מה עושים שמגלים שקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים שמגלים שקרים
    מתלבטת
    05/01/2011

,נשואים +1 ,גיליתי שמתקשר לצט טלפוני,בהתחלה הכחיש שהתקשר אחכ טען שהתקשר ולא יצא לו לדבר עם אף אחד-מה שלא נשמע לי הגיוני כי התקשר במשך השנה האחרונה לפחות.. כמה וכמה פעמים,היה אפילו יום שהיה אמור להיות בעבודה ואני לא הייתי בבית באותו יום,והבן אדם התקשר מעשר בבוקר כל שיחה 2 3 5 דקות ככה עד אחת בצהריים,אחכ שוב בערב באותו היום וכן למחרת וכו'.. אני פגועה , חושדת שאולי יש מעבר לטלפונים הללו.שאלתי אם הייתה בגידה כלשהי טוען שלא . ולא יכולה לדעת כיוון שהבעל לא מוכן לדבר על זה -עדיין טוען שלא שוחח עם אף אחד,אמרתי שאפשר לטפל בזוגיות אבל אני רוצה לדעת מה היה כי לא נשמע לי הגיוני שלא שוחח עם אף אחת. הוא לא מתנצל לא מביע חרטה ולא" מתחנף " כמו שנהוג...שאלתי אותו אם מעוניין להיות איתי בכלל כי אני בספקות לאור שקריו אז הוא אומר שלא בטוח שהוא רוצה להיות איתי כי המצב חרא ולא מסתדרים..שאלתי אם רוצה להתגרש אומר שלא.. לא מבינה מה רוצה ממני!
    יש טעם מצידי להציע ייעוץ זוגי? אני מרגישה מושפלת שאני מביעה עוד נכונות לנסות ולתקן והוא כזה אדיש אפילו אמר לי שכרגע לא אכפת לו שנפגע האמון שלי בו. יש סיכוי שבמהלך הייעוץ אם הוא ירצה בכלל, הוא ידבר אמת וישתף אם באמת בגד או לא? מה דעתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים שמגלים שקרים

הוספת תגובה

• ובאותה נשימה-יש לכם המלצה ליועץ זוג

מתלבטת
    06/01/2011

טוב מנסיון שלכם או של מכרים? אשמח לקבל למייל אם אסור פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל אף אחד\ת לא ירשום לך

רינה
    06/01/2011

כאן מייל , כי אנחנו לא יודעים באמת מי את\ה , אולי את\ה דובר\ת אמת אך יש סיכוי שלא . ואם באמת את\ה רוצה ייעוץ מיקצועי , יש לפנות לגורמים מוסמכים, למשל לכל המנהלות כאן יש מייל וטלפון . כאן לא תקבל\י מייל וטלפוון .. דבר שני . ההודעה ארוכה ומסורבלת {בכוונה ? ] מרוב דובים לא רואים את היער .. ואחרי כמה שורות , מאבדים את הריכוז . הודעה פה בפורום יש לכתוב בקיצור ותמציתיות . ולא לסחרר אותנו במילים .את קורות חייך תכתב\י ביומן אישי . מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא אכנס לפורום ההזוי הזה!

מתלבטת
    06/01/2011

ההודעה שלי אמיתית לידיעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביי ביי , ואל תחזרי

אירית
    07/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה הזויה

שרה
    08/01/2011

למה את צריכה להתייחס לאנשים הזויים כמו רינה הזאת... אם יש לה קשיי ריכוז שתיקח רטלין האימייל שלך היה בסדר גמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממשיך לזהם את הפורום ?

רינה
    08/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים שמגלים שקרים - תגובה

סיגלית גלאי
    06/01/2011

שלום לך,
    כשמגלים שבן הזוג משקר זה בהחלט מרעיד את הקרקע מתחת לרגלינו, ולכן ברור לגמרי למה את מרגישה מבולבלת, כועסת ועוד. ובכל זאת, אני חושבת שכדאי לשניכם להתעלות על הרגשות העכשוויים וללכת לייעוץ זוגי כדי לברר מה קרה ומה אתם רוצים שיקרה בעתיד?
    לפעמים "נופלים למשבר" מסיבות שונות ורבות, בשביל זה אתם שניים, כדי שאחד מכם בכל זאת יעזור לשני להצליח ולהתרומם שוב למקום הטוב שבו התחלתם.
    ולכן, אני מציעה לך לא לנהל מולו פנקסנות (למרות הפגיעות והפיתוי להחזיר לו) אלא לחשוב איך באמת את מצילה את הזוגיות והמשפחה שלך. את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל או בטלפון אשמח לעזור, או להפנות אותך לגורמים מתאימים.

מאחלת לך בהצלחה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים שמגלים שקרים - תגובה

דליה שוורץ
    08/01/2011

מתלבטת יקרה,
    את מדברת על שני נושאים, הראשון על העניין של הבגידה אם הייתה או לא הייתה והשני על הטעם לטפל בזוגיות שלכם. אני מציעה לך להתרכז במה שיכול לקדם אותך לעבר המטרה שלך ולכן עלייך להגדיר מה מטרתך. אם מה שחשוב לך זה לדעת אם היתה בגידה בפועל אם יש משהו מעבר לשיחות הטלפון אז תתעקשי ואולי בסוף תקבלי תשובה השאלה היא במה זה יקדם אותך.... אם את רוצה להתרכז בשיקום הזוגיות שלכם אז עזבי את העניין הזה והשקיעי את מאמצייך בייעוץ מקצועי. בייעוץ טוב תוכלו קודם כל להבין מה הבעיות שלכם ומדוע בעלך אומר שהמצב בינכם לא טוב ואחרי שתבינו את הסיבות תוכלו לקבל את כל הכלים הדרושים כדי לשקם את הזוגיות. אם הוא יחליט לספר מה הוא עשה או לא עשה זה לא כ,כ רלוונטי מה שחשוב זה מה הוא יעשה בעתיד...

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו