מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מעניין שעל "מ" לא אומרים כלום...
מיטל17/01/2011גלי וחיותה ... אתן לא עקביות - למה אתן לא אומרים ל "מ" שהוא גם רון ??
אני מצטערת אבל אני מרגישה שאתן נרדמות בשמירה שלכן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון17/01/2011מיטל מה קרה לך אל תחשפי את מ היא אדם עם סיווג סודי ביותר!!היא כרגע בשליחות ביפן הורסת את הפורום של הפיסטוקים בטוקיו. חחחחחחחחח.......תהיי בקשר ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
מיטל18/01/2011צודק , בוא לא נחשוף את "מ" ....
ניתן ל "מ" הצדמנות ....למרות שזה עדיין מעניין אותי שעל שם כמו "מ"!!!!!!!!
אף אחת "מהחכמות " פה לא אומרת כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון מגורדון
גורדון18/01/2011שלום שרון!אני שמח שהצחקתי אותך .את חדשה כאן באתר??שיהיה לך יום מקסים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל18/01/2011זו לא שרון זו אני מיטל
אין לי מושג מדוע השתנה השם שלי לשרון ...
אולי בגלל שכתבתי לפורום אורתופדיה היום וציינתי שם שרון כי ככה כתבתי לשם בפעם הראשונה לפני חודשיים וחצי
מוזר שזה משנה את השם ..
זה רק מראה פה משהו..
שזה שומר את השם תחת המייל גם אם אתה משנה את השם ! חחחחחחח
וואי עליתי על משהו גדול פה !
וזה צריך לומר משהו לחיותה וגלי לריקי !!!
ש "רון" לא יכול להופיע בכמה שמות כי בכל פעם שהוא ישנה שם כל הודעותיו ישתנו
הוא לא יכול לשנות שם בכל פעם !!
אולי עכשיו זה יסתדר אני מקווה
ואני מקווה שלא תחשוב לרגע שאני רון ! ממש לא
אתה יכול לצפות אפילו בפורום אורתופדיה שהיום כתבתי לשם הודעה אם השם השתנה משרון למיטל אז זה בגלל שחזרתי שוב למיטל
נראה לי שאני ישאר עקבית עם השם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון+מיטל+שרה = רון סוטה המין .
ריקי18/01/2011נתפסת בקלקלתך סוטה . ..ואיזה הסבר יש לסוטה רון+גורדון שניתפס עם המכנסיים למטה בתור..... מיטל .. פעם שלישית . אני . לא אגיב. קיראו כולם כולל המנהלים את תגובתו\ה של מיטל= =רון . ואם זה לא היה מזעזע זה היה מצחיק. אל דאגה .סופו של השרץ בעל השמות המרובים קרוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
מיטל18/01/2011חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט מצחיקה אותי !!
אני פשוט מרחמת עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל =שרון+רון , שימו לב כולם
ריקי18/01/2011זו פעם שלישית שרון +גורדון+מיטל+איילה ,ניתפס עם המכנסיים למטה , הפעם עם השם מיטל-שרון. שימו לב כולם גם המנהלים , לתרוץ המפוקפק, שבו מתרצת מיטל=רון את החשפותה כמיתחזה בשמות אחרים . אני לא אגיב וכל אחד שקורא , שיסיק את המסקנות .רון , בקרוב סוף הסאגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון18/01/2011מה המצב מיטל?באמת שכתבתי לך אז הגבתי למיטל ופתאום השתנה לשרון והבנתי בטעות שזה שתי נשים שונות חחחחחח.....אפילו שאלתי את שרון אם היא חדשה באתר כאן -תראי בהודעות.הכי מצחיק שכתבתי לשרה להיות בקשר איתי איתך =מיטל וגם עם שרון.... אני מאמין לך ותומך בך לאורך כל הדרך!שימי לב שקיבלתי עוד השמצות ולא עניתי כלל .תכתבי את המכתב הזה שוב למשמיצות שאולי יבינו שהן טעו!!כידוע לך הפוסל במומו פוסל.לא ענית לי אם את בת ה28 שנפרדת מהחבר שלך.אני בן 32 מהמרכז ביי ותהיי בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל חייבת לקרוא!
גורדון18/01/2011קראתי את הודעתך בפורום אורטופדיה את רשמת שיש לך כאבי גב תחתון ועשית באנגי לפני 10 שנים נכון?זה כבר מוכיח את טענתך ואני מאמין לך מכל ליבי.עכשיו גברת ריקי טריקי תטען שלפני 10 שנים החלפת חוליות בגב עם רון בזמן קפיצת הבאנגי חחחחחחחחחח..........חחחחחחחחחח.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל18/01/2011חחחחחח
נכון כתבתי שיש לי כאבי גב תחתון - זה בגלל תרגיל שעשיתי לא מזמן בחדר כושר - גם רון מתאמן איתי שם דרך אגב .... :)
עזוב ... אני כבר לא מתעסקת בהן
נראה לי שרון יושב עכשיו בבית שלו וכל כך צוחק עליהן
אני באמת מאמינה להן לגבי רון כי הוא גם ענה לי לפני כמה חודשים בצורה מגעילה
אז אני בטוחה שהוא יושב וצוחק עליהן שהן טועות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן.....
רון18/01/2011חייב לומר שבפעם האחרונה אני זוכר שהתאמנת באופן אינטנסיבי במכון..... אולי בגלל זה הכאב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשקר של מיטל + גורדון +רון הסוטה
ריקי18/01/2011שימו לב כולם. כולל המנהלות .מיכל ,סיגלית , ודליה .זה מספר ימים שאנו מאשימות את מיטל+שרה +גורדון שאלו שמותיו של הסוטה שמזהם את הפורום בקללות וגידופים , כניראה בשל מחלת הרוח ממנה הוא סובל .כל הזמן הזה מיטל וגורדון {כביכול } טוענים שאינם מכירים את רון .מיטל תמיד משיבה שגם אותה הוא קילל בהתכתבויותיו , ושהוא מגעיל . היא טענה שאינה מכירה אותו .ושיש להתעלם ממנו ..גם לדעתה הוא סוטה , אך אין לה קשר איתו . והנה לפני שעה קלה ,התקבצו כאן שלשת הסוטים , וכאמור מרוב התכתבויות אינם זוכרים מיהו מי ,וחילקו שבחים אחד לשני כמו חברים .פתאום מיטל שכחה שאמרה שאינה מכירה את רון , ואמרה שהיא מתאמנת איתו במכון כושר . ורון ניכנס לפורום ושאל אותה בדאגה ידידותית מה שלומה , והודה שאכן הם מתאמנים במכון יחדיו .מה תגירו על זה חברים וחברות .המשך בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי "המחוננת" מירדן
גורדון18/01/2011ריקי את "חכמה"בטירוף!!!!בטח היכולת האנליטית שלך אם את יודעת מה זה בכלל שווה לדג סורי מת.לא הבנת שהיא כתבה זאת בצחוק יא גאון .רשמתי שאתאפק אבל אחרי התגובה המפגרת הזאת לא עוד.אם כן המשוואה פשוטה ריקי+חיותה+גלי=לו קיו של -200 .תיזהרי לא להרוג מישהו מטמטום בטעות חחחחחחחחחחחח.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון הסוטה = מיטל ורון הסוטים
ריקי18/01/2011אחרי שנחשפה תרמיתם , ולאחר שנוכחנו בדו-שיח , בין רון ומיטל, על מכון הכושר , מעז גורדון =רון גולני הסוטה , לטעון לפתע שהדברים נאמרו "בצחוק" . הבנתם זאת ? הדברים לא נימחקו והם קיימים . אבקש מכולם לקרוא זאת.. המכה שיקבל בקרוב חזקה ביותר , ואני רוצה להיות בטוחה , שאני עושה את הדבר הנכון , ולא פועלת מתוך נקמנות. המשך יבוא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי מגורדון
גורדון18/01/2011היום זו הפעם הראשונה שרשמת משפט עם טיפה שכל.תקראי היטב אבל היטב את המשפט האחרון שרשמת בתגובתך האחרונה.אני אעזור לך :אני רוצה להיות בטוחה ולא לפעול מנקמנות .אני מבקש ממך יפה ריקי -עשי זאת!!!לפני שאת נותנת מכה תבדקי למי את נותנת אותה .תביני שטעית בענק לגביי ולגבי מיטל.אני רציני איתך רק תביני כבר כי בסוף את הנוק אאוט את תקבלי את וחברותייך .חבל שתמשיכי עם הקללות פשוט חבל ולא מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה = מיטל +גורדון הסוטים
רוקי18/01/2011הסוטה החליט להמשיך בשלו , ומאיים עלי בנוק אאוט .. חשבתי שהפנים ולמד לקח . אלו פירפורי הגסיסה שלו בפורום .אני כבר הכנתי את הנאום ליום שאחרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי או רוקי
גורדון19/01/2011מצוין !הכנת נאום לאומה שיתפוצץ לך בפרצוף!!!מעניין שלא התייחסת למה שרשמתי לך לבדוק קודם למי את מפנה אצבע מאשימה אבל אין פלא איתך את נעלללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי כנסי !!
מיטל19/01/2011את פשוט לא מבינה הבנת הנקרא כנראה .....
את לא שמה לב שאני וגורדון צוחקים עליכם !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כתבתי שאני עם רון בחדר כושר בציניות בהמשך למה שכתבתי בפורום אורתופדיה - גם את זה את כנראה לא מבינה !!
תיקראי טוב טוב !
שימי לב שגם רון כבר צוחק עליכן....
את מחפשת את האנשים הלא נכונים חמודה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
גורדון19/01/2011תדעי לך מיטל שיש מצב סביר ביותר שריקי וחיותה וגלי זה.....גבר !!!הן לא רון זה בטח נערים בני 17 /18 משועממים והן מטילים דופי בכולם והם כמובן בסדר.תוכיחי שאת אישה ריקי וגם את גלי וגם את חיותה .מי יודע מי אתן בכלל ??הרי על מה שאתן כותבות ממזמן היא אפשר להאמין....תהיי בקשר מיטל ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון הכושר למיטל מגורדון
גורדון18/01/2011היי מיטל אני גם מכיר את המכון הזה !ממול יש חנות פלאפל של תימנים ויש שם מבוגרת רולה קצת מטורללת שכל מי שבא לבקש מנה היא צועקת רון רון רון .למוכרת קוראים חיותה .לעיתים יש לה מחליפה עם אותה בעיה של צעקות (על המראה והגיל אין מה להרחיב)בשם ריקי. שקלת לעבור למכון כושר אחר? ערב נפלא גורדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון !!
מיטל19/01/2011שלום לך רון
אינני מכירה אותך (למרות שחיותה וריקי בטוחות שאני זה אתה)
אני כבר לא יודעת אם לבכות או לצחוק על כל מה שנאמר פה ....
וכן הן בטוחות שאני ואתה באותו חדר כושר (חחחחחחחחחחחחח)
אין לי מושג מי אתה ובטח שלא באתי לשפוט אותךכי אינני מכירה אותך והכל פה הוא וירטואלי ולא ניתן לדעת מי הבנאדם אז שאנשים יכניסו לראש שלוקחים הכל בערבטו מוגבל !! קרי חיותה וריקי
עד מתי יימשך הטימטום הזה של חיותה וריקי אין לי מושג אבל הן הפכו את הפורום הזה למסע צליבה אחרייך ...
שיהיה המשך יום נעים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
גורדון19/01/2011מיטל את צודקת באלף אחוזים!!!!!כמה שנסביר ונסביר ריקי וחיותה ימשיכו בשלהן.שימי לב מה רשמתי לה בהודעה ב18.1 שעה 22.32 שרק אחרי שהיא בודקת שתאשים.היא רשמה אתמול בהודעה לפני זה ש ה י א ל א ב ט ו ח ה !!הבנת היא לא יודעת מי זה רון בכלל אני או את או שתינו .אם זה שתינו אנו חייבים ללכת כל יום למכון כושר 5 שעות לפחות ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון + מיטל = רון הסוטה
חיותה19/01/2011הוא עומד לאכול אותה בגדול הטיפש . אנחנו יודעות בוודאות שזה הוא . רק רצינו להיות בטוחות שזה הצעד הנכון והמתבקש , לעשותו , ...בכל זאת ....כל ההשלכות ...אנו רוצות לעשות את צעדינו , במחושב ובדקדקנות , ולא לפעול על פי יצר הנקמה . חכו , מעט סבלנות , ונעדכן אותכם . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי וחיותה
גורדון19/01/2011מ ע ב ו ל ו ת !!!כזו מסכנות של אנשים פשוט לא יאמן......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון18/01/2011קראתי את הודעתך בפורום אורטופדיה שרשמת ב9 בבוקר.למה את מרימה לבד 10-12 קג ??אני דואג לבריאות שלך .במקום זה תני את הכובד הזה לריקי שתעשה ספונגה אבל יפה ובעיקר בפינות.אם היא נכשלת בכך (כי לקרוא ולכתוב כבר ראינו מספיק "תוצאות " ממנה) פשוט שימי לה את הכובד על הראש הסתום שלה זה יתן לה זפטה כהוגן ואז יש סיכוי זעיר ביותר שתבין שאני ואת זה לא רון.את רשאית להוסיף במשקל כדי לשפר את מצבה הרעוע.כתבי לי שהעניין סודר ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניבגדת שלא מתאוששתגלי13/01/2011
שלום . גיליתי שבעלי זה עשר שנים , בוגד בי בקביעות עם מזכירתו .. מאחר שאני תלויה בו כלכלית , מה עלי לעשות ? חודשיים מהגילוי ועדיין לא התאוששתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון13/01/2011מדוע את נשארת איתו בכל מחיר ?!?!?!
הידיעה שהוא בוגד בך לא תורמת להלך היום יום שלך!!!
תתגרשי ותקרעי לו את הצורה במזונות
אל תשארי בכל מחיר !!
כסף זה הכל ?!?!?!?!
גאדדדדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו שפה זאת? תתבייש
גלי13/01/2011מה זה כלב מזורגג?.איזו זכות יש לך ככה לדבר אלי ? אני חברה שלך? אין פה מנהלים שרואים את התגובות?. אל תעיז יותר ליפנות אלי , חצוף . אני עדיין ממתינה אם מישהו רוצה לענות לי בצורה עיניינית ובאופן מכובד. אולי המנהלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה למנהלות או
גלי13/01/2011למי שמחק את המילים כלב מזורגג מהתגובה .עדיין מחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
גורדון14/01/2011קראתי את הודעתך והזכרת לי גם בגידה של חברה שלי מלפני שנה.עצה שלי (עשי מה שטוב ונכון לך בלבד)תמשיכי את חייך בלעדיו ותהני מהם ואם את לא רוצה לפרק את החבילה רק תגורי ביחד איתו אבל אל תשכבי איתו.כתבי לי מייל אם תרצי להתכתב ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון = רון המגעיל
גלי15/01/2011כתבתי כאן הודעה כאובה , ומייד התנפל עלי רון , עם מילים , כמו כלב מזורגג , וכ"ו . ניפגעתי ונעלבתי . היום , יום אחרי , ניכנסתי ליראות מיהו אותו רון , והתברר לי שהוא מוכר לכל גולשי הפורום, כמטורף חולה רוח וסוטה מין .. חבל שנעלבתי בגלל היצור הנחות והמושתן הזה . עוד כתוב , { ותודה למזהירות }שהוא מנסה בדרכי רמיה תחת שמות שאולים , להוציא מייל וטל' מהפונות . ואכן כבר היום פנה אלי -גורדון -בדברי אמפטיה , וניסה להוציא ממני פרטי התקשרות { קיראו את תגובתו } ברור לי אם כך , שגורדון האידיוט וחולה המין , הוא לא אחר מהמטורף והמטומטם חולה הנפש רון גולני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאשמת שווא
לגלי15/01/2011גלי -את טועה ובגדול!!!!!!!!!!!אני לא רון אני גורדון ואין לי קשר אליו.זה ממש לא בסדר שאת מאשימה סתם אנשים בהתחזות לרון .יתכן ופגעו בך בעבר אבל אל תזרקי רפש על אנשים שלא קשורים לבעיות שלך.בכל מקרה לא מעוניין בשום התכתבות איתך וממש לא בא לי להיכנס שוב לפורום הזה .קחי לתשומת ליבך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל "גורדון" =רון גולני, סוטה המין.
גלי15/01/2011ניכנסתי לפורום ,לשתף , לפרוק את הלב ,לקבל משוב , ומייד זכיתי ל"זובור " משני סוטים מופרעים שהם אחד . בתור גורדון , הוא דרש ממני את המייל שלי או הפון , כדי שיוכל להתקשר , ולשתף אותי גם במה שעובר עליו עם " חברתו"{לאידיוט הזה יש חברה , או אשה , כמו שלי יש מיליון דולר } מה יש לך חולה מין , מהמייל שלי ? לא מספיק שפה אתה מסריח? כניראה זה נכון מה שניכתב עליך פה , שאתה ניכנס לפורום לשתי מטרות 1} לאונן 2} "לצוד " פה נשים הנימצאות במצוקה . . לשם כך כניראה אתה מופיע כמו שניכתב כאן במספר רב של שמות נשיים , וגבריים . מוטציה של טימטום . הצד השני של "גורדון " או כל שם אחר שלו , הוא רון גולני . פסיכופט חולה רוח , וחןלה מין , שעליו אין להכביר מילים . אני סבורה שזיהיתי את מחלת הרוח ממנה הוא סובל סכיזופרניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
גורדון15/01/2011גלי כנראה שלקרוא ולהבין זה לא הצד החזק אצלך!! בפעם האחרונה תפנימי :אני לא רון שוב א נ י ל א ר ו ן מה לא הבנת???אני נמנע מלנבל את הפה כלפייך אך את ממשיכה להאשים אותי במשהו שלא קשור אליי בכלל .את נפלת על הראש??כולם הם רון באתר הזה ? אני מבין שאת כואבת אבל הייתי בטוח שאחרי שרשמתי לך בהודעה הקודמת שטעית ובגדול אז תרדי מזה .כעת את חייבת להתנצל בפניי על עגמת הנפש שגרמת לי תתביישי לך על ההתנהגות המגעילה שלך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי מגורדון
גורדון15/01/2011חשוב מאוד גלי שתביני שאינני רוצה שום קשר איתך ואת לא מעניינת אותי בכלל לאחר התגובות המטונפות שרשמת עליי.את רשאית לחשוב מה שתרצי עליי אבל לפני שאת קוראת לי רון וחולה נפש תבדקי באמת שזה אני בבקשה.לדעתי את ממש בעצבים כלפי הרון הזה שאני לא מכיר אותו בכלל וכל אדם אחר שכותב לך משהו גם אם בקטע של שיתוף ישר חוטף ממך קללות וניבולי פה ושהוא רון .אני מאוד מקווה מכל הלב שתעצרי שניה אחת ותחשבי ותביני שטעית וגרמת לי עוול מיותר. שבת שלום גורדון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמפגרת הגדולה בעולם!!!
למנהלי האתר15/01/2011אין מילים !גלי עברת כל גבול .את נעולה שאני זה רון או הבן של מוסוליני לבחירתך...בואי תנסי לעשות משהו כזה.פני למנהלי האתר ותבדקי אם אני רון או גורדון שלא קשור אליו כלל וכתבתי לך מספיק בנושא.אם אני רון אז אני זבל אמיתי אבל אם לא ואני לא את שקרנית זבל נבלה מטומטמת המיץ של החרא.יאללה תבדקי את הנושא כלבה קדימה מה יש להפסיד.........(הרי מה שלא אכתוב לך ומה שלא אגיד את כבר החלטת שגורדון זה רון עכשיו תוכיחי -לא יאומן דרגת הטימטום של בחורה מיואשת וחולת נפש שמסבירים לה במשך 3 פעמים שהיא טועה וטועה וטועה בבן אדם ושאני לא רון .אני גם מתלונן למנהלי האתר כאן נגד גוש טמטום וחרא שכמותך!מעניין מה יקרה שתגלי את האמת איך תגיבי כי סליחה לא תעזור בטח שלא ....מקווה שתבלי שיתוק כך לא נשמע את הקללות והנבזיות שלך .ג ו ר ד ו ן לא רון מפגרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה מגורדון
גורדון15/01/2011חיותה את פשוט בהמה מצחינה וחסרת אישים!פשוט לא יאומן איך מסבירים לך וכותבים לך בצורה יפה ואת בדיוק כמו גלי ישר מקללת ותוקפת ושוב מבלי לבדוק.שימי לב שאני רושם גם לך וגם לגלי לבדוק האם אני רון או גורדון אתם כרגיל רק מקללות ומגדפות.אני מקווה שמדינת ישראל תשכיל לבנות לך ולגלי כיתה טיפולית (בלי מזגן)שהולמת את רמתכן הגבוהה.בואי תהיי ישרה ותכתבי לי וגם גלי שאם אני לא רון אלא גורדון שזו האמת את חיותה וגלי עפות מהפורום הזה לנצח לכיתה הטיפולית שממתינה לעילויים כמוכן.פעם אחרונה שאני כותב לך תבדקי קודם ורק שאת בטוחה תשחררי לא סתם.אני גורדון את חיותה וגלי נשים מסכנות עלובות נפש ומסריחות מכל הבחינות!שלא תביני לא נכון אני מבין שפגעו בכן וגרמו לכם צער באמת אבל זה לא אני .אני רואה שגם את נעולה כמו מנעול שאני זה רון וחבל.שיגרם לך ולגלי הבהמות צער וכל המחלות בעולם על האשמת מישהו שלא עשה לכם כלום!!(לא אתפלא אם תקללו שוב אך תבדקי פעם אחת זה הכל ואחר כך תאכלי את החרא שבישלת נבלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון= מיטל = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצער היחידי פה על אמו של רון
חיותה15/01/2011שלו היתה יודעת על כל הצרות שיגרום לה כל השנים ,ועל כיתות רגליה השכם והערב , כדי לאשפז את הנבל בבתי משוגעים ובמחלקות סגורות , היתה לבטח משתמשת באמצעי מניעה , וחוסכת מהאנושות , את היצור המזויע והמזוהם הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד גולני נבל שניתפס
חיותה15/01/2011השבוע ניתפס סוטה מין וחולה רוח , בשם ניסים גולני . הוא ניטפל לזוג מסכן , בזהות בדויה . כמו רון גולני שלנו . לטענת המישטרה, גנב מהזוג את כספם, היכה אותם , ואנס את שניהם , הבעל והאשה . טוב , מאחר שגולני שלנו אימפוטנט הוא לא יכול לאנוס . אבל להציק ולהטריד מינית הוא יכול .וזה מה שהוא עושה בפורום . מעניין אם הפסיכופט ניסים גולני קרוב משפחה של רון גולני . אולי אחיו? . למישהו יש תשובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזעזוע מגורדון
מ16/01/2011יש לגשת עם ההודעה הזאת ישר למישטרה ,לעורך דין , לפסיכיאטר מחוזי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנבגדת
אני15/01/2011האם הוא יודע שאת יודעת, האם היא נשואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת,
אחת שמבינה גם16/01/2011שלום, אני מתארת לעצמי שאת כואבת אנושות.
אך לעיתים, יש מקום לעבוד על הנישואים וישנם אנשים שמצליחים לעשות זאת על אף שזה נראה אולי ברגע כזה כבלתי אפשרי.
כל מקרה לגופו. ולפי ההתנהלות של הדברים אולי ניתן להבין האם יש סיבה ללכת לטיפול.
איך גילית? כמה זמן נשמך הרומן? האם הוא פיתח כלפייה רגש?
איך הוא מתנהג בחודשיים האחרונים?
האם שוחחתם מה היה חסר לו שגרם לו לנהל רומן?
תראי, יש אנשים שיגידו כי אין הצדקה לבגידה. וייתכן מאוד שהם צודקים. זה מעשה נפשע.
אך החיים הם לא שחור ולבן. וישנם אנשים שעושים מעשה שכזה מתוך מצוקה נפשית..וכן ישנם אנשים שעושים זאת מתוך חיפוש ריגושים..אולי לאנשים מסויימים הכל נופל תחת אותה קטגוריה אך זה לא תמיד כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניבגדת שלא מתאוששת - תגובה
דליה שוורץ16/01/2011גלי שלום,
לגלות בגידה של בן הזוג זה דבר לא קל ווההחלטה מה לעשות בוודאי לא פשוטה.
לא כתבת האם דיברת איתו על כך והאם הוא יודע שתפסת אותו בוגד בך..
את צריכה בעצם להחליט מה יותר קשה לך לשרוד כלכלית לבד או להשאר יחד עם הבגידה. בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולעדכן אותו שאת יודעת. להבין מדוע זה קרה ומה הוא מתכוון לעשות. אם הוא מתכוון להמשיך את הקשר עם המזכירה את מוכנה להמשיך ולהשאר איתו? אם הוא יגיד שזה יפסק מייד את תוכלי לשים את זה מאחור ולהמשיך הלאה בלי להזכיר את זה בכל רגע? התשובה לשאלה מה לעשות היא מורכבת ולא ניתן לענות עליה בכמה משפטים בפורום.
אני חושבת שאת צריכה לפנות לייעוץ זוגי עם בעלך כדי לנסות להגיע להחלטהמה לעשות.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?