מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותא'25/01/2011
שלום רב,
אני נשואה 20 שנה+3 ילדים.אני בת 40. לפני כ-4 שנים (הריון ילד אחרון) התחלתי להרגיש בשינוי ביחסים עם בעלי. תמיד הייתי מדברת עם בעלי על כל נושא הזוגיות שצריך להשקיע ושהדברים אינם מובנים מאליהם.הסקס בינינו היה עגום ותמיד הייתי זאת שיוזמת סקס ושיחות כדי לחזק את הקשר. לאחר הלידה הרגשתי בחוסר יחס - דבר שציפיתי מאוד.
לאחר שנה מצאתי את עצמי בבגידה אפלטונית ששינתה עבורי את כל חיי ודרכה הבנתי המון דברים. כמו: חוסר פרגון על הצלחותיי מצד בעלי, התחשבות בי, שאני מאוד מובן מאליו שלא לדבר על חיי מין צולעים שהתחילו כבר כמה שנים קודם, בעיקר הבנתי שנוצרו פערים ביני לבין בעלי.אני התקדמתי והתפתחתי מאוד והוא נשאר די מאחור.
מאז הבגידה חוויתי מערכת יחסים נוספת שסיימתי אותה כי הבנתי שאני רוצה משהו אמיתי ולא בסתר. בכל סיפור כזה נאחזתי כדי לקבל מה שחסר לי במערכת שלנו.
ניסינו גם טיפול זוגי שבו הבנתי כי הפערים יצרו קושי בין שנינו.
כיום המצב מאוד קשה, התקשורת בינינו עניינית לגבי "מטלות" הבית, קיימת בי התחושה שאיני מעוניינת בו יותר (נגמרה לי האהבה - ייתכן?) ובעצם מאוד רוצה לחוות אהבה חדשה ולהיות בזוגיות שיש בה גם עומק ורגישות.
היום אין בי רצון חזק לנסות ולשפר את המערכת הזוגית מכמה סיבות איני מאמינה שיחול שינוי מהותי והאהבה שלי אליו תחזור ואני מאוד רוצה לחוות משהו חדש.
איני יודעת האם לחכות עוד או לעשות צעד מרחיק לכת ולפרק את החבילה?
אשמח לקבל עצותיכן בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
דני25/01/2011יפית שלום,עזבי אותך מלחפש זוגיות אחרת,בסופו של יום תגיעי לאותה נקודה.מיותר,תשקיעי ביחסים עם בעלך ולשפר אותם.קשה אבל ישים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דני
א'25/01/2011להישאר למרות שאין אהבה? זה מאוד קשה....
מה גם שמגיל 15 אני איתו ולא חוויתי זוגיות אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני - שאפו
רון25/01/2011אהבתי את תגובתך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
דני01/02/2011ובגיל שישים אחרי זוגיות נוספת של עשר שנים לא תרגישי את אותו הדבר? עצה אישית שהייתי מייעץ לעצמי בעבר,תאמיני לי בחוץ הכל אותו הדבר,כולם מחפשים רק דבר אחד,את גם מציינת שבגדת בו לא פעם,לפעמים (לצערנו) בגידה ממלאת לנו חסך עד המהמורה הבאה.לא שאני מייעץ לך לבגוד אבל אני אומר לך שבחוץ החיים לא קלים,בסופו של יום החיים ממשיכים ואת תיראי שעשית טעות איומה.צאי פעם למועדון של גרושים גרושות,אחרי שתיראי מה קורה שם תביני על מה אני מדבר וזה כמובן מבלי לעשות הכללות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב
א'07/02/2011אני מאוד מודה לך על ההתייחסות, אך נוצר לי הרושם שהיא התקבלה בקלות דעת.
גם שמישהו מעוניין להחליף עבודה לא אומרים לו לא, תמיד כדאי לבחון אופציות אחרות. מה שאני מנסה לומר שלא צריך לקחת את הדברים בכל מחיר, אם בחוץ כפי שאתה אומר אין מציאות, אין זה אומר שצריך להסתפק עם מה שיש. אני מכירה הרבה פרקי ב' שהצליחו.
אני הבנתי שאני לא אדם של בגידות וכן של זוגיות, אך אני רוצה להיות בזוגיות מאושרת.
בחרתי לקבל את האופציה של שיחה אמיתית עם כל החסכים שקיימים ולנסות לראות לאן הדברים זורמים.
שוב המון תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדת עצות - תגובה
סיגלית גלאי25/01/2011שלום יפית,
את מתארת מערכת יחסים שהתדרדרה בעקבות חוסר תקשורת ובריחה לחיפוש פתרונות בחוץ, מה שבדרך כלל מסבך את המצב ותורם לתחושת אשלייה שמצדיקה את המעשה.
תמיד מערכת יחסים חדשה או "גנובה" מרגשת, כי אנחנו מתאמצים להראות בה טוב, להעניק ועוד.. אבל בסופו של דבר זאת לא המציאות, זאת לא שגרת החיים שצריך להתמודד איתה גם באהבה וזוגיות.
אם את מרגישה שאין בך רצון ליצור שינוי, אין ספק שהוא לא יקרה והתוצאה בסופו של דבר תהיה פרידה ופירוק המשפחה. אך, אם יש בך עדיין שמץ של התלבטות. כדאי שתשתפי את בעלך, דברו על מה חסר לשניכם, כיצד אפשר לשנות ולשפר את התקשורת, מה יעשה לכל אחד מכם וביחד טוב.
אם שניכם תרצו בדבר, אני מאמינה שתמצאו את הדרך שוב.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?