צריכה עזרה ודחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ודחוף...
    אלמונית
    03/01/2011

טוב ,
    אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל..
    אוקיי , אני נמצאת בזוגיות קרוב לשנתיים,כאשר הזוגיות שלי כרגע ניתנת להתפרקות..
    ולכן אני חייבת את העזרה הזאת.
    אני לא יודעת מה לעשות..
    אציין פרט שבעיניי חשוב , אני נמצאת במערכת יחסים עם אישה..
    כאשר תחילה התחילה זוגיות הכי מדהימה שיכולה להיות .
    לאט לאט בבוא הזמן , התחילו הריבים,הוויכוחים האינסופיים.
    והבגידה שלי..
    שהייתה לגמרי לגמרי חסרת משמעות.
    אני לא יודעת ממה זה נבע , אני רק יכולה להגיד שחיפשי ריגוש ..כמובן שיום לאחר מכן סיפרתי ליקירתי..ואז התחילו כל הבעיות , היא סלחה לי .. כאשר לפני ואחרי הבגידה הזאת ,היו פלירטוטים שכאלה..אני לא יודעת למה עשיתי את זה , ואיך זה קרה..אני רק יכולה להגיד שאני נורא מתחרטת , הגלגל הסתובב ותאמינו לי , זה כואב.
    בקיצור , המשכנו את היחסים בנינו בעוד שאני מנסה ומנסה להוכיח כמה שאפשר כמה האהבה שלי חזקה אליה... ושוב , הריבים , הוויכוחים החלו.. משהו כמו חודשיים לאחר הבגידה..ולא נפסקו , הכל נהיה מובן מאליו , שגרתי,-הרגל-.. ומי כמוכם יודעים מזה כוחו של הרגל..
    בכל אופן , זה נמשך..כעבור 7 חודשים לערך.. ממש רבנו על כל מיני דברים שהודחקו והועלו כמובן אבל אתם יודעים..מעבירים הלאה..דף חדש , ועוד דף חדש ועוד דף חדש..
    מפה לשם , היא התחילה קשר עם מישהי שטענה כי היא הטעם שלה..התחילו לדר וכו'..בעוד שאני לא יודעת משום דבר .. ואז הריבים בנינו נורא התחזקו ,ולאחר שיחה הגענו להחלטה שאנחנו נפרדות על מנת לחשוב אחת עם השניה איך אנחנו מתקנות ואם בכלל..טוב,אותו יום ,6 שעות לאחר הפרידה היא יצאה למסיבה..ובמסיבה אותה אחת שלא ידעתי שהיא בכלל בקשר איתה ..התנשקה איתה , ז"א הן התנשקו.. יום למחרת הייתה לי תחושה עצומה ,אינטואיציה שלא תעלה על הדעת ובדרך כזו או אחרת .. גיליתי לבד שהיא בגדה , דפיקות הלב שלי החלו לפעום במהירות שלא תתואר..ואני נכנסתי למין סטרס עצבני כמו שרק אני יודעת להכנס וקיבלתי סוג של ג'ננה ,בכי בלי סוף..וכל זה בלי לדעת שהן היו בקשר לפני , ואחרי הבגידה..בעוד שהיא מתחננת שאני אסלח ואומרת לי כמה היא אוהבת אותי היא ממשיכה לדבר איתה , שינתה את השם שלה בפלא שלה וכל זה כמובן מבלי ליידע אותי בכלום. גיליתי את זה ,כל יום גיליתי עוד פרט ועוד פרט.. ואיך אפשר להתנתק מבנאדם שאשכרה היה החצי השני המשלים שלך ? שאת והיא בעצם כאדם אחד ? איך ? במקום שהיא תחזר אחריי .. אפשר להגיד שאני בכלל חיזרתי אחריה.. אחרי שגיליתי הכל דרשתי אמת , היא דרשה לדעת איך אני יודעת .. היא המשיכה לשקר שלא היה ולא נברא .. לקחתי לה את הפלאפון ורצתי ,ברחתי וגיליתי ה-כ-ל ,את השם ששינתה , הכל בקיצור..
    יום לאחר מכן , היא יצאה למסיבה .. וכמובן שגם אני יצאתי. רק כדי לראות אותה , לראות שלא תעשה משהו...כי זה לא נתפס לי , בעוד שאני בוכה בשירותים במסיבה ובוכה מולה החלטתי להיות חזקה ו"להתחיל" עם אחרות מולה..כך עשיתי , והיא בכתה..ראיתי אותה בוכה והמשכתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה ודחוף...

הוספת תגובה

• לא לענות לא לענות לא לענות

חיותה
    03/01/2011

זוהי הודעה מפוברקת של עכברון . שאף אחד לא יענה לשרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו