מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהאופטימית04/01/2011
אני בת 24. נשואה 5 שנים פלוס 2.(בעלי בן 23)ואנחנו משתיכים לציבור החרדי. בעלי הוא עצמאי שהצליח מאוד. עד לפני כחצי שנה שאז חל מפנה בחיינו הוא התחיל לצאת לעיתים תכופות בלילות בטענה שהולך להצעות מחיר הוא שכר יותר עובדים שיעבדו תחתיו והפיל עליהם את מירב העבודה ולכן הרשה לעצמו לקום מאוחר יותר ובערבים היה יוצא וחוזר מאוחר. אני בטחתי בו בעיניים עצומות ולא חשדתי בכלום.
לפני מספר חודשים המצב החמיר. הוא נכנס לחובות גדולים של כ2 מליון שקל.התחיל עם סמים קלים, ירד לגמרי מבחינה דתית והיה חוזר מאוחר בלילות. אני שערתי שבגלל כל המצב שלו הוא כ"כ מכונס ולא משתף וכל המצב הוא בגלל העסק. ולכן מכרנו את הדירה בשביל שיוכל לשלם חלק מחובותיו. ואת רובם כיסינו.
שבוע אחרי שמכרנו את הבית הוא החליט לעזוב את הבית ולעבור לגור לבד בטענה שלא מגיע לי כל הצער שהוא גורם לי. ואמר שזה זמני עד שישתקם וישקם את עצמו ואת העסק.(אבא שלו אמר לו שאם יתפוס את עצמו בידיים ויתרצן הוא ישלם לו את כל החובות ויעזור לו להשתקם)
הרגשנו שיש פה משהו חשוד כי כולם כ"כ רוצים לעזור ולסיע לו והוא דוחה את כולם ולא מסכים.
לפני כשבוע הוא ברח מהארץ וטס לתאילנד ואז נכנסנו לדירתו וראינו שהוא התגורר בה עם שוטרת ואחד הפועלים שלו אמר לי שהוא יוצא איתה כבר חצי שנה וכל הזמן שהוא טוען לי שהוא בעבודה הוא איתה.
כרגע אנחנו מנסים להוציא גט למרות שהוא שם. והוא לא יודע שאני יודעת עליה. הוא נשבע לכולם שהוא אף פעם לא נגע באף אחת והוא חושב שקונים את זה.
אני אישית עדין אוהבת אותו ולא יכולה לראות את עצמי עם גבר אחר.וגם הילדים כל הזמן שואלים, בוכים ומתענינים בו. הוא הגבר הראשון שלי. מה עלי לעשות? האם לחכות לו שיראה שהכל שקר ויחזור או לפתוח פרק חדש בחיים ולשכוח ממנו?
הוא עדין אומר לכולם שאני האישה הכי טובה בעולם ובטוח לו שהוא לא ימצא כמוני והוא ימשיך תמיד לדאוג לי לכל מה שאני צריכה אבל בלי מחויבויות וכרגע הוא רוצה לתת גט.
אני צריכה להתנתק ממנו רגשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם זו הודעה מפוברקת של רון
ריקי04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להפסיק עם תגובות אלה- תגובה
סיגלית גלאי06/01/2011חברים/ות יקרות ביקשנו מספר פעמים.
זה לא מכובד ובטח שלא לעניין בפורום זה.
אם אתם רוצים להגיב עניינית לכותבים בבקשה עשו זאת ברצינות.
אם לא, אז פשוט תתעלמו.
תודה
גלאי סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימית-
בני06/01/2011הסיפור שלך נוגע ללב, אני מקווה שתתחזקי ותקבלי סיוע גם ממשפחתך,
לא ניתן לדעת כרגע מה עובר לו בראש, ולכן תנסי לסחוב את הימים עד שתקבלו תמונה ברורה יותר,
לפעמים הסתבכות כלכלית נקשרת עם פרשייה רומנטית, מעניין לדעת מה קדם למה, אבל ייתכן שהוא למד את הלקח וישוב לארצו ולמולדתו, למנהגי אבותיו, ואלייך, את האמת זה לא קל, אבל אם את אוהבת אותו, ויש לכם ילדים, הורים שתומכים, הייתי נותן לזה צ'אנס, בתנאי שהוא יהיה מוכן ללכת לטיפול רציני, שזה כולל, ייעוץ מלווה ותחת פיקוח בנושא כלכלה, (יש בציבור שלכם הרבה עזרה בעניין.) ייעוץ זוגי דתי, שילמד אותו א. ב. איך מתנהגים לאשה, בלי קשר לדת ! ואח"כ יש מקום לחזק אותו ולקרב אותו ליהדות לאט ובטוח,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
סיגלית גלאי06/01/2011שלום לך,
את מתארת מצב שבעלך ברח מהארץ מסיבות רבות: חובות, נפילה לסמים, אישה שהוא חי איתה. אין ספק שנקלעת למצב מורכב. קחי בחשבון שגם אם הוא יחזור הוא עשוי להיות אדם שונה ממה שהכרת כשהתחתנתם. מצבו עשוי להשתפר או להתדרדר גם בחו"ל, והוא עשוי לא לחזור כלל. אך קיימת גם האפשרות שמדובר במשבר חולף, והוא אכן יתעורר וירצה לשוב לחיק משפחתו.
מכיוון שאין לדעת מה יקרה בעתיד, עליך לקחת החלטה מושכלת שתגן עלייך ועל ילדייך.
אולי כדאי שתקבלי גט כל זמן שיש איתו קשר, כדי למנוע מצב עתידי שתהיי עגונה חלילה. הרי תמיד תוכלי להתחתן איתו שוב, במידה ותחליטו לשקם את יחסיכם.
מאחלת לך כל טוב ובהצלחה
גלאי סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?