מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדתאילנה29/01/2011
נראה לי שבעלי בן ה-72 מרגיש עצמו כבן 40 ומתנהג בהתאם, הכאב הוא זהה לאילו שצעירים יותר בגיל. היום אנשים בגיל 70 נראים ומרגישים ב10 שנים צעירים יותר. אני צעירה בנפשי, ומרגישה נבגדת כאשר בעלי התחיל לנהל רומן עם רווקה בת 55. לאחר 50 שנות נשואים. יש לנו היסטוריה ארוכה של ילדים וונכדים, אני מתארת לעצמי שרובכם חושבים על ההורים שלכם. מה אתם חושבים שעלי לעשות???
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
רון29/01/2011עם רווקה בת 55 ?!?!?!
תארי רק איך היא נראת.....רווקה בת 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת - תגובה
דליה שוורץ30/01/2011אילנה שלום,
לחוות בגידה זה דבר לא נעים בכל גיל,גם הצורך באהבה ובריגושים נחוץ לאדם בכל גיל. ולכן אייעץ לך את אותה העצה שאני מציעה לאנשים בכל הגילאים: דברי איתו, נסי להבין מה חסר לו איתך שהוא מחפש במקום אחר..אולי נכנסת לתפקיד הסבתא בצורה כ,כ טובה ששכחת להיות בת זוג, אולי הוא היה רוצה שתדאגי יותר למראה שלך אולי הוא היה רוצה שתקשיבי לו יותר, אולי היה רוצה לבלות מחוץ לבית יותר... רק שניכם יכולים לתת תשובות לשאלות האלה ואם לא תפתחי את הנושא לשיחה לא תוכלי לדעת מה הצורך שלו שאינו מתמלא... נסי את זה, התוצאות יכולות להפתיע אותך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?