מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולם , ובמיוחד בני ושמחהחיותה03/01/2011
ההודעה הזו מופנית לכולם . אך במיוחד לבני ושמחה . בני ושמחה. . שניכם ביחד , וכל אחד מכם לחוד . אתם עושים פה עבודה ניפלאה בפורום . { מחוץ כמובן למנהלות היקרות , שעושות כאן עבודת קודש } ומידי פעם ניתקלים בתגובותיו של רוני גולני , האימפוטנט חולה הרוח שמנסה לדרדר את רמת הפורום , אל השפל המוסרי בו הוא נימצא . רון העכברון מקלל ללא הפסק , לועג לנימצאים כאן , ומגיב בטימטום . הוא שולח הודעות פיקטיביות , ומגיב בהתאם . כל ההודעות האחרונות של : חניתה ,טליה ,אור , דני , בבה בובה , ועוד הן ההודעות של אותו אימפוטנט חסר כח גברא , שכוחו רק בפיו המלוכלך . לכן הצעתי לכל הפורום ובמיוחד לכם שאתם מגיבים בכזו אמפטיה לכל מצוקה . קיראו היטב כל הודעה לראות אם אינה מהשרץ המזוהם {ויש לו סימנים מזהים ואופיניים } וכן אם נישלחת תגובה עם שמו , עכברון , כאמור, אין לפותחה , כדי לראות מה כתוב בה .אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיותה-
בני03/01/2011בן אדם לא יכול לעשות שני דברים במקביל, אני מעדיף להשקיע את כל האנרגיות בלעזור/להציל/לסייע וכו', אם עסוק בחקירות מי שלח, למה שלח, אבזבז סתם אנרגיות לשווא, לכן אני מעדיף לראות את ההודעות כפשוטם, ויותר מזה? כלל לא אכפת לי מה תהיינה התוצאות !
אני נוהג לומר, שאני בסך הכל השליח של הפיצה,,, אם ישלחו אותי לאותה כתובת מאה פעמים ביום. אתנגד ? מה אכפת לי,,, שיזרקו את הפיצה לפח, אכפת לי ? יותר מזה ? אני הקרטון שעליו מונחת הפיצה,,, אמרת פעם תודה רבה לקרטון שמחזיק לך את הפיצה שלא תיפול על הרצפה ?
כולנו שליחים של הקב"ה כדי לעשות נחת רוח ליוצרנו, לגרום לאנשים לחייך, ללמד אותם שגם בשעת מצוקה צריך להאמין שמחכה לנו טוב אי שם בפינה, כל מה שאני עושה פה בא משליחות אמיתית וכעזרה ראשונה, יכולתי להתנדב למד"א לזק"א לפתוח איזה עמותה וכו', אבל גיליתי שבתחום הנפש יש חסר גדול מאוד, ולכן אני כאן ובעוד מקומות מקווה שלא ייצא מכשול מתחת ידי,
הערה קטנה בכל זאת,,, נניח שהוא מתחזה/נבל/וכו', מי אני שאקח לו את ההנאה הזו ? הרי כל ילד יודע להבחין בין טוב לרע, אם זה מה שעושה לו טוב, שייהנה,
תודה רבה על המילים החמות שכתבת על כולנו, אני מודה לך באופן אישי על ההתייחסות לדבריי,
שיהיה לך המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה ולשאר הכותבים בפורום - תגובה
סיגלית גלאי04/01/2011אני מצטרפת לדבריו היפים של בני, וגם מאמינה שמכל שאלה שנשאלת כאן, מישהו נוסף "מרוויח", כל אדם שקורא את השאלות וההתייחסויות יכול ללמוד משהו ובעיקר לבחור, מה הוא מאמץ לעצמו ומה לא.
אני מציעה גם לכם לבחור למי ולמה אתם רוצים להגיב.
שמרו על לשון נקייה וחשיבה חיובית.
כל-טוב לכולכם
סיגלית גלאי
יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?