מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגל ,צדקת בנוגע לרון {עכברון}גולניחיותה15/01/2011
לא הייתי מספר ימים בפורום , ורון גולני המזוהם , ניצל זאת שוב
להשתלח בנשים הפונות לכאן בכדי לשפוך את לבבן ,ולנסות לקבל מענה למצוקותיהן .לו הייתי פה , הייתי גומזת את השפן העבריין
הזה, באיבחה אחת . אל תיפגעי הוא לא התכוון אלייך אישית , אלא לכל אשה שניכנסת לכאן . וזה שכתב , כלב מזורגג , הוא התכוון בעצם לעצמו , כי זה מה שהוא . טוב לפחות שיש לו מודעות שהוא כלב . באשר לגורדון , מיטל , דנה , בבה בובה , ויתר הכינויים
שהוא מאמץ לעצמו בפורום , טוב שעלית על זה לפני שנתת לסוטה המאונן את פרטייך ".............תני לי מייל או טל' כדי שאוכל להיות איתך בקשר , ולספר לך מה החבר\ה שלי , עשה\ עשתה לי........." .מסתבר שהנבל המטומטם הזה מופיע בעוד פורומים, וגם שם , ריקי ואני , מתכוונות לחשוף את פרצופו של
רון גולני ,סוטה המין וחולה הנפש ולסלקו גם משם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגורדון
מיטל16/01/2011היא עושה את זה גם לי...
תסתכל איזה הודעות חיותה וריקי כותבות לי?
אני אמיתית כמו שאתה יודע שאתה אמיתי אבל הן לא מרפות ! הן פשוט 2 משוגעות שהורסות את הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = גורדון = שרה =רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב תרגיש סוטה , מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה או מה שלא יהיה שמך
שרה17/01/2011חבל שאת מבזבזת את הזמן והורסת את האתר הזה. לי קוראים שרה זה השם שלי בתעודת הזהות וזה השם שחברי קוראים לי בו. חבל שאת צריכה להיסתתר מאחורי שמות אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו שרה !!
רון17/01/2011מפרגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה =שרה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה =רון הסוטה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
למיטל מגורדון16/01/2011כל מילה בסלע!אני אומר לך החבורת בנות הזאת גלי חיותה וריקי נפלו על הראש.אם קראת מה שרשמתי אני התלוננתי בעמי אתמול למנהלי האתר בנושא.נכנסתי וכתבתי פעם אחת בלבד הודעה אחת וכבר זכיתי לקללות משלוש בנות.אני מבין אותך מיטל ואת כאבך ואת יודעת מה ?לא בטוח שגלי חיותה וריקי הן מי שהן טוענות ואם כן אז ישר לפורום פסיכיאטריה.תמשיכי לכתוב כאן בכיף .שיזרקו את הנבלות ולא את האנשים הטובים כאן.גלי חיותה וריקי הפעמון של הכיתה הטיפולית שלכן מצלצל.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון=מיטל=שרה=רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , ובהסכמת הניהול , הועבר לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל16/01/2011צודק ! אני ממשיכה לענות לבנות שזקוקות לעזרה
אך הן לא מרפות וממשיכות לרשום משפטים שזה רון
ושוב אמרתי להן שיש להן טעות גדולה !
לגביי לגבייך ולעוד כמה אנשים פה
שיסתכלו על סגנון הכתיבה , הן אומרות גם שבכל הודעותיו יש מסרים מיניים - אני לא ראיתי בכלל מסרים כאלה ? חוץ מכמה הודעות שאכן היו תחת השם רון
אני חושבת שכדאי להתעלם וזהו
המשך יום נעים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = שרה = גורדון = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת המנהלים , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון17/01/2011מה שלומך מיטל?שרה כתבה לי אתמול ועניתי לה היום שצריך להתעלם ולהתייחס רק לדברים הרלבנטים.זו זכותך המלאה להמשיך לכתוב כאן וממני רק בריאות והצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל17/01/2011שלום ! שלומי טוב מה שלומך אתה?
קראתי את כל ההתכתבויות שהיו לך עם חיותה וריקי ואתה שנון בצורה יוצאת מן הכלל בכתיבתך !
הן באמת צריכות לעבור לפורום אחר ... פסיכיאטריה
אני לא אשקר שבאמת כבר חשבתי שלא להיכנס לפורום הזה יותר אבל אתה צודק אני פשוט לא צריכה להתיייחס לחבורת משועממות שאין להן בכלל הוכחות לכל מה שהן אומרות ומויצאות על הדרך כך סתאם אנשים אחרים כסוטים ושקרנים , שכל מה שהם רוצים לעשות זה לעזור
יישר כח גורדון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
גורדון17/01/2011מה המצב?תקראי מה כתבתי לך על מ (בקטע הומוריסטי).אני קראתי מעט מההודעות הישנות שלך.את בחורה בת 28 שהיה לה חבר 4 שנים ונפרדתם וחזרתם ונפרדתם סופית נכון? כתבי לי בכיף !!אני מהחדשים 3 ימים כאן את שלושה חודשים-ותיקה.ערב מקסים!גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה =מיטל +גורדון
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
גורדון18/01/2011היי שרון יישר כח גם לך !!האמת אני חדש כאן וכתבתי מספר ימים בודדים.מקווה שהפורום יהיה כעת שליו ונקי מקללות.כתבי לי בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?