מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי מיטל
גורדון15/01/2011שלום מיטל הפורום הזה הזוי לחלוטין.גם אותי האשימו גלי וחיותה שאני רון ואני בכלל גורדון.כתבתי לשתיהן בצורה יפה שהן טועות אך נחשי מה קרה.קיבלתי קללות יותר חריפות .רשמתי 2 מכתבי תלונה למנהלי האתר על השמצות חסרות שחר לגבי אנשים שרשמו תגובה בפורום והם לא רון!בושה וחרפה מה שהולך כאן.רק שיהיה פה סדר ושילכו המשמיצים לעזאזל (אלא אם כן הם צודקים).ערב מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון גולני האידיוט, אתה כותב לעצמך?
ריקי15/01/2011הרי מיטל , ושרה ודנה , ואור , וכל היתר הם כינויים שלך , אז אתה מתקשר עם עצמך? אם כך פסיכופט מושתן אתה מטומטם יותר משחשבתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
שרה16/01/2011אני לא מצליחה להבין מדוע מנהלות הפורום לא מתערבות... זה לא התפקיד שלהם לנהל את הפורום... בקצב הזה לא יהיה כאן פורום. החבורה ההזויה הזאת השתלטה כאן על הפורום ומסיטה את הדיון מן העיקר... אז מדוע המנהלות לא מתערבות...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה =רון הסוטה
חיותה16/01/2011רון =שרה = מיטל =גורדון , וכ"ו ,העניין חרג מגבולות הפורום , ובהסכמת המנהלים , הועבר לטיפול משטרתי .בקרוב תרגיש סוטה , מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה
למיטל מגורדון16/01/2011מעניין כמה תשבי בפנים (את הרי רגילה גדלת בשכונת מצוקה)כאשר תביני שאני גורדון וגם מיטל וגם שרה אנשים רגילים וטובים שלא עשו רע לאיש ואת בהמה עם אחיותייך גלי וריקי שסתם האשמת אותנו.הרי רשמתי לכם קודם תבדקו אחר כך תדברו מה שתרצו אבל אתן ישר בהפגזות.חבל ותתכונני ל א מ ת !!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון = מיטל = שרה = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגברת חיותה
שרה16/01/2011רמת ההזיות שלך בשמיים, גברת חיותה...
אני לא מבינה למה את משקיעה כל כך הרבה מאמץ להרוס את הפורום במקסים הזה.
מי את בעצם גברת חיותה ??? !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון17/01/2011מה שלומך שרה?את מיטל ואני חטפנו השמצות סתם!אני כתבתי מכתבי תלונה למנהלי האתר אבל הן לא יכולות להתעסק כל הזמן עם הדברים האלה ואני מבין אותן.הכי טוב זה פשוט להתעלם.יש לי הרגשה חזקה אך איני בטוח במאת האחוזים שהמשמיצים הם אותו אדם בשמות בדויים .תחשבי על זה ותראי שזה מסתדר.בכל מקרה את יכולה להתכתב איתי ביי ויום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון משרה
שרה17/01/2011גם אני חושבת שזה אותו אדם. אני חושבת שכל שלל השמות שאלה שייכים לאותה ישות. לצערנו לא ניתן לעשות עם זה כלום. מנהלות האתר "עסקות מדי" . אני לא מקבלת את זה כמובן מאליו ולדעתי זה ממש לא בסדר מצידם שהן נותנות לאתר להידרדר בצורה כזאת, יש להן אחריות לתחזק את האתר הזה ברמה נאותה. ממש חבל שהם לא יודעות לעשות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל + שרה +גורדון =רון הסוטה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
גורדון18/01/2011היי שרה פשוט צריך להמשיך הלאה זה הכל!!תהיי בקשר איתי וגם עם מיטל ויש גם מישהי שכתבה לי אתמול בשם שרון.ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון18/01/2011מה קורה שרה?אצלי הכל בסדר ברוך השם.רק רציתי לעדכן אותך לגבי ההודעה האחרונה שרשמתי לך שמיטל זו שרון פשוט היא השתמשה בשם שרון בפורום אורטופדיה.מיטל בסדר גמור.תהיי בקשר איתי ועם מיטל .אל תתייחסי לאנשים שלא מגיע להם יחס ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיייי !! מה קרה לפורום הזה???מיטל11/01/2011
מה קורה פה??
יש פה כמה אנשים שהורסים את הפורום הזה !
חיותה , רון , רינה די!!!
אתם מקלקלים לאנשים אחרים שההודעות שלהם אמיתיות וזקוקים לעזרה ! תפסיקו !!!
אני לא מבינה מאיפה ההמצאות ההזויות האלה שמישהו כותב סתאם את ההודעות
מה יצא לו מזה ? מה ??
תפסיקו כבר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוכנה להירגע ולעוף מהפורום?
מיה11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת מיה שבי בשקט ואל תתערבי !
מיטל11/01/2011מישהו שאל את דעתך בכלל דבילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל =רון =אנונימי ,למי קראת
מיה11/01/2011דבילית ? אידיוט מזוהם שכמוך , .עוף חולה רוח מהפורום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה נראה לי שאת רון
מיטל12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה את טועה כנסי !
מיטל12/01/2011את טועה ובגדול - אני מכירה את מיטל ! כל ההודעות שלה אמיתיות אנחנו אפילו החלפנו מיילים ואחר כך דיברנו טלפונית על מה את מדברת בכלל ??
אני דיברתי איתה אישית בטלפון !
נראה לי שאת קצת משועממת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = רון הסוטה . מומלץ לקרוא
חיותה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
חיותה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי כבר זה לא נכון !!
מיטל12/01/2011אם את כל כך חכמה וכ"כ בטוחה בעצמך - תסתכלי על ההודעות שלי ! תעשי חיפוש לפי שם (מיטל) -הרון הזה בעצמו הגיב לי בצורה מגעילה כמה פעמים ואני החזרתי לו בהתכתבות
תפסיקי כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך הזיות !
את לרגע אחד אולי עצרת לחשוב שאת טועה? לא באמת ? מה נסגר איתך גברת?
את לא יכולה על כל אחד שכותב פה הודעה לומר שזה רון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטח אחד מהם...שאוהבים להרוס
מיטל11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך היחידה היא להתעלם
אנונימי11/01/2011לכולם ברור שזה אותו אדם. לא ברור למה, אבל גם לא ניראה לי שזה יעזור לנסות ולבקש בנימוס. מה לעשות שאינטרנט נותן לאנשים חסרי שכל יכולת לפגוע ברבים אחרים.
אז פשוט, כשיש הודעה של האדם הזה, בכל הווריאציות שלו, אל תפתחו אותה. אל תראו, ואל תגיבו. בלי לנסות להעליב אותו. בלי להשיב. פשוט להתעלם.
מתי שהוא ימאס לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון = אנונימי לא תעבוד על הפורום
מיה11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעלם מהם
שרה11/01/2011הבעיה היא עם המצטרפים החדשים. הם נכנסים, כותבים לתומם הודעה ואז מקבלים בתשובה את כל ההודעות ההזויות מ'רון-רינה ושות'... וזה לא בסדר... ויהיה קשה לבקש מהם לא להתיחס כי הם כבר לא יחזרו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון המופרע , עכשיו אתה גם שרה ?
מיה12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
שרה13/01/2011לא מיה (או אולי רון) אני לא רון אני ש ר ה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון15/01/2011היי שרה כמה שאת צודקת בדיוק מה שקרה לי עם גלי .אנשים מקללים ותוקפים בלי רחמים מבלי לבדוק את הדברים.צריך לשנות את שם הפורום לפורום הבגידה המוחית ואז אולי יהיה פתרון לאנשים "שיודעים הכל" וזורקים האשמות שווא .הם לא מבינים כמה קל זה לפגוע וכמה קשה זה לתקן .חבל מאוד שזה המצב בפורום ביי והרבה בהצלחה שרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאידיוט מזוהם.תענה עכשיו בשם שרה
חיותה15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?