התאהבתי . . .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבתי . . .
    עדי
    11/12/2007

היי,הכרתי בחורה לסבית שעבדה עימי.נהיינו חברות ואיכשהו גם הפכנו לנאהבות ונהיינו זוג למשך שנה (אני לא הייתי עם בחורה לפניה).בשנה הזו היא נפרדה ממני 4 פעמים ואחרי יום יומיים גם חזרה בה ואמרה שהיא אוהבת אותי ומצטערת בכתה וכו'.בפעם האחרונה שנפרדה ממני אמרה שהיא רוצה להיות קצת לבד ושלא מתאים לה קשר ושהיא לא מאוהבת בי אלא רק אוהבת אותי.ניסיתי הכל כדי להחזיר אותה אל חיי בחזרה,אך לא הצלחתי.היו לנו ריבים אני קינאתי לה הרבה מכיון שהיא בקשר עם כל האקסיות שלה והיא בחורה ממש יפה וכל הזמן מתחילים ומתחילות איתה.שבועיים לאחר הפרידה שלנו היא כבר הייתה בקשר עם מישהי אחרת,מישהי שאני כל הזמן אמרתי לה שהיא דלוקה עליה והיא אמרה שזה סתם.(הבחורה עבדה איתנו גם).כיום הן יחד כבר 3 חודשים(בזמן הזה היינו בקשר טלפוני וחשבתי שזה יוביל למשהו ושאלתי לגבי הבחורה והיא שיקרה לי ואמרה שאין ביניהן כלום רק פעמיים שכבו).יש לנו חברה משותפת שדאגה לעדכן אותי בכל הפרטים(גם הפוגעים ביותר)
    אני לא יודעת למה היא עשתה את זה, כנראה קינאה בנו ולדעתי היא גם הרסה הרבה בקשר שלנו(זרקה לה הרבה הערות על זה שהיא לא נראית מאושרת וכדומה).חשבתי שאולי הייתי תלויה בקשר הזה ותלויה בה אבל היום אחרי 4 חודשים אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותה ורוצה אותה איתי בחורה או לא! וזאת למרות מה שכולם מסביב חושבים ואומרים.
    מרוב שלחצתי גם הרחקתי ורבנו לפני כחודש בשיחת טלפון(אני כתבתי הודעה והיא התקשרה).בשיחת הטלפון היא דאגה לומר לי שאין מה להיפגש כרגע ושנפרדנו לפני 3 חודשים ואנחנו כל הזמן בקשר ושזה נגמר ביננו ושהיא רוצה לבלות עם חברה שלה עכשיו.(היא באה למקום עבודתי החדש שבועיים קודם לכן וישבה סתם לבדה וגם עם החברה המשותפת שלנו שעובדת איתי ואפילו חיכתה שאצא לסיגריה איתה,היא ידעה שאהיה במשמרת ולמרות זאת הגיעה)
    למרות כל הפרידות והמריבות היה לנו מדהים ביחד,סקס מדהים יציאות,מסעדות,חו"ל וסופי שבוע.מה לדעתך אני צריכה לעשות? להמשיך הלאה אני מנסה אבל מאוד רוצה אותה ויודעת שהיא פוגעת בי וכנראה זה שיש לה בת זוג חודש לאחר שנפרדנו מעיד על משהו.(היא לא יודעת להיות לבד,נראה לי ממש מפחדת וגם החברה שלנו מעידה על כך) מה את מייעצת לי? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבתי . . .

הוספת תגובה

• פרט קטן

עדי
    11/12/2007

שכחתי לציין שאני בת 27 והיא בת 28. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לעדי

אילה אריאלי
    13/12/2007

מספר הערות לגבי הקשר שלכן. ראשית נראה שיותר מדי אנשים מעורבים בקשר ביניכם.
    במקום לנסות לפתור ישירות את הנושא ביניכם את משתפת אחרים. לא נראה לי שזה תורם להתנהלות ביניכם. נוסף לכך נראה לי שהחברה מצהירה בהתנהגותה שאינה מעונינת בקשר עימך ואת מתקשה לקבל עובדה זו. במקום להכנס לדפוס של "רודף -נרדף" תנסי לקבל את העובדה שהקשר הסתיים. כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. תנסי להתנתק ולחפש קשרים חדשים.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו