הוא בגד בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא בגד בי
    אן
    23/01/2011

לפני 4 ימים, נודע לי שבעלי ביקר במשך כשנה נערות ליוו.
    אני מרוסקת ושבורה.
    הוא הפסיק עם העניין לפני שנה וחצי. (אני מאמינה לו)
    בעלי אדם שמסיבות שונות חייו לא פשוטים אבל תמיד חשבתי שיש לנו חברות ואהבה ומחוייבות (כולל 3 ילדים מקסימים)
    הוא הודה כשגיליתי ומאז מאפשר לי לבכות לכעוס להאשים ולחטט ללא הרף.
    אני עצובה ככ שזה עמוק כמו ים.
    הוא עשה זאת בתקופה קשה מאוד ריגשית (בה היה גם בטיפול) ולדבריו קשה לו להסביר אבל זה היה מין דרך יחידה להרגיע אי שקט נורא שחש.
    מין פורקן.
    הוא לחלוטין מבין שהדבר לא מקובל בשום אופן ושפעם נוספת משמעה פרידה.
    הבדידות שלי פתאום איומה... לא יכולה לספר לאף חברה/משפחה כי זה ייצר קשיים נוספים
    אני מטפלת בילדים והולכת לעבודה והכאב כול הזמן נוכח..
    בקרוב נלך לטיפול, אנחנו רוצים לתקן
    בבקשה, תאמרו לי משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא בגד בי

הוספת תגובה

• הוא בגד בי - תגובה

דליה שוורץ
    23/01/2011

אן שלום,
    הכאב שלך מאוד ברור וניתן אף לחוש בו מתוך מה שאת כותבת. אי אפשר להאשים אותך על כך שאת מרגישה פגועה ונבגדת, אבל... ויש אבל..
    מהרגע שבחרת להשאר יחד ולא פרקת את הנישואין את בעצם מצהירה שאת לוקחת אחריות על ההחלטה שלך וכרגע את לא עושה את זה.. מצד אחד נשארת ומצד שני לא שוכחת ומשאירה את העניין הזה כל הזמן בינכם. זה סוג של נסיון להנות מכל העולמות, מצד אחד להשאר יחד ומצד שני כל הזמן לדוש ולחפור בזה... ומה שנוצר בפועל זה לא הנאה משני העולמות אלא סבל ארוך ומתמשך משני העולמות. העולם בו בחרת להשאר הוא קשה מנשוא והמחשבה והתעסקות הבלתי פוסקת בעניין הזה קשים גם הם.. אן יקרה, אם החלטת להשאר וללכת לייעוץ - עשי זאת כמו שצריך את מאמינה לו אז שימי את העלבון שלך בצד ורוצי עם בן הזוג שלך קדימה כדי שהמשך חייכם הזוגיים יהיה מוצלח ונעים.
    זה לא קל אבל לגמרי אפשרי.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויתור

דני
    25/01/2011

עזבי אותך משטויות,לפחות בעלך לא בגד ברומן ארוך שנים ורגשי.אחוז גבוה מהגברים בוגדים.את יכולה לסלוח ולהמשיך הלאה.זה מיותר לחפור ולנבור בדברים.טוב לא ייצא מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לתת הזדמנות

סיגל
    28/02/2011

זה מורכב, אם הבעל שלך הוא אדם טוב, אוהב אותך, מפנק אותך, אבא טוב, שווה לנסות טיפול, יש הרבה גברים שפונים לנערות ליווי. אבל הכי חשוב שזה לא בא על חשבון הסקס שלכם יחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו