האקסית.. בבקשה תקראו מהלב,זקוק לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האקסית.. בבקשה תקראו מהלב,זקוק לעצה
    כבר לא נער..
    30/01/2011

אוקיי.. לא יודע מאיפה להתחיל
    אני בחור בן 19.. מאז גיל 16 הייתה לי חברה, מאז התיכון. היה לנו קשר איך להגיד? מושלם.אהבה ראשונה. לא ראינו אף אחד חוץ מעצמנו. תמיד אמרו לנו שאנחנו מתאימים ושאנחנו הכי יפים ביחד. היינו במין קשר שאחד חי בעולם של השנייה. בלי ידידים בלי ידידות רק אני והיא. שתינו התרחקנו מהחברים והחברות ותמיד היינו ביחד. התחלנו לשכב חצי שנה אחרי שהתחלנו את הקשר ונפרדנו אחרי 3 שנים. בתקופה הזאת היינו מאושרים כל כך אהבנו שפחדנו לאבד אחד את השנייה. היא הייתה מדברת אליי בצורה שאני מבין שהיא לא תוותר לעולם ולא משנה מה יקרה אנחנו תמיד ניהיה ביחד.
    אני שכבה מעליה, ולאחר סיום הלימודים המשכתי לעתודה. הקשר המשיך להיות מושלם חוץ מהריבים הטיפשיים שתמיד היו.
    עד שהגיע הזמן שלה להתגייס, לפני, בהתחלה היה לה קשה והייתה מתקשרת תמיד בטירונות וכו.. בוכה שקשה לה.
    לאחר תקופה של 4 חודשים בצבא הבנתי שמשהו מתחיל שם אני מכיר אותה וידעתי שמשהו לא בסדר (שתבינו שהשירות שלה הוא 11 יום בבסיס 3 ימים בבית). כשהיא הגיעה לבית הכל חזר להיות מושלם והרגשתי אהבה והיא אמרה לי שהיא אוהבת ולא רוצה לאבד אותי בחיים, כששכבנו מביטה היא אמרה שהיא רוצה שתמיד נישאר ככה, התחלתי להרגיש שמשהו לא בסדר.
    היא נרדמה לקחתי את הפלאפון שלה (בד"כ אני לא מחטט) וכשהיא שמעה שלקחתי את הפלאפון היא קמה בבהלה וחטפה אותו, לקחתי אותו בחזרה וראיתי מספרים של "בחורות" בשם דנה וכו.. בהודעות הייתה סיסמא, לקח לי הרבה זמן להשיג את הסיסמא וראיתי הודעות כמו מתגעגע אלייך וסוג כזה של הודעות. אני התחרפנתי ויצאתי מחוץ לחדר ועשיתי סצנה ליד כל המשפחה. זה היה לילה כל כך הזוי היא ניסתה כל כך להצטער ולהסביר שלא היה לזה משמעות בעבורה ושלא היה כלום והדיבורים האלה היו בגלל שקשה ושהיא חיכתה שיגמרו ה-11 יום כדי להיות איתי. היא חזרה לבסיס ותמיד הייתי עוקץ ובודק אותה בלי סוף וחופר הכל מאהבה לא רציתי לאבד אותה(עוד אז הייתי צריך להבין שאני צריך לשחרר) עברו להם השבועיים עם כל המריבות חזרה הביתה ולא רצתה להפגש, יצא מקרה ונפגשנו, אבל היא החביאה את הטלפון. כמו טיפש לקחתי אותו בכח וראיתי מישהו אחר רשום "מאמי שלי" והמספר שלי מחוק. היא אמרה לי מילים אחר כך כמו "אני מתביישת בעצמי" וכו.. יום אחרי נפגשנו והחלטנו שזהו זה גמור. כשהיא חזרה לבסיס היא הייתה מתקשרת לפעמים. אחרי השבועיים נפגשנו שובב והחלטנו שלוקחים את השבועיים הבאות לחשוב אם אנחנו ממשיכים בקשר שלנו או לא. כעבור שבוע בלי להודיע היא התחילה בקשר עם מישהו. הבנתי שזה גמור.תמיד סיננה והתחמקה כמה שהייתי חופר. פשוט לא רצתה לדבר לא משנה מה הייתי עושה. כשהיא חזרה ניסיתי לפגוש אותה אבל לא יצא.
    אחרי 3 שבועות שהיא שולחת הודעה פה ושם ולא הייתי עונה היא התקשרה מחסוי ועניתי והתחלנו לדבר ושהיא רוצה להיות בקשר.
    (המשך בתגובה להודעה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך למה שכתבתי מעל

כבר לא נער..
    30/01/2011

אוקי .. באותו שבוע היא שלחה עוד כמה הודעות ולא עניתי לה. העדפתי שלא כי רציתי לשכוח אותה.. ככה גם הציעו לי לעשות החברים וידידות. (כי יש לה חבר ונראה שהוא אוהב אותה )
    כשהיא חזרה לעיר דיברנו בפייסבוק והיא קינתה קצת שאלה מי הבחורות שהצטלמתי איתן ומי כל הידידות. תקפה אותי. המשכנו לדבר, דיברתי הכי קליל שאפשר צחקתי איתה והכל כאילו כלום.
    בערב מקבל שיחה היא חזרה מחברה, אמרתי לה שתרד אלי שתגיד שלום. היא באה עשינו סיבוב היא אמרה לי שהיא לא מאמינה שהיא רואה אותי, שהיא התגעגעה.
    חזרתי לבית ויותר מאוחר היא התקשרה הגענו למצב שדיברנו והיא אמרה לי שהיא רוצה שזה יהיה הלילה רק שלי ושלי בי שאף אחד ידע. אמרתי אוקיי, זרמתי עם זה נפגשנו ב-10 בלילה דיברנו עד 1 בלילה דיבורים עלינו ועל הכל. אמרתי לה שגם אם נחזור זה לא יעבוד כבר שאין לנו לאן לחזור (רציתי לבוא לה בהפוכה) והיא ענתה "אני דווקא חושבת ההיפך, זוכר היה לנו קשר בלי ידידים בלי ידידות, כשהייתי רואה הודעה במחורה זה היה סוף העולם ועכשיו אני חושבת איזה טיפשה הייתי. אם נחזור אני יודעת שזה רק יחזק ויהיה הרבה יותר טוב" היא שאלה אם היתי עם מישהי אחרת ואמרתי לה שכן היא התחילה לבכות ואומרת שהיא לא יכולה לדמין אותי עם מישהי אחרת. בסביבות 12 הוא התחיל להתקשר וביקש ממנה לחזור לבית וכו.. התפלעתי לשמוע שהיא סיפרה לו שהיא נפגשת איתי. היא ביקשה ממני שניסע אליי ושאני יבדוק אם כולם ישנים אצלי. היא נשארה באוטו. כנראה אמרה לו שהיא חזרה לבית והיא ישנה כי הוא הפסיק לשגע אותה. עלינו אליי והרגשתי את האהבהה שהיא עדיין מרגישה וכמה טוב היה לה איתי וגם לי איתה כמובן וכמה תשוקה וכמה היא רצתה אותי. מהחיבוקים והנשיקות, והיה סקס מטורף. ב-4 כשהחזרתי אותה לבית הרגשתי מלך כאילו החזרתי לה. לא שלחתי לה הודעה ולא כלום. יום אחרי אני מקבל הודעה תודה ששלחת הודעה בלילה והכל. הכל היה יום שישי האחרון.
    אתמול בלילה היא התקשרה שובדיברנו קצת ואמרתי לה שאני יתקשר אלייה כשאני יהיה במיטה היא צחקה ואמרה כן. כשהתקשרתי היה תפוס. היא חזרה לאיי אחרי 20 דק' לא עניתי כי הרשגתי פתאם שאני מס' 2 בשבילה.
    היום כשהתעוררתי נכנסתי לדיכאוןן קיבלתי הודעה . אמרה מגעיל תודה שענית. היא התקשרה כמו ילד בכיתי. אמרתי לה שאני לא מוכן להיות מס' 2. והיא אומרת שאני תמיד יהיה מס' 1 שלה.
    שהיא אוהבת ומתגעגעת. אמרה שתתקשר יותר מאוחר היא בבסיס ולא יכלה לדבר יותר..
    אני כבר מיואש..! לא יודע מה לעשות איך לפעול!! אני צריך עצה צריך שמישהו יעזור לי ! אני כבר חודשיים כמעט לא מתפקד תמיד מבואס לא יכול להמשיך ככה במצב הזה. לא יודע למי להקשיב בקשה תעזרו לי :(:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואווווווו !!!

מיטל
    30/01/2011

אתה בן 19 !!!
    הייתי נותנת הככל כדי להיות עכשיו בגילך !
    אתה בתחילת חייך ! אתה יודע עוד כמה סיפורים שכלה כמו שסיפרת פה יהיו לך במשך כל חייך ??
    לפי הסיפור שלך לא הצלחתי באמת להבין עם ישבת עם חברתך ושוחחת איתה? שאלת אותה מה המניע לכל ההודעות ?
    אני נוטה להבין מהסיפור כל מיני משחקי כוחות שיש בינכם אבל לעיקר הבעיה טרם הגעתם ...המשוואה מאוד מאוד פשוטה ויישם אותה לחייך בהמשך
    מי שרוצה אותך באמת יידע טוב מאוד הייכן למצוא אותך ! ולא לשחק בך !
    אני חושבת שחברתך חווה מה שנקרא יציאה מחודשת לעולם , אתה מספר שהייתה לכם זוגיות מופלאה אבל מצד שני שניכם התנתקתם מחברים ומידידים - זו לא זוגיות בריאה ! הייתה באותו ביה"ס - הייתם במעין חממה וסביבכם תמיד אותם אנשים שיודעים שאתם חברים , אבל עכשיו כשהיא התגייסה לצבא - עולם חדש נגלה לפנייה כי זה מה שהיא מנעה מעצמה כשהייתם יחד , מה שגם אתם נורא צעירים אתם בשלב של להכיר את עצמכם , לנסות דברים , לגבש דעה , אני מאוד מכבדת את האהבה הגדולה שיש לכם זה דבר מאוד יפה בעייני אך כשאני קוראת מה שכתבת אני נזכרת לחלוטין בעצמי כשהייתי בגילך , אני חושבת שזה מבחנך כרגע ע"מ להבין שאין צורך לקחת הכל ללב וזה חלק מהחיים ואולי גם היא עוברת איזשהו מבחן עם עצמה
    אולי אתם באמת זקוקים לספייס אחד מהשני - זה יעשה לכם רק טוב !!
    בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה אבל

כבר לא נער..
    30/01/2011

תודה לך על התגובה.. ריגשת אותיי!
    האמתת שלפני 3 שבועות רציתי לדעת מה המניע של ההודעות שהיא שולחת.. אך הייתה מתחמקת מהתשובה. יום שישי כשנפגשנו לא יצא לי לדבר איתה על זה. אבל לא יודע מה לעשות הלאה אם היא תתקשר האם עדיף בכלל לא לענות? אני עכשיו בתקופת מבחנים אחרונה לפני הצבא. מממוצע של 95 צנחתי לתחתית! אני לא מתפקד לא ביציאות עם חברים שתמיד חושב עליה והיא לא יוצאת לי מהראש! כשאני אומר לעצמי שיתר לא אדבר איתה אני נשבר ועונה !! אתמול היא שלחה לי הודעה אומרת שהיא מתחילה להצטער על מה שהיה. שאלתי אותה למה והיא אמרה שיום שישי כיבדתי אותה ואהבתי אותה ושעכשיו אני בכלל לא מתייחס אלייה. אמרתי לה מה את מצפה יש לך חבר.. אם הייתי שלי את יודעת שהיית מלכה! ואיןןן היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה. מצד אחד אוהבת אותי מצד שני נשארת איתו ! ואני לא מסוגל לעמוד בפיתוי כשהיא מתקשרת או כשהיא רוצה שניפגש כי אני עדיין ארוצה אותה.. אין לי פתרון ! רוצה להמשיך אבל לא יודע לאן ואיךך להתקדם :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - כבר לא נער

מיטל
    30/01/2011

תיראה אני באמת נמצא כרגע בין 2 עולמות חשובים
    הלימודים והבחורה שאתה כל כך אוהב שאין לך לב שלא לענות לה
    אני חושבת שיש לך אינטיליגנציה ריגשית גבוהה אם אתה עדיין לא מרגיש שנאה על מה שהיא עשתה , אני מאמינה גם שיש לך הבנה כלפייה ובגלל שאתה כל כך אוהב אותה אז אתה עמוק בפנים יודע שהיא גם אוהבת אותך ושהיא מצטערת על מה שהיא עשתה .
    זה מדהים בעייני , אבל איפה אתה בכל הסיפור ? יש אלייה הבנה מלאה מצידך אבל מה איתך? אתה זה שנפגעת וממשיך להיפגע כי היא עדיין עם הבחור . אני חושבת שאתה חייב לעשות לעצמך סדר בדברים ע"מ שלא תיפגע יותר
    נסה להיות לפעמים יותר רציונלי ולא לפעול מהלב
    וזכור שלא הלב שולט עלינו ושזה הכל בראש ! אם אתה בתקופת מבחנים וזה משפיע עלייך אז אני ממליצה שתפעל מהר כי חבל שדבר כזה שעלול להתפרש בעוד כמה שנים כשטותי ישפיע על הלימודים שלך
    וזכור שגם אם לא תענה לה זה לא סוף העולם אני בטוחה שהיא תירגע אחרי כמה דקות
    לפעמים אנחנו נמצאים במצב קטטוני ולכן אנחנו מתחילים להתקשר לאקס ולשלוח הודעות .
    אם היא אוהבת אותך אז עלייה לפעול ולהציל את מה שיש לכם אך היא עדיין נשארת עם אחר - אולי זה אמור לענות לך על הרבה שאלות וכמו שכתבת - אתה לא רוצה להיות מס' 2 ובצדק !!
    תמיד שיגיע לך להיות במקום הראש בלבה של בחורה וההפך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת מבט שונה

יפית
    31/01/2011

הי,
    מעט מוזר לקרוא את הסיפור שלך כי הוא דומה מאד לסיפור שהיה לבעלי עם חברתו הראשונה....
    וכמה חודשים אחרי שנפרדו הוא הכיר אותי.... בדיוק בגילך....והשאר היסטוריה.
    הוא התגעגע אליה וכאב אבל אז הכיר אותי (במקרה) התאהב בי ואני בו והיום אנחנו נשואים עם משפחה מדהימה ואהבה ענקית.
    קשה לך אולי לדמיין כרגע, אבל יש חיים אחרי. ולמרות האהבה הגדולה שלכם, אתם מאד צעירים. תן לעצמך הזדמנות להתאהב באחרות, נתק קשר ותן לעצמך לחוות חוויות חדשות. אל תתקע בעבר. תסתכל קדימה.
    אתה תראה שמחכה לך משהו טוב יותר, בוגר יותר, שלם יותר ממה שחשבת שיוכל להיות לך.
    מאחלת לך המון אהבה והצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי את ההחלטה..

כבר לא נער..
    31/01/2011

אתמול בערב קיבלתי את ההחלטה שזה לא יכול להמשך כך.. חיכיתי שהיא תתקשר לדבר איתה. שאלתי אותה מה היא מצפה שיקרה. כמובן ענתה שנמשיך להיות בקשר. אמרתי לה שאם היא מתכוונת לעזוב את החבר שלה והיא אמרה שהיא לא יודעת. כך הבנתי שטוב לה איתו ושהיא לא תעזוב. למרות שנשברתי בטלפון אמרתי לה כל מה שאני חושב אמרתי לה שהקשר שאנחנו מפתחים מהצד יותר ויותר כואב ואני לא יצליח לצאת מזה. שאני מעדיף שיותר לא נדבר שננתק את הקשר לתמיד. היא אמרה שהיא פחדה שזה יקרה. ואמרתי לה שאין אני לא יכול להמשיך במצב הזה ואני מצטער כואב לי להמשיך ככה שאני רוצה להמשיך הלאה לבנות לעצמי חיים חדשים עם בחורות חדשות. ואמרתי לה שכנראה הוא נותן לה משהו שאני לא. והיא אומרת שזה לא קשור. וביקשתי ממנה יותר לא לשלוח הודעות לא משנה כמה היא תרצה. היא אמרה לי להתקשר אליה כל פעם שארצה בלי לחשוב פעמים. ככה סיימנו את השיחה. לא מפסיק לחשוב ולא מפסיק להתגעגע מאתמול.. תמיד פחדתי לדמיין את החיים שלי בלעדיה :'(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך !

מיטל
    31/01/2011

אני מאמינה שכעת אתה מרגיש ממש רע ומאוד מתגעגע אלייה
    אבל אני חייבת לציין שכל הכבוד על התעוזה ועל העמוד שידרה שיש לך !
    היא משחקת בך - נקודה . היא רוצה לרקוד על 2 חתונות ובסוף היא תרקוד לבד !!
    אתה יכול ללמוד עליה כעת הרבה דברים ! תסתכל על זה מנקודת המבט של הגבר השני לדוגמא - הוא יודע שהיא בקשר איתך ?? מה זה אמור להביע עלייה?? קצת חוסר החלטיות ... אולי קצת הרבה !
    יקירי אתה תכיר כל כך הרבה בחורות מקסימות ומהממות בחייך !
    יהיו לך כמה ימים קשים אבל אני מבטיחה לך שכל יום שיעבור אתה תרגיש הרבה יותר טוב !
    וגם יותר טוב עם עצמך
    תחשוב על זה ככה: לא היית רוצה שאדם שאוהב אותך כל כך ורוצה להיות המחיצתך ילחם עלייך ?? מי שנלחם הוא מי שאוהב באמת !

כל הכבוד לך !! ואל תיהיה עצוב...החיים יפים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ואיריס..

כבר לא נער..
    31/01/2011

תודה רבה לכןן מכל הלב !!
    אם היא בגדה בו איתי היא תעשה את זה עם אחרים גם .. לא הכרתי אותה ככה 3 שנים והיינו כל הזמן ביחד.. אני לא מבין מה קרה לה לא תיארתי לעצמי שהיא יכולה להגיע כל כך לתחתית.. בכל מקרה חבל שהקשר הזה נגמר.. היה לי עוד הרבה לתת לה... מקווה שאוכל להמשיך הלאה כמה שיותר מהר
    מקווה שהיא באמת תפסיק לדבר איתי.. כי אני יודע שלא אעמוד בזה
    ועוד פעם אני מודה לכן מאוד.. מדהים לראות איך אנשים כל כך רוצים לעזור !
    באמת תגובות מדהימות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבר לא נער

מיטל
    01/02/2011

שלום לך
    בכייף - זה עושה הרגשה טובה לעזור ושבאמת גרמתי לך לתחושה יותר טובה
    כל מה שכתבתי לך הוא מנסיון והכל מהלב

עלה והצלח בלימודים זה חשוב ! ותשקיע את כל האנרגיות שלך בדברים טובים בלבד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנער

דני
    01/02/2011

אמנם אני לא איש מקצוע אבל נסיון חיים עשיר יש לי,אנסנ לתת לך נקודת מבט אחרת.חברה שלך הגיעה לצבא ונפתחה לעולם שלא הכירה וזאת מפני שפיתחתם תלות של אחד בשניה ללא חברים וללא ידידו.זה בדיוק מה שהוביל אותה לפקוח עיניים ולמצוא גבר אחר בחייה.באופן רציונאלי זה עדיף כאן ועכשיו לשניכם.תמשיך גם אתה הלאה,אם אתה כל כך מוצלח כפי שמשתמע ממה שכתבת היא תחזור אליך ביום מן הימים על ארבע כשתבין איזו טעות עשתה.עדיף לך ולה שזה קורה עכשיו ולא אחרי חתונה וילדים שהיא תיחשף לפיתויים בחוץ.ימים יגידו אם אהבתכם הייתה כנה ואמיתית,אם כן אתם תחזרו ותיתחתנו,מה ששלך שלך,זה יבוא ,מה שלא שלך לא יהיה שלך ולא יעזור מה שתעשה.תן גם לה לקנא,תיצא עם בחורות,כמובן שהכל יתועד בפייס בוק שהיא תרגיש קצת ממה שאתה מרגיש ואולי את תתעורר,אל תיתן לה את התענוג שאתה מתפרק ,זה ירחיק אותה,תראה שכשאתה תתרחק היא תתקרב אליך.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

כבר לא נער..
    01/02/2011

וואלה אתה צודק בכל מילה ומילה שאתה אומר אחי ! וואללה כל תגובה ותגובה פה התרגשתי לקרוא..
    בינינו כבר לא יעזור לה גם אם היא תחזור כי אני כבר לא חוזר לשם. לא אקח את הסיכון הזה שוב פעם. המשכתי קדימה ולא מסתכל אחורה. משבר קליל שאני אדלג עליו כמה שיותר מהר.. תודה לכל מי שהגיב לי באמת שעזרתם לי מאוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

כבר לא נער..
    02/02/2011

דני אני צריך עצה מגבר עם נסיון כמו שלך..
    תיצור איתי קשר או בפייסבוק.
    פייס: אהרון יונטייב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו למיטל

רון
    30/01/2011

אחלה תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו