התאהבתי בגבר אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבתי בגבר אחר
    שיר
    24/01/2011

ני יצאתי עם בעלי המון שנים לפני החתונה, מגיל ממש צעיר, בי"ס. התחלנו לצאת יצאנו ונפרדנו מספר פעמים, הקשר רוב הזמן היה לא טוב, אך כשנפרדנו היה לי קשה.
    בכל אותם פעמים חזרנו, ולא הייתי שלמה עם זה, אך להיות לבד היה לי קשה,אגב, המשפחות היו מעורבות בכל הסיפור ולמה ואיך זה קרה.

התחתנו, עוד בארגונים לחתונה הרגשתי שמה שאני עושה הוא לא נכון בשבילי, רבנו והתווכחנו המון, כל הסידורים לחתונה היו בהרגשה רעה וקשה.
    בכל מקרה, אחרי חצי שנה, הכרתי בחור בעבודה, שממש עזר לי בעבודה החדשה ונקשרנו ממש! היינו נפגשים במסגרת התפקיד פעמיים בשבוע. ובאיזשהי תקופה אחת לכמה חודשים לכמה ימים שלמים.
    התאהבנו!! ברמה שלא יכולתי לתאר לעצמי שאוכל להרגיש ככה! לאחר חצי שנה שאני נשואה וחצי שנת הכרות עם הבחור החדש התפתח לו רומן שלא מרגישה שאוכל להפסיק, אנחנו ממש מאוהבים! אני ממש מרגישה שאני לא יכולה בלעדיו, אני רואה אותנו ומדמיינת אותנו יחד כל היום. לבחור קשה מאוד העובדה שאני נשואה ואני יודעת שמה שאנחנו עושים הוא רע ולא בסדר, אבל אני ממש מרגישה שאני לא יכולה לעצור את זה. האהבה שאני מרגישה זו לא תחושה שאפשר לוותר עליה לכל החיים , כרגע אין לנו עדיין ילדים...
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבתי בגבר אחר

הוספת תגובה

• לשירן

מיטל
    24/01/2011

היי שירן

אני חושבת שמה שאת חווה כרגע מאוד לגיטימי לקשרים ארוכים כמו שאת מתארת
    בואי אני יעשה לך סדר בעיניינים : את נמצאת עם בעלך מגיל מאוד צעיר , אתם נשואים ואין לכם ילדים אני מאמינה שהתשוקה דעכה מזמן וגם האהבה והסבלנות וכל היוצא בזה
    אתם מגיל צעיר יחד , אני מאמינה שאתם הראושנים אחד לשנייה בכל דבר
    אנשים שיוצאים כל כך הרבה שנים יחד ומתחתנים לאחר מכן חווים זוגיות כושלת - זו דעתי האישית בלבד , כי אף אחד מהצדדים לא חווה עוד זוגיות , לא יצאתם עם אנשים אחרים , לא גיבשתם דעה משל עצמכם , לא ניצלתם את הרוווקות כמו שצריך
    לעולם לא אומר באופן חד משמעי שתתגרשי
    אבל !
    אם את מאוהבת בצורה כל כך חזקה כמו שאת מתארת פה זה אמור לומר לך משהו, אם היית אוהבת כ"כ את בעלך והייתה לכם מערכת יחסים טובה ומתוחזקת אני חושבת שלא היית יכולה להתאהב באחר.
    בדקי עם עצמך מה קורה בנישואין שלך ? עדיין אין לך ילדים ואת יכולה עדיין לבחור את עתידך ואת אב ילדייך - זה עוד לא מאוחר !!!!!
    מה שקורה לך לא עושה אותך רעה !
    אנחנו רק בני אדם ואני מאמינה שחסר לך משהו ועקב כך התאהבת בבחור שנותן לא את כל מה שחסר בחייך

אך השאלה הגדולה היא האם זו אהבה חולפת ורגעית ? או באמת אהבה לצורך בניית בית בעתיד?

חשבי על זה
    בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל תודה רבה

שיר
    24/01/2011

על תגובתך, הפחד הוא להתחרט, אם לא נצליח עם הבחור החדש, איך הסביבה תקבל ומה יגידו כולם? איך ארגיש פתאום בלעדיו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן

מיטל
    24/01/2011

אני מבינה לליבך !
    הפחד זה הדבר שתמיד רודף אותנו שמא ניכשל בהחלטה שעשינו
    גם אני קיבלתי החלטה בחיי לפני כמה חודשים ואני עדיין לא יודעת אם היא הייתה נכונה או לא , אך מה שאני יודעת שהיא נכונה לי כרגע ומה יהיה לי בעתיד אינני יכולה לדעת אף פעם
    אם כל הזמן נפחד ולא נעשה שום צעד ,אני חושבת שחיינו היו כל כך משעממים וחסרי תכלית וכך לא היינו מתקדמים לשום מקום
    יש משפט יפה שאומר שאנחנו בעולם של הולכים ובאים ואנחנו לא צריכים להתרגש משום דבר , אלו הם החיים - רצופים באהבות ופגיעות ושמחה ועצב ופרידות - פשוט הכל
    מה נכון לנו? אנחנו לא יודעים אבל מה שאני יודעת הוא שאת צריכה לעשות מה שטוב לך !
    וגם אם הבחור שאת כרגע מאוהבת בו לא יהיה הבחור שרצית בעוד כמה חודשים אל תתחרטי על שום דבר - כי את אמרת בעצמך שלא טוב לך ושאתם ניפדתם כל כך הרבה פעמים וחזרתם - כך את רוצה שחייך יראו ?

זיכרי שירן שאין חברת ביטוח שמבטחת אותנו מפני חרטות בחיים
    זרמי עם החיים ועשי מה שעושה לך טוב !
    היום טוב לך אולי מחר לא יהיה - אל תיקחי שום דבר כמובן מאליו ואל תיקחי שום דבר ללב
    שימי אותך - את שירן במקום הראשון תמיד
    זה נשמע לא יפה ואינטרסנטי אך החיים הם הישרדות אחת גדולה - עשי מה שטוב לך !

בהצלחה ופה בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת גברית

אנונימי
    24/01/2011

כמה שזה קשה, זה יהיה יותר קשה עם בעלך יגלה. טוב לך עם מישהו אחר, זה לגיטימי. תשבי עם בעלך לשיחה. תגידי לו שזה לא עובד. אם יש על מה להילחם, תנסו טיפול אבל אמיתי, לא כשאת עם מישהו אחר). אם את לא מוכנה לוותר על הצלע השלישית אז תיפרדי ממנו, ותתחילי חיים חדשים שיהיו טובים יותר לך ולו.
    שלא יהיה ספק, זה יהיה קשה, אבל בנאדם צריך לקחת אחריות על החיים שלו, ולדעת מתי הוא עושה נזק למישהו אחר. כרגע את אולי מבולבלת ומפחדת, אבל גם פוגעת בבעלך, אפילו אם הוא לא יודע את זה.
    אני אתאר לך סיטואציה אחרת: את חוזרת הביתה, ובעלך אומר לך שהוא גילה שאת בוגדת בו. כל העולם שלך יתהפך.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבתי בגבר אחר - תגובה

מיכל פאטל
    24/01/2011

שלום לך שירן,

אינני צריכה לומר לך שהמעשה שאת עושה איננו נכון, את יודעת זאת היטב.מה שאני מתרשמת ואני חוששת שאת לא מודעת לכך שאת מתקשה לא להיות בזוגיות, והיית מוכנה להתחתן על אף שהיו סימני שאלה רבים לגבי התאמתכם/בשלותכם לנישואין.
    כמו כן ציינת שבפרידות מבן זוגך ובהיותך לבד היה לך קשה ,ובעצם העדפת לכן לחזור למערכת לא מספקת ורק לא להיות לבדד.אני מציעה לך לברר -אם לבד או עם איש מיקצוע-מדוע את זקוקה לבן זוג על מנת להרגיש בטוחה /רגועה?
    אני מציעה לך גם לנסות ולבדוק עם בן זוגך (בעלך)האם אכן יש התאמה ביניכם ?האם ניתן לגשר על פערים ?על צרכים יחדיו אם לאו? במידה ואין אפשרות עדיף שתיפרדו בטרם תהפכו להורים.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם!

שיר
    25/01/2011

אתם באמת מקסימים, מקווה שאוכל להגיע ולבצע את הבחירה הטובה ביותר לי ולו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו