מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תשובה לאיילה -זקוקה נואשות לפתרון..
שולמית20/01/2011איילה יקרה לפני 8 חו' ביום הנישואים 21 גיליתי שבעלי בוגד בי ,הקרקע נשמטה, החיים השתנו, והילדים לא תפקדו .
קיבלתי באותם ימים קשים 3 החלטות שהיום בדיעבד היו מאוד נבונות.
1. לא להחליט אז באותו רגע כלום. מכייון שאני בסערת רגשות ההחלטות לא יגיעו מהמקום הנכון - רגש ולא הגיון.
2. לא לספר לאף אחד על מנת לא להיות מושפעת מהעצות של "החברים/ות הטובות". למרות שילדיי ידעו הם שמרו על קוד שתיקה.
3. להתחיל טיפול זוגי. למרות שאנחנו התחלנו כפי הנראה מוקדם מידיי אי אפשר להתחיל טיפול מיידי בסיטואצייה כזו צריך לנסות להבין לעכל ואז אולי לטפל.
היום 8 חו' אחרי אני נמצאת כמעט באותו המקום אני מטופלת אצל פסיכולוגית פעמיים בשבוע .בימים אלו התחלנו טיפול זוגי אשר אין לדעת מה יעלה בסיומו ולכן עצתי אלייך היא : תהיי קשובה לעצמך התשובות בידייך, קחי לך את הזמן ותנסי לגשש האם הזוגיות הזו באמת יש בה משהו? האם אפשר לתקן ועד כמה בן הזוג רוצה ? והכי חשוב האם את מסוגלת לסלוח. לשכוח את לעולם לא תשכחי ושיקום מי שיגיד לך שכן....אני אישית לצערי כנראה לא אוכל לסלוח וימים יגידו....שיהיה לך בהצלחה יקירתי מחזיקה לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולמית היקרה
א21/01/2011תודה רבה .
אני גם מרגישה כמוך רק אצלי יותר אנשים יודעים וזה אכן יותר קשה וכרגע אני מגששת בעקבות רגשותיי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון21/01/2011אינני מבין אם אישך בוגד בך מדוע אינך משליכה אותו לאלך עזאעזל ?!?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיההאיילה06/01/2011
שלום לכולם אני נכנסת מידי פעם לקרא מה השתנה ונדהמת לגלות את כמות הבגידות שואלת מה אתם מציעים אני מרגישה שאני צריכה להעניש אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה להעלות כאלו הודעות טיפשיות
רינה06/01/2011יש לך בעייה ספציפית . תעלי אותה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינה
שחף06/01/2011תשקלי את ההודעות שאת כותבת,מרוב חשדנות שאולי זה רון את עלולה לפגוע במישהי או מישהו שנמצא/ת במצוקה אמיתית,אל תיעלבי מדבריי זה רק מתוך איכפתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה נואשות לפיתרון
איילה06/01/2011אני כבר 4 חודשים מתמודדת עם גילוי בגידות לפני חודשיים גיליתי בגידה עכשוית הוא רוצה ממני סליחה חשבתי שאני מסוגלת אך כל יום אני נגעלת ממנו יותר הוא טוען שמצטער לא יקרה לעולם והכדור בידי אם להרוס את המשפחה הוא כל כך חצוף שאני משתגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה נואשות לפיתרון - תגובה
סיגלית גלאי06/01/2011איילה שלום,
בן זוגך בגד, מרגיש שטעה ומבקש סליחה.
זכותך לחשוב שהוא חצוף ולהחליט שאת לא מעוניינת לשקם את הקשר איתו.
מנגד, אני מציעה לך לחשוב האם קיימות מספיק סיבות טובות בשביל לתת לקשר שלכם עוד הזדמנות. נכון, זה עשוי להיות לא קל, אבל אם מצליחים להתגבר, אזי הקשר יכול להעמיק ואפילו להיות טוב יותר מבעבר.
למרות הקושי שבעניין הבחירה עדיין שלך.
בהצלחה בכל דרך שתבחרי
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית ענית למתחזה . מחר אהיה
אירית06/01/2011איתך בקשר טלפוני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית
א07/01/2011שלום לך סיגלית אני מאד אמיתית איש לא מתחזה אלי ואני מאד מצטערת
שכך זה נראה מצבי הנפשי רעוע ואני נשמעת ונקראת עלפי דעותיי כרון ושחף אני מעריכה אותם אבל הם לא מתחזים ,לא לי למשל.
אני לא מבינה למה אני נשמעת מתחזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"איילה" את רון עוף סוטה מהפורום
רינה07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחף { ברור שאת\ה איילה } לקרוא
רינה06/01/2011לקרוא שוב מה שעניתי .העברית לא מסובכת מידי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינה,שוב טעית
שחף06/01/2011למרות שהתנסחתי בזהירות רבה בחרת להשיב בסרקסטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה יקרה
איילה06/01/2011אני לא שחף אתם מתעלמים ממני כל הזמן תודה וזאת הפעם האחרונה שאני כותבת כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
שרה06/01/2011האמת זאת החלטה קשה, מצד אחד נראה שאם תסלחי לו הכל יכול לחזור לקדמותו.
האומנם? אני חושבת שזאת השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך אם יש למה לחזור...
חוץ מזה נראה שאת לא מסוגלת לסלוח לו וזה מובן - לא כל אחד יכול לסלוח על בגידות.
בעיקרון מי שפגע בנישואין זה היה הוא אז שלא יספר סיפורים ולהלביש עליך ריגשות אשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה ,תודה
איילה06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביי ביי ואל תחזרי
אירית06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
דני09/01/2011כגבר אני יכול לומר לך ולהעיד וזה גם לפי נתונים אמפיריים כי כמות הבגידות נעה סביב ה-90 אחוז ולכן כמעט כולם בוגדים וזאת מבלי לעשות הכללה על מאה אחוז מהגברים-נשים.
מניסיון אני יכול לומר בוודאות כי גבר או אישה בוגדניים אין הדבר מעיד על אופי בוגדני שאין מה לעשות איתו,וצריך להשלים עם המצב או להתגרש.בגידה נובעת לרוב מצורך,ריגשי או פיזי-מיני,כל הגברים והנשים צריכים לקחת את הדברים לתשומת ליבם.גבר יגיד עשרים פעם ביום למאהבת שלו כמה היא יפה וכמה הוא אוהב אותה(גם אם היא כונפה),אבל לרעייתו אם ילדיו הוא במרה הטוב יאמר פעם בשנה ביום הולדת שלה...וכאן נכנס המאהב/ת שמשלים את החסר ולכן תעבדו על מה שחשוב ולא לתת לשיגרע להרוס את היחסים.להרוס קל מאוד,לבנות קצת יותר קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?