המשך צריכה עזרה ודחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך צריכה עזרה ודחוף..
    אלמונית
    03/01/2011

כמובן שלא התנשקתי ,כי לא יכלתי.. זה כבר מעבר לגבול יכולתי.
    אה , שכחתי לציין שאחרי הבגידה לפני שידעתי שהיא המשיכה את הקשר איתה , שכבנו ..שוב.
    אחר כך , אחרי שגיליתי הכל היא טרחה להעיף אותי מהרכב שלה כי "גנבתי" לה את הפלאפון ודיברה עם ההיא.,
    אכשיהו אני בן אדם של תשומת לב מדי ,החלטתי לסיים יפה את היחסים..ולא בכדי באמת לסיים אלא כדי לנסות להבהיר לה מה היא הפסידה ושתנסה לעשות הכל כדי שזה לא ייגמר.
    יום למחרת שוחחנו בעוד שאני דורשת את כל האמת במלואה..היא הודתה בהכל , אפילו ברגע הנשיקה שזה היה יוזמה שלה ..ושהיא פשוט נכנסה למין בלבול שלא ידעה איך לצאת ממנו , היא בטענה שהיא כועסת על עצמה ושהיא לא מבינה למה היא עשתה מה שעשתה אאיך היא פגעה בי , היא אמרה שהיא אוהבת אותי..ואני עדיין בגישה של "תעשי משהו יותר חריף כדי שאני אסלח"..בכל מקרה אחרי שסיימנו יפה את הקשר,באו שני חברים קרובים בעוד שכולם כביכול צוחקים את הצחוק הכי מזוייף שיכול להיות אני יושבת מולה , באיזשהו שלב פשוט נכנעתי ,הסתכלנו אחת על השניה בעיניים ודפקתי לה את הנשיקה של החיים..כן,התמזמזנו..והיא אמרה שהיא לא רוצה שזאת תהיה הפעם האחרונה ,אני לעומתה בעוד יודעת שזאת לא תהיה הפעם האחרונה ..אמרתי לה שאני מעוניינת שזאת תהיה כן הפעם האחרונה..רציתי לישון אצלה באותו היום , היא לא רצתה..אני לא מבינה איך דווקא עכשיו אני נמשכת אליה בטירוף , בחיים זה לא קרה לי..טוב ככה זה , שמאבדים מישהו ,מעריכים יותר..
    אבל רגע , אני לא אמורה להיות הנפגעת?
    שכחתי לציין,שלאורך כל הקשר שלנו היא הייתה הכי אמינה ,נאמנה,תמימה,כנה ואוהבת..באמת באמת באמת !
    בקיצור יום למחרת היא באה אליי , כי סגרנו את זה שאולי אני כן אכשיהו אצליח לתת הזדמנות שניה ,היא באה אליי ושוב - שכבנו.. ואז דיברנו על הכל והיא אמרה לי שהיא לא מסוגלת ,שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה..שהיא כועסת על עצמה בטירוף והיא מפחדת שהקשר יחזור למה שהיה לפני..
    בכל מקרה , החלטנו אחרי וויכוח קטן שניקח את הזמן עד יום חמישי הקרוב וכל אחת תחשוב באמת באמת מה היא רוצה מעצמה והאם בכלל היא רוצה.
    ואני באמת לא יודעת מה להחליט..
    באמת שלא .
    וקשה לי .. ולכן אני חייבת עזרה במיידי.מי שיכול לעזור , אני אשמח..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך צריכה עזרה ודחוף..

הוספת תגובה

• הודעה מפוברקת לא לענות

חיותה
    03/01/2011

גם זוהי הודעתו של השרץ המזוהם . לא לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחח מה נסגר איתך ??

מיטל
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוחק מי שצוחק אחרון

חיותה
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי..

מיטל
    04/01/2011

את טועה ובגדול !!!!!!!!!
    אם הייתי יכולה הייתי נותנת לך את הטלפון שלי רק כדי שתביני שאת טועה !!אבל אני ממש לא יפרסם אותו באתר
    אם את רוצה תני לי את הפל' שלך ואני יתקשר אלייך רק כדי שתביני שאת טועה לחלוטין
    אני ממש יושבת פה בעבודה ונכנסת לפרורום בזמני הפנוי ולא מבינה מה את רוצה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון מכה שנית

ריקי
    04/01/2011

"את " בטח גם אלמונית , ובבה בובה. בושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך צריכה עזרה ודחוף.. - תגובה

סיגלית גלאי
    04/01/2011

שלום לאלמונית,

אתחיל מהסוף של דברייך, מרגישות אוהבות, החלטתן להישאר יחד, ולקחתן פסק זמן קצר כדי לחשוב מה אתן רוצות ממערכת היחסים ביניכן, מצויין! בהחלט זה דורש הבהרה, דיבור והבנה של כל אחת מכן.
    חשוב שתבינו ש"משחקי הדווקא", ה"כאילו" והציפיות של כל אחת מכן מהשנייה החריפו את המשבר ביניכן, ולכן כדאי שכל אחת תקח אחריות על התנהגותה בעניין (יותר פשוט לומר בכנות מה אני רוצה..צריכה.. ממערכת יחסים) כדאי שתדברו גם על הפחדים שלכן כדי להימנע ממשבר חוזר בעתיד.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו