי. {כל גנב עושה טעות אחת מיותרת } ה IP שלו כבר ידוע . בקרוב כל הפרטים עליו , עברו וסביבתו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מתכוון לרון {רוני גולני ]

חיותה
    31/12/2010

פסססססססס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת להגיב

ליהיא
    30/12/2010

את יודעת, קראתי את ומה שזה הזכיר לי זה את הפירסומת הזאת של דביר עם הבנק הזה...תכיף אני אזכר...אומנם זה ישמע שאני צוחקת אבל אני ממש לא!

תישמעי! את לא צריכה להיות אפילו לא דקה אחת!אחת! עם גבר שמעז להגיד לך מילים כאילה, מעז לדבר אילך בצורה כזאת ו או חושבל עליך משהו כזה.

את נישמעת מאוד מבולבלת, ניראה לי שאת צריכה קצת זמן לעצמך...איכשהו יותר מידי אקסים.

את יודעת מה אני כל יום אומרת לעצמי : אני אישה מצליחה!מגיעה לי הכי טוב! אז זה גם מה שאני מאחלת לך! אל תיתני לאף אחד להגיד לך דברים כאילה, תאמיני לי, מנסיון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו