פרידה מגבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מגבר נשוי
    מיכל
    12/01/2011

ברצוני לשתף אתכם בסיפורי,אודה לכם אם תחסכו ממני את תגובות הנאצה.....
    אני בת 35 , רווקה,עד לפני מספר שבועות הייתי בקשר עם גבר נשוי במשך שנה וכמה חודשים ,מן הסתם לאורך כל התקופה לא הייתי מרוצה מהקשר ,שאין לו שום אחיזה למציאות ,נפרדתי ממנו לא מעט פעמים וחוזר חלילה,אני אוהבת אותו מאוד אך מודעת שהקשר לא יוביל לשום מקום ,מאוד רוצה להכיר בחור פנוי אך זה לא קורה,מרגישה תקועה,חסומה...
    לפני שבוע אשתו גילתה מייל ששלחתי לו ומאז ניתקנו קשר לחלוטין ,אמרתי לעצמי שזה הזמן שלי להתנתק לחלוטין,כאילו הוא מת ולמצוא גבר שיהיה רק שלי ולהקים בית ומשפחה.
    מיותר לציין שהפרידה מאוד כואבת ריגשית ,פעם הרגש משתלט ופעם ההיגיון מצליח לגבור
    מרגישה כרגע שאני לא אצליח להתאהב בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מגבר נשוי

הוספת תגובה

• פרידה מגבר נשוי - תגובה

מיכל פאטל
    12/01/2011

שלום מיכל,

מתוך הדברים שאת מתארת, לא ניתן להבין מהם דפוסי ההתנהגות שלך במערכות יחסים זוגיים.האם היית במערכת זוגית יציבה ונורמטיבית לאורך זמן? כמה מערכות? מה אפיין אותן? מה היו הסיבות לפרידה? מהו חלקך בפרידה? חשוב מאוד אם את באמת מעוניינת ליצור מערכת יחסים בוגרת ומתגמלת, שתכירי את עצמך ואופן התנהלותך במערכת יחסים זוגית,תלמדי ממנה ותפיקי לקחים לעתיד.
    אם אינך מצליחה לעשות זאת בעצמך אמליץ לך על טיפול פרטני.
    להיות במערכת יחסים דורשת השקעה אמיתית והסתכלות פנימה לתוכך, למידה מטעויותייך במטרה לא לחזור עליהן, רכישה של כלים וכו'- האם את מוכנה לכך?!
    בהצלחה במסע!

מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

מיטל
    13/01/2011

היי מיכל .. את יכולה להיות רגועה אני ממש לא רון .. למרות שריקי וחיותה בטוחות 100% שהוא זה אני

אני ממש לא יתקוף אותך אני מייעצת לך כרגע מהלב
    אני חושבת שאת צריכה לפתוח דף חדש לבן ונקי בחייך , את בעצמך אמרת שאין כל בסיס לקשר שלכם ואנחנו כבני אדם תמיד אוהבים להישאר אפילו שזה לא נכון בשבילנו ואני מדברת מניסיון . את לא רוצה גבר משלך? רק שלך ? שיאהב אותך ולא תצטרכי להסתתר מפני אישתו כל הזמן? את מתארת פה יחסים אכזריים בשבילך שרק פוגעים בך . בואי ניהיה ריאליים - הקשר שלכם בוסס על אינטרס שלו ושלך . ואיך שאומרים מה שמתוק אסור ומה שאסור מתוק
    אך את לא יכולה להמשיך לחיות ככה !
    את צעירה ! מה זה 35? את רווקה ! יש עולם שלם שמחכה לך בחוץ , המון גברים שהיו מתים להכירך. צרי לעצמך סביבה נעימה ונורמטיבית ולא על סיפור אהבה כזה שיש בסרטים
    זה לא סוף העולם מיכל ! החיים יפים ומלאים בדברים טובים וכל מה שאת צריכה לעשות זה לגשת אליהם
    אני יודעת שזה קשה מנשוא אבל את תעברי את זה ואת עוד תצחקי על זה !

חזקי ואימצי אישה מדהימה שכמותך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה אני לא יעזוב!

מיטל
    16/01/2011

את תעזבי לפני מתוקה !
    כי את צריכה כדורים !!
    תפסיקי כבר !

כמה אפר לומר לך שאני לא רון ???
    כבר כתבתי לך שאם תידעי מי אני את תיקברי את עצמך באדמה מרוב בושה

פשוט בושה וחרפה לך !
    איפה בדיוק ראית בהודעותיי מסרים מיניים ידפוקה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל=גורדון =שרה - רון הסוטה

חיותה
    16/01/2011

העניין הועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי .בקרוב תגיש סוטה מחנק אמיתי בגרון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון צודק

א
    23/01/2011

למה להיות בקשר עם נשוי יש מספיק גברים את באמת רוצה אדם שמשקר את אישתו באיזו שלב ישקר אותך ואם באמת רצה אותך אז היה צריך להיות גבר ולהתנתק ממנה את רק ריגוש עבורו תחשבי שהוא לא שווה את מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו