מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה תמיכהיעל07/01/2011
שלום, אני רינת ואני בת 16.
לפני בערך חודשיים הכרתי מישהו דרך חברים. היינו בקטע אבל רשמית כזוג לא היינו.
בחודש הראשון לא ממש רציתי אותו והוא נלחם עליי עד שדחיתי אותו מספיק והוא וויתר, וחזר להיות במערכת יחסים עם האקסית שלו. בזמן הזה הבנתי מה אני פספסתי והתחלתי להלחם עליו. הוא זרם איתי ויצא ככה שהוא בגד בחברה שלו איתי. הם נפרדו כי הוא גילה שחברה שלו גם בגדה בו. אחרי שהם נפרדו היינו לנו עליות וירידות, פעם הוא התוודה שהוא בעצם אוהב אותי, וזה גרם לי לחשוב מה אני באמת מרגישה כלפיו, והבנתי שהרגשות חזקים. בזמן האחרון הוא היה אכזרי כלפיי אז מחקתי אותו מהחיים שלי, וכשהוא גילה על זה הוא נלחם עוד יותר.
יצא ככה שיצאנו אתמול לברר עיניינים, איך נגדיר את עצמינו ולברר על כול מה שעברנו ולדבר. וככה היה, הוא אמר לי שעד יום שישי נחשוב על מה נהיה, ונחליט.
היום הבועה שלי התנפצה, הוא סיפר לי, מול כולם באתר חברתי, שהוא בכלל לא אהב אותי, והייה איתי ועוד עם איזה אחת באותו הזמן. מסתבר שהוא סתם נהנה ללכת אליה ואז אליי, והיא בכלל לא ידעה על קיומי כמו שאני לא ידעתי על קיומה. שנינו נפגענו ושנינות נשארנו פעורות פה. לא ציפיתי ממנו שהוא יבוא ו"יבגוד" בי ככה. חודשיים. אני מרגישה מושפלת כי כול החברים שלו מברכים אותו על כמה שהוא אמיץ וגיבור ומגניב.
מושפלת ומאוכזבת, מרגישה כיאלו אני יותר בחיים לא אוכל לסמוך על גברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את "באמת" בת 16
ערן07/01/2011גשי ליועצת בית הספר , שתיתן לך הפנייה לפסיכולוג . אני.... והחברה שלי .... והחבר שלי ....והחבר של החברה שלי..... והחברה החדשה של החבר של החברה שלי ..... .אופס, שוב מההתחלה , אני ....והחברה של .... והחבר של ...... ..דחיל ראבק ,....... .החלפת פשוט בין הכדורים . אני רק מקווה שעם כזו היסטוריה מינית כמו שלך , את עושה מין בטוח . אחרת אני לא מקנא בך , בחבר שלך , בחברה שלך , בחבר של החברה , בחברה של החבר ... ובכל היתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה פעורה
רון07/01/2011אם בגיל כזה את גורמת למישהו לבגוד איתך...........
השם ירחם מה שיהיה בעוד מספר שנים,
כמו שנאמר.....עץ עקום לעולם לא יתיישר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?