למנהלות הפורום ולכל הכותבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהלות הפורום ולכל הכותבים
    מיטל
    19/01/2011

דבר ראשון אני רוצה להודות למיכל , סיגלית ודליה על התמיכה שנתתן לי ועל המענה לפניותיי בפורום זה
    אני פניתי כמה פעמים לפורום זה לקבלת עצה ועידוד לאחר פרידה שחוויתי
    אני מודה לכן מאוד ! כי היום כשאני חוזרת לקרוא את מה שכתבתן לי אני מאוד מתחזקת מזה ומרגישה הרבה יותר טוב אחרי הפרידה , עברו כבר 4 וחצי חודשים עוד מעט ועכשיו אני מתחילה לפרוח , לא אשקר אבל יש לי גם ימים קשים ועצובים אבל אני מתמודדת :)
    אני כותבת את כל זה כי אני נאלצת שלא לפנות לפורום זה יותר עקב מה שהולך פה בחודש האחרון לגבי רון ,אני הגבתי המון פה לחיותה וריקי אך אני מפסיקה זאת כי אני מרגישה שזה משחק ילדים והן רודפות פה את האנשים הלא נכונים ואין ביכולתי להסביר ולהוכיח את חפותי מאחר וזה בסה"כ פורום.
    אני יאמר בפעם האחרונה שאינני רון - שמי מיטל שדרך אגב זה שמי האמיתי גם בחיים
    כמה פעמים פניתי לפורום נוסף פה - פורום אורטופדיה עקב בעיות גב אינני משקרת כולם יכולים להסתכל. אני מרגישה מצחיק שכל פעם אני צריכה להסביר את עצמי שאינני רון... ולעולם לא כתבתי דברים לא יפים לנשים פה , ההפך בכל הודעותיי רק עודדתי ותמכתי פה בנשים
    בכל אופן תודה רבה לכן וגם לשאר הכותבים שנתנו עצה ועידוד
    ישר כח ואני מקווה שהפורום הזה יחזור להיות מה שהוא היה לפני כל הסאגה הזו אחרי רון.

יישר כח ושוב תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האמת על מיטל + וגורדון =רון הסוטה

חיותה
    19/01/2011

למטה ובשני העמודים הקודמים,נימצא השירשור גורדון+מיטל , נא לקרוא בעיון ,כולל ההערות שלנו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

רון
    19/01/2011

חבל שאת נותת את הלגיטימציה לאנשים "שונים" מאיתנו שתעזבי את הפורום

לשם הם רצו להביא אותך ולדאבוני הם הביאו

היי חזקה והמון הצלחה בדרך החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיותה

מיטל
    19/01/2011

חיותה היקרה
    נמאס לי כבר מכל ההודעות שלך
    אני לא מתייחסת אלייך יותר וליתר החברות שלך שם
    תעשי מה שאת רוצה ממש לא אכפת לי כבר אני בכלל לא יודעת למה התייחסתי לכל ההודעות שלך מה הקשר לא הצטרפתי לתלונה נגד רון?
    כבר שכחתי מה שהוא כתב לי ואני לא מתייחסת אולי הגיע הזמן שגם את תפסיקי ותביני שאת עובדת עליו בצורה פסיכולוגית הפוכה כשאת מדברת עליו כל הזמן זה מדרבן אותו יותר ויותר לרשום פה תגובות לא יפות אבל את בשלך
    אין לי מושג מי את? מה את? מה את עושה בחייך ? אולי את בכלל גבר ? מי את חיותה ? מה את יוצאת פה על כולם ככה בבטחון ?
    מי את ??? אולי אנחנו בכלל צריכים לחשוד בך ?? אולי את סתם מרעילה פה אנשים (תוצר של שעמום)

אין לי מה לכתוב לפה יותר יש המוןןן פורומים אחרים

שתיהיה בריאה ! שלום !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשת חייל מי ימצא

רון
    19/01/2011

(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל מגורדון

גורדון
    19/01/2011

מיטל אל תעזבי !!עשית משהו רע למישהו??שריקי חיותה וכל מי שמשמיץ יאכלו חצץ כל החיים אמן!!!!!!מי שבסדר שישאר מי שלא שיטוס מכאן.תאמיני לי שמדובר בנערים ולא בנשים .תראי שהן לא מתייחסות למה שרושמים להן רק מקללות שוב ושוב.כל בחורה היתה בודקת שואלת מבררת אבל לא המדרובות האלו.כתבי לי .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל -יש פתרון

גורדון
    19/01/2011

מה את משאירה אותי עם "הגאונות" ?אני מצאתי להן חונך צמוד מקווה שזה יעזור ביי גורדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגורדון !

מיטל
    19/01/2011

היי גורדון :)
    אני מצטערת ועם כל זה שאתה צודק אני מרגישה שכל זה פתטי ואני מרגישה כמו ילדה קטנה כשאני עונה להן
    בכל אופן אני יגיב לאנשים שזקוקים לעזרה אבל אני יותר לא מתעסקת בחיותה וריקי ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת את שמן - אני לא מעוניינת להעצים את מי שהן ולתת להן במה יותר - הן לא מעניינות אותי יותר נקודה!

עצוב רק שאף אחד אינו פונה פה יותר בגלל שהוא רואה מה קורה בפורום
    ממש בושה מה אני יגיד לך
    מעולם לא נתקלתי בתגובות שכאלה באף פורום
    וגם עצוב שמנהלות הפורום לא מגיבות בכלל למתרחש

שיהיה לילה טוב !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו