מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחיות כפרודים באותו ביתגבר פגוע26/01/2011
שלום לכולם!!
אני ואישתי (כרגע) נקלענו למשבר מאוד חריף ביחסים ביננו, היא טוענת שאני בוגד בה בזה שאני גולש לאתרי סקס וכו'... למרות שאני לא יוצר מגע.
אני גיליתי שהיא מקבלת שיחות טלפון והודעות לנייד שלה ומשתדלת להתרחק ממני שלא אשמע, נכנסתי כמה פעמים למכשיר שלה ושמתי לב שהיא מוחקת הודעות ושיחות.
כששאלתי אותה על זה התחלנו לדבר על כל המצב שלנו, ושעה אח"כ היא מחקה את כל הודעות והשיחות מהטלפון.
אנחנו נשואים כבר 7 שנים מגיל צעיר מאוד + 2 ילדים מקסימים.
לאחר השיחה החלטנו שאנחנו נישאר נשואים על הנייר בלבד ופרודים בחיים,
אך אף אחד לא יעזוב את הבית בשלב הזה עד שהילדים יגדלו קצת כדי שלא תהיה להם טלטלה רגשית קשה.
אני מבחינתי מוכן לתקן ולהתאמץ בשביל התא המשפחתי, אך היא לא רוצה בטענה שכבר אין מה לעשות עם זה.
מיותר לציין שאת עול הפרנסה בבית אני נושא על עצמי ב 100% מתחילת הנישואים, ולכן אני נעדר מהבית המון שעות.
תנו לי בבקשה קצת עצות מה לעשות, לאן אפשר להמשיך מכאן, אני ממש מבולבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחי
רון26/01/2011שקוף שהיא בוגדת בך !!
מחיקת אסמסים.....מחיקת שיחות....פאקינג שקוף
תשקיע קצת מממונך ושלח חוקר פרטי אחריה, האמן לי שזה ישתלם לך בגירושין, הרי כמה אתה יכול לחיות בשקר ?!?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לחשוב על זה
גבר פגוע26/01/2011כשאני לא בבית, היא נמצאת עם הילדים.
וקשה לי עם המחשבה שהיא יורדת לרמה כזאת שהיא מכניסה גבר אחר לבית.
זאת תהיה מכה מתחת לחגורה.
כמה שגם אני לא בסדר, אבל לרמה כזאת לא הגעתי של בגידה פיזית, אין לי בעיה שגם היא תצ'וטט או תגלוש באתרי סקס, אבל להגיע למגע ועוד בבית, כשהילדים נמצאים איתה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על התמימות, אבל
יפית26/01/2011למה הכוונה בגלישה לאתרי סקס?
אתרי פורנו שמראים סרטים כחולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
גבר פגוע26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
רון26/01/2011האישה שלך בוגדת בך אם אתה מבהיר לנו שהיא מוחקת מספרים והודעות
על איזה צ'טים אתה מדבר ?
אל תתפלא אם היא מכניסה גברים אליך לבית !! זה לא עניין של כבוד !! זה עניין שיש הזדמנות אינך בבית אז תפאדאל !!! (אגב יש גם את הבקרים שאפשר לתמרן בצימרים וכדומה ולא בהכרח בבית)
נכון שהיא מתקשרת לברר היכן אתה ומתי אתה מגיע לעיתים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רון
גבר פגוע26/01/2011בדרך כלל כן, היא מתקשרת לברר, אך לא תמיד אני עונה לשיחה (אם אני על האופנוע אני לא עונה לאף אחד).
ממש קשה המחשבה על זה, מסכנים הילדים, איזו מועקה זה על הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו ברור
רון26/01/2011אחי היא בוגדת בך
לא מצליח להבין אותך !!!!!
קשה לי עם אנשים חלשים כמוך
צר לי עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל גדול מאד
יפית27/01/2011בין להסתכל באתרי פורנו לבין לשכב עם אישה אחרת ולבגוד. (לדעתי)
אם זאת הבעיה אולי אתם צריכים ללכת ליעוץ, להחליט על גבולות חדשים למערכת יחסים ולברר מאיפה נובעת תחושתה שלהסתכל באינטרנט על נשים ערומות זה בגידה.
יש פה משהו הרבה יותר עמוק לדעתי וכדאי כמהלך אחרון לפני פיצוץ לבדוק את זה עם איש מקצוע.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הלכנו לייעוץ
גבר פגוע30/01/2011כבר הלכנו לייעוץ לפני כשנתיים+ וזה עזר רק לחודש חודשיים שלאחר מכן.
לפי דעתי סתם שילמנו על הייעוץ הזה זה לא עזר בכלום (לא בגלל היועצת חו"ח)
היא כנראה החליטה כבר לפני שנתיים שזה מה שהיא רוצה, וניסתה לנצל עוד קצת זמן
איכות עם עצמה שלא תצטרך לעבוד במשרה מלאה, כי אני מפרנס אותה.
אין טעם לנסות שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרודים
דני27/01/2011זרוק אותה לאלף עזעזל..עלק אתה מפרנס אותה והיא בוגדת מהצד ועוד עושה פוזות.הילדים יגדלו ואתה תאכל את הלב שלך כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
רון27/01/2011ככה אני אוהב !!!
תקשיב לדוד דני !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיות כפרודים באותו בית - תגובה
דליה שוורץ29/01/2011בן שלום,
מדבריך אני מבינה שאתה יודע שהיא בוגדת ולכן החלטתם להפרד אך מסיבות טכניות להשאר לחיות באותו הבית ולא להתגרש באופן הרגיל שבו אחד עוזב את הבית.
אם זאת אכן ההחלטה אז שאלתך אינה ברורה ולא ברור איזה עצות אתה רוצה..
החלטתם? אתה חושב שזו הדרך אז צריך ליישם. אם אתה לא חושב שזו ההחלטה הנכונה ואתה לא בטוח שהיא בוגדת או שאתה מוכן לסלוח זה כבר דורש התייחסות אחרת. אם האופציה השניה היא הנכונה אז אין ספק שאתם צריכים לשבת לקבל החלטות משותפות איך אתם ממשיכים הלאה.. עליך להבין מדוע היא בחרה במישהו אחר, מהחסר לה בזוגיות איתך.. עליך להחליט לשאתה מוכן לשים את הסיפור הזה בצד ולהשמשיך הלאה ולא להשתמש בבגידה שלה ככלי נשק בכל פעם שתחליט.
לסיכום: בשלב ראשון עליך לקבל החלטה מה בעצם אתה רוצה ורק אחרי שתקבל החלטה תוכל לבחור בדרך שלך לפעולה..
בהצלחה,
דליה שוורץ
יוצעת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבות הטכניות
גבר פגוע30/01/2011הסיבה הטכנית היחידה שבגללה אני רוצה להישאר בבית היא הטיפול בילדים.
היא לא מטפלת בהם כמו שצריך, היא כל היום מול המחשב בפייסבוק הדפוק הזה.
ולא רק שאני מגיע מאוחר הביתה אחרי יום ארוך וקשה, אני צריך לנקות את הבית לעשות קניות, וגם לבשל לשבת אם אנחנו בבית, ועוד יש לה תלונות על איך אני מסדר או מכניס כביסה.
רק לאחרונה לאחר שכבר נמאס לי שאני עושה את ה כ ל בבית, אמרתי לה שיש לה ימים קבועים שבהם היא מסדרת את הבית ולי יש ימים קבועים.
אבל זה החזיק כקליפת השום בדיוק לשבוע, היא לא עושה את כל המטלות.
היא כבר שבועיים לא קילחה את הילדים בערב, רק בבוקר כשאני מארגן אותם לגן אני מקלח אותם.
לפעמים הם הולכים לישון אחרי שהם אכלו רק מעדן ועוד דבר קטן, היא לא מבשלת להם כמו שצריך (ולא חסר כלום בבית ב"ה) כי המחשב יותר חשוב לה.
אם אני בערב בבית הם מקבלים ארוחה טובה או כשהם אצל ההורים שלי בערב.
למה אני צריך גיבנת כזאת על הגב שלי לכל החיים?
רק חבל לי על הילדים בגלל זה אני רוצה להישאר איתם בבית כדי שיהיה להם טיפול ויחס הולם, הם לא אשמים שיש להם אמא כזאת.
והטיפול שהלכנו אליו כלל גם את הנקודה הזאת ואין שינוי בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן - כמה דברים
אלון07/02/2011היי בן,
אני אמנם צעיר אבל אתרום מניסיוני כבן להורים שחוו זוגיות גרועה, מהשקפת עולמי ומהבנתי את מצבך:
נתחיל בכך שזה שנראה כאילו 99 אחוז שהיא בוגדת בך.
אבל זאת לא הבעיה כאן.. הבעיה היא שנראה כאילו היא שלמה עם זה, ורואה את זה כעובדה, וכמצב נתון לאור כישלון בזוגיות שלכם (פרודים).
אם הבנתי אותך נכון, אז היא אמרה שהיא רוצה לפרק את החבילה - נכון?
ייעוץ זוגי לא תרם למיטב הבנתי.
מה נשאר לכם לעשות?
לחיות כפרודים בבית תחת העלמת עין למה שקורה מתחת לפני השטח? (בגידות ואלוהים יודע מה עוד)
אני לא מאמין שתוכל בטווח הארוך לחיות עם מישהי (אישה שנפרדה ממך אבל חיה איתך) שחיה חיים אחרים משלך, מסתובבת עם גברים אחרים (פרודים לא?), בונה תכניות לעתיד שלך (גיבנת כלכלית..? מה לגבי עקיצה כלכלית?), ומסובבת אותך כמו סביבון.
על מנת להימנע מכל מיני תרגילים מלוכלכים, ממציאות מגעילה, מהיום בו לא תוכל להסתכל לה בפנים דבר שיפגע בצורה אדירה בילדים, מהיום בו כל כך תשנא אותה שתשתמש בילדים כדי לפגוע בה (רגשית כמובן)... ולהמנע מכל אותם דברים שאתה עלול להיקלע אליהם ושאינך יכול בכלל לדמיין אותם בשלב זה...
אז אם אתה רוצה להימנע - אולי באמת כדאי לחשוב על היום שאחרי פירוק התא המשפחתי.
ואני מדגיש: רק במידה והוחלט כי אין סיכוי לשיקום הזוגיות.
במידה ובאמת הוחלט שאין סיכוי, אחדד משהו נוסף.
קיימות שתי אפשרויות:
1. פרידה יפה - פרידה במצב של היום כל עוד היחסים סבירים, אין חרא שצף יותר מדי.. ועוד אפשר להיפרד עם חיוך (אם אני מבין נכון את המצב שלך כיום).
2. פרידה מכוערת - פרידה שתגיע בהמשך. אחרי שתחיו/תחיה באשליה כי ניתן לתקן את המצב, ולאט לאט הפיוז שלך יתקצר והיא והזוגיות שלכם תרמוס לך כל טעם טוב בפה.
במקרה כזה, אתם תיפרדו בצורה מגעילה ופרידה שכזאת היא מועקה לכל החיים לילדיכם המקסימים (מניסיון)
אז כמו שהד"ר המליצה..
לפני קריאת המלצותינו.. שב עם עצמך ועם בת זוגתך (אם אפשרי) ותראה לאן הרוח נושבת ואיך אתה רואה את העתיד. האם אפשר לשקם? או לא? נסה להיות כנה עם עצמך.. ואם קשה - אז ייעוץ מקצועי תמיד טוב.
דבר נוסף,
הציעו לך לקחת חוקר פרטי.
בשלב הגירושין כאמור עולה כל העניין הכלכלי וכו'.
העובדות שציינת מראות כי אופיה של אישתך הוא להישען עליך (גיבנת) ושאין לה עם זה בעיה.
גם אין לה בעיה לשבת ולהתבטל.. נכון? לא מקלחת,, לא מנקה ועוד..
אני מדגיש: אני לא שופט ולא מכיר אותה, אולי זאת תקופה בחיים של דכאון.. למרות שלא נראה כך.
אני יכול להמליץ לך להיות מוכן ליום בו זה יקרה.. לצערי.
אבל החיים זה הישרדות, ולפעמים אנשים (נשים) כדי לשרוד עושות דברים מלוכלכים כדי לקבל כסף מהגירושין (אמא שלי, אולי אשתך).
אין לי עצה לגבי חוקר פרטי כי זה נשמע כל כך מגעיל.. אבל אולי אפקטיבי בהמשך.
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?