תוספת לסוטה המין , רון גולני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לסוטה המין , רון גולני
    רינה
    16/01/2011

לא הייתי כאן זמן מה וערכתם את החגיגה בלעדי . אז רק תוספת קטנה לחיזוק . מתברר { ויש לי מקורות הכי מהימנים} שזה זמן רב ניכנס פה הנבל רון עכברון בשמות בדויים בכדי להציק לנשים שנימצאות כאן . 5 כינויים ישנים שרק עכשיו התגלו שירלי. -אייל- מטומטמת -ילדה -ומישהי -.אם יתבררו עוד פרטים נעדכן . ריקי בררתי עם עורכת הדין שלי שמיתמחה בנושא ..חברתך לא צריכה לגשת לביהמ"ש להגשת תביעה אזרחית . עליה לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על הטרדה מינית .. רק תלונה . כל היתר המשטרה תעשה .מתברר שיש הרחבה בנושא בשל ריבוי הפגיעה בנשים . עליה רק להביא את המקום והתאריך בו חולה המין הזה. כינה אותה בפרהסיה לעיני כל הגולשים. , ...מזדיינת ,..שווה רק זיון. לפעמים הסנדלרים הולכים יחפים ....ואני צריכה לעדכן אותך . חחח. לאחר אישום פלילי אפשר להמשיך הלאה . מחר לא אהיה פה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרינה

חיותה
    16/01/2011

העניין חרג מגבולות הפרום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב הסוטה ירגיש מחנק אמיתי בגרון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו