מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל נעדרבתשבע29/01/2011
שלום,
אני נשואה 16 שנה ויש לנו תאומות בנות 9. מרגע שבנות נולדו היו לנו מריבות בגידול הבנות.
בזמן האחרון בעלי נעדר מהבית - לא מתקשר ולא אומר איפה שהוא הולך. אני צריכה לשמוע מהבית שלי שהוא לא בא הביתה. הוא אומר שהוא צריך את השקט שלו ושהוא יושן אצל חבר. לפעמים הוא נוסע לשישי שבת וחוזר רק ביום ראשון. הבנות קשורות אילו יותר ממני. אני חוששת שהיה לו רומן עם אישה גרושה ויש להם תינוקת. הם היו אצלי כמה פעמים ושאלתי אותו והוא רק מחאיש את זה ואמר שזה לא נכון. חבררות שראו את התינוקת ראו את הדימיון בינייהם. אני רציתי לשאול את האמא אבל אני חושבת שהיא לא תגיד לי את האמת. אני רוצה לעשות בדיקה רקמות כדי לדעת את האמת. אני מבינה שאני צריכה צו מבית משפט. האם אני צריכה לעבור דריך עורך דין כדי לקבל את זה או יש דרך יותר פשוטה. אני גם לא חושבת להם יסכימו להבדק. אני חושבת להתגרש בצד אחד אבל בצד השני אני לא רוצה להרוס את המשפחה. הבנות ירוצו להיות אם האבא. איך אני יכולה לפתור את הבעיה בצורה הכי טובה?
תודה,
בתשבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ??
רון29/01/2011זה אמיתי או עוד אחת מהמתיחות של יגאל שילון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך...נראה לי מתיחה
אנונימי30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל נעדר - תגובה
דליה שוורץ30/01/2011בת שבע שלום,
אתחיל בשאלתך על בדיקת הרקמות: פני לייעוץ משפטי ושם תוכלי לקבל את התשובות המדוייקות ביותר. פורום זה אינו מתמחה בדיני משפט משום סוג.
ועכשיו לגופו של עניין, מדברייך אני מבינה שאת יודעת בוודאות שיש לו רומן ולא רק חוששת מכך כפי שכתבת. אם את יודעת באיזה אישה מדובר ואת יודעת שיש שם תינוק אז החשש לא קיים אלא העובדות ולא ברור לי למה את כותבת שאת חוששת מכך.
אם את יודעת את העובדות אז עלייך לעמוד מול המציאות ולחליט מה את עושה.
את כותבת שאת חוששת להפרד כי את לא רוצה להרוס את המשפחה ואני רוצה לשאול אותך שתי שאלות: 1. את הורסת את המשפחה או שבעלך הורס את המשפחה???
2. האם את לא חושבת שהמשפחה כבר הרוסה??? הוא לא ישן בבית כל יום לפעמים לא נמצא בסופי שבוע??. האם כך נראית משפחה שלמה ומאושרת?
אני ממליצה בחום שתפני לקבל ייעוץ אישי כדי להחליט על הדרך שלך ...
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)