מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמורה להתחתן...כמו כולם...אל04/01/2011
הורי הכריזו על גירושים. ממש 3 חודשים לפני שאני מתחתנת.
לא בגלל שהם לא אוהבים. בגלל אי הסכמה לגבי ילדם הבכור.
משפחתי עברה משבר, אחי נרצח בצבא
גם ככה היה קשה לי עם המחשבה שאני מתחתנת והוא לא פה.
היום אבי לראשונה לא ישן בבית, הדבר הורס אותי.
שוקלת לבטל את נישואי. לא מאמינה במוסד הזה ומשום מה
לא בא לי עליו, בטח לא בתקופה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה שלי
דנה04/01/2011היי לך משתתפת בכאבך מוכנה לייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחזה ארור לועג פה לכולם .
חיותה04/01/2011חכה שרץ . העניין בטיפול של מפעילי האתר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהנהלת האתר תטפל בחיותה !!!!
דנה04/01/2011מי את או אתה בכלל שתגיבו בצורה כזאת חולי נפש !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יעזור לך , מתחזה עלוב
ריקי04/01/2011עד עכשיו רון גולני העכברון , הגיב בקללות , בביוש הנשים שפנו לכאן מתוך מצוקה , בהכפשה , ובשפת ביבים . מאז שהתגלה , הוא שינה טקטיקה , ומופיע כביכול בשמות של נשים . ומפרסם כאן הודעות פיקטיביות , הזויות , ומטורפות . ראו למשל את ההודעה המטורפת של "בבה בובה " או של "אלמונית " הוא מנסה לדרדר את הפורום החשוב הזה , אל השפל המוסרי בו הוא נימצא . לא אשקוט עד שסוטה המין הזה . חולה הרוח , רון גולני יעזוב את הפורום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמורה להתחתן... - תגובה
סיגלית גלאי04/01/2011שלום לך,
בכל גיל כשהורים מחליטים להיפרד או להתגרש הילדים משלמים מחיר רגשי. ובכל זאת,
אני מציעה לך לא להכליל את מערכת היחסים של הורייך על היחסים שיש לך עם בן זוגך.
חשבי מה גרם לך מלכתחילה להגיד כן, להצעת הנישואים. אם לא תמצאי תשובה ברורה ומספיק משמעותית עבורך, אז אולי כדאי לדחות את החתונה.
אם הורייך לא היו מכריזים על גירושין, היית מתחתנת? התחייבות לנישואין והקמת משפחה זה לא עניין של קפריזות "עכשיו לא בא לי עליו", כדי למנוע צרות גדולות יותר בעתיד, אני מציעה לך לשקול בכובד ראש את החלטותייך.
בהצלחה בכל החלטה שתקבלי
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?