מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להנהלת הפורום - דחוףמיטל16/01/2011
שלום רב
לפני כ 3 חודשים לערך פניתי לפרום פרידות , גירושין ובגידות עקב משבר פרידה שעברתי
כל הודעותיי היו תחת השם מיטל
יש בחודש האחרון בפורום זה כמה בחורות בשם חיותה ,ריקי ומיה שיוצאות כנגד בחור בשם רון שענה בצורה גועלית לכמה בחורות בפורום - אני חייבת לציין שגם אליי הוא פונה בצורה גועלית ואני אף מספר פעמים ציינתי בפורום להוריד את הודעותיו המעליבות .
אני מבקשת שהנהלת הפורום תעשה משהו
אני עונה לבנות שזקוקות לעזרה אך הן לא עוזבות אותי ! הן בטוחות ב 100% שאני זה רון
הן מציינות שעוד כמה שמות בפורום שלדעתן זה רון
היום חיותה ציינה שזה הועבר למשטרה , אני מסכימה איתה שזה הועבר למשטרה
אבל שתפסיק להעליב , להכפיש ולהשמיץ את שמי ואת שם עוד כמה אנשים בפורום
ההתמודדות שלי עם החוויה הנוראית שעברתי לפני כמה חודשים עזרה לי מאוד ע"י הפורום שלכם , אך אני ממש נאלצת שלהפסיק ולפנות לכאן , אני פונה לפורום אחר בו יש אישור המערכת להודעות כך שיוכלו לסנן את כל ההודעות המעליבות במידה ויש
רון הגיב לי לפני כמה חודשים וקרא לי בשמות גנאי אך אינני מתייחסת אליו יותר
חיותה ריקי ומיה - יש לכן טעות לגביי
ניסיתי להסביר להן בפורום שאני זה לא רון אך ללא הצלחה
ישנה הדרדרות בפורום הזה מה שלא היה לפני כמה חודשים
אולי תשקלו בכובד ראש להוריד הודעות לא יפות מהפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל= גורדון = שרה = רון הסוטה .
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
למיטל16/01/2011זה לא יאמן מה שהולך כאן בפורום מיטל.מי שמשמיץ חובת ההוכחה עליו.אבל גלי+חיותה+ריקי סתם מקללות בלי טעם וגם שאומרים להם שזו טעות הן ממשיכות לתקוף בצורה גועלית.את תראי מיטל שהם יצטערו מאוד מאוד על ההשמצות כאשר יגלו את האמת שאני זה גורדון ואת מיטל.כל החרא ששפכו כאן יחזור אליהם ולחייהם.אני לא מתייחס יותר לחבורה ההזויה הזו רק לאנשים טובים ונורמאליים.שיהיה לך יום מקסים!ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)