כועסת נורא!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כועסת נורא!!
    שירן24
    27/01/2011

היי..
    אני שירן(שם בדוי)נשואה 3 שנים ואמא ל2 תינוקות..
    בחודשיים האחרונים ניכנסה לעבודה של בעלי עובדת חדשה צעירה בת 21
    והם כניראה הפכו לידידים טובים מאוד כמובן שבעלי לא סיפר לי כלום אין לי מושג למה.
    נאלצתי לגלות את זה בדרך הקשה עקבתי אחריו אחרי השיחות טלפון וההודעות שלו וגילתי. כמובן שהייתי בטוחה שיש בניהם משהו והלכתי ופתחתי את זה בפניו ואז הוא אמר לי שהם ידידים ושיש לה ביכלל גם חבר 5 שנים..
    קיבלתי את זה אבל נורא כעסתי שהוא לא סיפר לי.
    בקיצור הוצאתי מחברת אורנג פרוט שיחות והודעות שלו בלי שהוא ידע וגיליתי לתדהמתי שהוא שלח לה יותר מ600 הודעות בחודש!!!!
    וזה מתחיל מהשעות המוקדמות של הבוקר שהוא יוצא לעבודה וליפעמים גם הודעות ב12 1 2 בלילה...
    זה ניראה לכם הגיוני???
    וכמובן שכל ההודעות מחוקות כי שחיטטתי לו בטלפון לא היה שום הודעה!!!
    אני לקחתי את זה קשה וכעסתי נורא..כי מבחינתי אים הוא מחק הודעות מידידה כניראה יש לו מה להסתיר..
    מה אתן הייתן חושבות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כועסת נורא!!

הוספת תגובה

• אוחח

רון
    28/01/2011

עד כדי כך את תמימה ?

600 הודעות......

תתעוררי !! הוא בוגד בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי כבר שהוא בוגד בי!!!

שירן 24
    28/01/2011

אני כבר היתעורתי מותק!!!!!!
    זה רק חשוב לי לדעת מה אחרים חושבים מבינים????
    אני כבר הודעתי לו שאני מפרקת את החבילה...
    כרגע אנחנו פרודים לכל דבר...
    והגירושים בדרך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו לך אישה

רון
    28/01/2011

אישה שלא חוששת מהשלכות הגירושין אותי אישית מרגש !!

מפרגן לך על האי חשש הזה מפירוק החבילה

אם אפשר לתעד את כל המסרונים או משהו שיוכל להועיל לך בהליך הגירושין זה יהיה מעולה

מפרגן !!

(מסתבר שיש נשים חזקות).....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפירגון...

שירן 24
    28/01/2011

אתה חושב שמה שהוא עשה מצדיק גירושין??
    אני צודקת לפי דעתך?
    דרך אגב יש לי פרוט שיחות והודעות לצערי הרב אי אפשר ליראות את תוכן ההודעות זה לא קיים!!! אפילו לא מיצו בית מישפט!
    אבל יש לי פרוט שמראה בדיוק כל הודעה והודעה באיזו שעה ובאיזה תאריך.
    וזה יעזור לי לפחות להוכיח משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן 24-

בני
    28/01/2011

סליחה שאני מתערב בתוך דברי החכם מכל האדם הלא הוא רון !
    אם את רוצה להתגרש , וזה מה שייעשה לך טוב ? אז תתגרשי, כאילו למי אכפת בכלל,,,
    אבל אם את חושבת שיש סיכוי לזוגיות שלכם, ובסך הכל אתם מבינים אחד את הצרכים של השני, וכעת נשבר פה איזה עניין, ולא משנה מה הסיבה,,, אז תעשו הכל כדי לחזק את ולהחזיר את הזוגיות שלכם כפי שהייתה,
    ולעניין המסרונים, אין לך מה לעשות עם זה, אולי קבלת שבת,,,
    מותר לבן אדם לנהל ולסמס עצמו לדעת עד אור הבוקר, אף אחד לא ייתן לו עונש ע"ז, ואין לזה שום משמעות לגביי תביעת הגירושין שלך,
    את יודעת את מי זה מעניין ? אותך, אותו, אותכם, האם אתם מסכימים שזה ייקרה ? לא בטוח, עובדה שאת מתקוממת כעת וכועסת עליו מאוד, אז בשביל מה יש לך פה ?
    ואם את לא הצלחת להעביר לו את המסר, אז מחובתך לגרום לו להבין שהוא פגע בך !
    איך עושים את זה ?
    הו זאת שאלה טובה,,, תלכו לייעוץ מייד, את יכולה ללכת לבדך בשלב הראשון, ואח"כ לצרף אותו,
    גברת עשרים וארבע,,, החיים יפים חבל לבזבז אותם בבתי משפט, אלא אם את רוצה להוכיח לרון שאת בחורה כלבבו,,,?
    אז אני ממליץ לך, ומניסיון של 30 שנה, ללכת לייעוץ וללבן שם את הדברים שחשובים לך אישית, כרעיה, כאשה, כאדם, ובזכות הרצון והתקווה שלך תצליחי להעמיד אותו על טעותו, ועל הדרך תקבלי עוד כמה תובנות לחיים מאושרים יותר
    שבת שלום
    ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש בני בני

רון
    28/01/2011

שימי סוף לסאגאת הבגידות שלך אישך !!

600 הודעות SMS ? כמה בוקר טוב אפשר לשלוח בחודש ? או כמה מה שלומך אפשר לשלוח בחודש ? או כמה לילה טוב אפשר לשלוח בחודש ? או כמה מה רוצה לאכול בחודש

בני, יש לך את הדבר הזה ששמו "לחוש פסיכולוג היודע הכל"

צא ! מהפאקינג ! סרט ! שאתה ! חי ! בו !!!! (הוא דמיוני מידי בשבילי)

אני בעד המהלך שלך אישה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח שהוא בוגד

קובי
    28/01/2011

אולי..הוא.רק ידיד שלה.לפרק משפחה זה לא קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כועסת נורא!! - תגובה

דליה שוורץ
    29/01/2011

שירן שלום.
    לבעלך יש סוג של קשר עם בחורה ממקום העבודה.. לא ברור ב 100% מה טיבו של הקשר אבל קשר כלשהו קיים.. א שואל נשים אחרו מה הן היו חושבות... למה זה חשוב מה אחרות היו חושבות או עושות? רק א מכירה את בעלך ורק את מכירה את טיב וחוזק הקשר שלכם ולכן רק את יכולה לדעת מה את מרגישה כלפיו.
    אם את רוצה לשמור על הזוגיות שלך אז עשי זאת, פני לייעוץ זוגי, שבי איתו לשיחה מאוד פתוחה וגלויה, הסבירי מה את מרגישה ומה את היית רוצה ... אם את לא חושבת שלזוגיות הזו יש טעם להמשיך אז פרקי את החבילה, וצאי לך לדרך חדשה.. רק את יודעת מה טיבה של מערכת היחסים שלך וכמה כדאי לך להשקיע בה בשביל לשקם אותה.
    הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה לשאול אחרים מה הם היו עושים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי מותק

מיטל
    05/02/2011

בעלי עשה כמעט אותו דבר לפני שנה.רציתי להתגרש והבנתי שזה לא משתלם לי.
    עד היום אני לא שוכחת לו ולא מפסיקה לחשוב.
    החיים שלי השתנו אני אדם אחר וגם לי יש 2 ילדים,
    בקיצור החיים לא קלים כל הגברים מניאקים לא בטוח שבחוץ יהיה לך טוב יותר.
    בנתיים אני ממררת לו את מה שאפשר ומכאיבה לו מתי שצריך ומגיע לו.אני לאט לאט מעכלת ושונאת אותו על מה שהוא עשה לי.
    המשך יבוא....מתי???לא יודעת.
    בהצלחה יקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ושירן

ז.
    07/02/2011

אני שואלת אותך שירן.. אחרי שגילית שהוא בוגד בך תוכלי לסמוך עליו שוב.?
    מיטל אומרת שהיא לא סומכת עליו.. אני מאמינה שגם את לא.
    אני לא רוצה לגרום לך במילים שלי לעשות משהו שאת לא שלמה איתו, אבל חשבי על זה טוב טוב אם את ממשיכה עם בעלך כשאת מודעת לכך שהוא בגד בך (כמובן אך ורק אם את בטוחה בזה שהוא בגד בך!!!) ולפי התיאורים שלך לSMS ב12 או ב1 בלילה יש מה לדאוג...
    אני בטוחה שברגע שגבר בוגד פעם אחת הוא יעשה זאת שוב.. אל תשכחי שהפעם הראשונה היא הכי קשה.. מיטל אני לא מבינה למה לך לחיות עם גבר שאת מתחילה לשנוא כל פעם וממרמרת לו את החיים..?
    זה הוא עשה טעות אני בטוחה שהוא יודע.. והוא זו לא הנקודה כאן.. גם במקרה של שירן. מפה תראי איך את ממשיכה בחיים. אפילו שזה הדבר הכי כואב ומגעיל ואני לא יודעת מה לחשוב על זה אפילו..
    בכל אופן מה שאני מנסה להעביר לכן כאן, זה שלכן מגיע יותר..
    מגיע לכן להיות מאושרות למרות הכל. אם הגבר שבגד בכן גורם בכן גורם לכן להיות מאושרות למרות כל הכאב והחשש הזה שהוא יעשה זאת שוב אז אני לגמריי מחזקת אתכן ושולחת לכן את כל ההצלחה בזוגיות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי...

שירן 24
    09/02/2011

תודה על החיזוקים מותק...
    הבעיה שלי העיקרית היא שאני לא בטוחה שהוא בגד בי איתה או במילים אחרות שכב איתה וכאלה...
    אבל מבחינתי כל הSMS המוזרים האלה נחשבים לבגידה בגידה באמון וזה משהו שקשה להיתגבר עליו...
    לא יודעת איך להמשיך הלאה...
    אני חושבת ממש בירצינות להיפרד מיבעלי...
    האהבה לאט לאט יורדת לי אני מרגישה כעס וגועל....
    לא יודעת מה לעשות בחיי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל...

שירן 24
    09/02/2011

היי מיטל..
    שמחה לישמוע שיש מישהי שמיזדהה איתי...
    אני רוצה להגיד לך שמאז שזה קרה לי שום דבר לא אותו דבר יש בי כעס נוראי כלפיו פשוט נוראי!!!
    אני כל הזמן חושבת על מה שהוא עשה....
    מעצבן אותי לחשוב שלה הוא שלח הודעות על הבוקר ובאמצע הלילה ולי בחיים הוא לא שלח הודעות בשעות האלו..
    אחרי שאמרתי לו את זה אז פיתאום הוא שולח לי הודעה מוקדם בבוקר "בוקר טוב אישתי היקרה אני אוהב אותך וכו..."...
    למה עכשיו ניזכרתה אה....
    אים לא הייתי מגלה את זה אז הייתה ממשיך לישלוח לה ומימני בכלל שוכח ומזניח..
    אני לא יכולה להמשיך ככה בא לי להרוג אותו...
    איך ממשיכים הלאה?
    הוא היתנצל וביקש סליחה ואמר שעשה טעות שהיתכתב איתה...
    הוא כמובן לא מודה שזה בגידה אבל מבחינתי זה כן בגידה ואני לא מצליחה לישכוח וליסלוח!!!
    ספרי לי גם קצת מה קורה אצלך...
    זה מעניין אותי לישמוע....
    שיהיה יום טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא בוגד בך

סיגל
    28/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי.. את צודקת!!!

o.d
    27/03/2011

מסתיר ועוד איך!!!!! אני מדברת מניסיון... אם זה היה תמים את היית יודעת ושומעת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידה

דני
    30/03/2011

גבירתי, צר לי לאכזב אותך ולהעיר אותך מתמימותך..בעל בוגד בך עם אותה ידידה צעירה!!! אל תיתמני את הראש בחול,אם מתאים לך לוותר לו ולא לעצור את הדברים זה להחלטתך.מה שבור אף גבר נשוי ונאמן לאישתו לא שולח 600 הודעת לידידה שלו ובטח ובטח לא ב-2 בלילה,ומגדיל לעשות למחוק את ההודעות.סורי מתוקה מישהו צריך לפתוח לך את העיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו