נבגדת טרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת טרייה
    דרך חיים
    24/01/2011

היי.נכנסתי לפורום ואני קוראת ולא מאמינה שגם אני הצטרפתי לחוג הזה.
    והנה סיפורי: אני נשואה 26 שנה (בת 44) ויש לי 4 ילדים כשהצעיר בן 21. מזה כשנה אני מרגישה בשינוי שחל בבעלי ואפילו חשה שהוא בוגד בי.עם הזמן תחושה זו הלכה וגברה. הלכתי לנומרולוג שאמר לי שבעלי מאז ומתמיד בגד בי .האמנתי לו .הוא סיפר לי המון דברים נכונים על חיי לכן האמנתי..הוא אמר שבעזרת חוקר פרטי אני אוכל לגלות את האמת. דיברתי עם חוקר אך העלות היתה מרקיעה ולכן ויתרתי בצער. כל הזמן הזה לא נתתי לבעלי שום רמז על כך שאני חושדת בו.ותמיד חשבתי מה אוכל לעשות כדי לעלות על הבגידה. אתמול שוב הייתי אצל מיסטיקנית(לאחר חצי שנה בערך מהקודם) והיא פשוט חיזקה את חשדותיי ואפילו נתנה לי את שמה של המאהבת שלו. היא אמרה שהבחורה עובדת איתו והיא התחילה איתו ופשוט זה היה שם .נגיש תמיד.אני מכירה את הבחורה לא באופן אישי.גם היא נשואה. ולאחרונה היא עזבה את מקום העבודה.בעלי דיבר בשיבחה ואמר שהיתה עובדת "טובה". ממש לא הייתי חושדת בה. כזו שקטה ואף פעם לא היישירה עימי מבט.היום בדיעבד אני מבינה למה.בעלי כרגע נמצא בחו"ל עם הבת הגדולה שלנו ויש לי שבועיים לחשוב מה לעשות בנידון.עד שיחזרו. להתגרש? זה מה שתמיד חשבתי שאעשה אם אגלה בגידה. לפרק את מה שבנינו(אבל אני לא אשמה!).לחפש לי מאהב וכך לנקום בו?(אני לא בנוייה לזה) אוף !! אני במצב בעייתי. לא יודעת מה לעשות. לא סיפרתי לאף אחד ואני מתמודדת עם זה לבד.קשה לי. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת טרייה

הוספת תגובה

• שלחתי שוב פעם את ההודעה..

דרך חיים
    24/01/2011

מפני שהיתה טעות באימייל.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת טרייה - תגובה

מיכל פאטל
    24/01/2011

שלום לך,
    אני בהחלט מבינה את המצוקה שאת חשה , אך את אישה בוגרת בעלת ניסיון חיים , האם לא עלה בדעתך שאם כל הכבוד לנומרולוג ולמיסטיקנית אחרי 26 שנות נישואין כדאי לברר את מצב העניינים בינך ובין בעלך באמצעות שיחה פתוחה וכנה.
    אולי לברר האם ישנם בעיות שיש לפתור, אולי חסר משהו ( את יודעת בכל זאת השגרה מכרסמת גם בטובות שבמערכות יחסים אם לא טורחים ומתחדשים ומתרעננים...)? אולי ישנם תיסכולים מתמשכים שאינם מקבלים מענה?
    ואין זה עניין של אשמה, אך לטנגו הזה צריכים שניים.....
    לסיכום:אני בעד גישה ישירה של תקשורת פתוחה אם ניתן ללא עזרה מיקצועית, אם לא יסתדר חשוב שתיגשו לקבל עזרה מיקצועית (גם אם היתה בגידה - ניתן באמצעות טיפול מיקצועי לשקם מערכות יחסים שבמשבר)ולא ללכת סחור סחור ולבנות תיאוריות ללא ביסוס ממשי, ובודאי לא למהר להתגרש בטרם העובדות בהירות וברורות.
    בהצלחה , אשמח לעזור!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו