נבגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת
    אילנה
    29/01/2011

נראה לי שבעלי בן ה-72 מרגיש עצמו כבן 40 ומתנהג בהתאם, הכאב הוא זהה לאילו שצעירים יותר בגיל. היום אנשים בגיל 70 נראים ומרגישים ב10 שנים צעירים יותר. אני צעירה בנפשי, ומרגישה נבגדת כאשר בעלי התחיל לנהל רומן עם רווקה בת 55. לאחר 50 שנות נשואים. יש לנו היסטוריה ארוכה של ילדים וונכדים, אני מתארת לעצמי שרובכם חושבים על ההורים שלכם. מה אתם חושבים שעלי לעשות???

אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת

הוספת תגובה

• וואו

רון
    29/01/2011

עם רווקה בת 55 ?!?!?!

תארי רק איך היא נראת.....רווקה בת 55

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת - תגובה

דליה שוורץ
    30/01/2011

אילנה שלום,
    לחוות בגידה זה דבר לא נעים בכל גיל,גם הצורך באהבה ובריגושים נחוץ לאדם בכל גיל. ולכן אייעץ לך את אותה העצה שאני מציעה לאנשים בכל הגילאים: דברי איתו, נסי להבין מה חסר לו איתך שהוא מחפש במקום אחר..אולי נכנסת לתפקיד הסבתא בצורה כ,כ טובה ששכחת להיות בת זוג, אולי הוא היה רוצה שתדאגי יותר למראה שלך אולי הוא היה רוצה שתקשיבי לו יותר, אולי היה רוצה לבלות מחוץ לבית יותר... רק שניכם יכולים לתת תשובות לשאלות האלה ואם לא תפתחי את הנושא לשיחה לא תוכלי לדעת מה הצורך שלו שאינו מתמלא... נסי את זה, התוצאות יכולות להפתיע אותך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו