אין מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מקום
    בעייתית
    30/01/2011

משהו לא בסדר
    אני עם חבר שלי שנתיים וחצי
    ומוצאת את עצמי עצבנית ולא שלווה
    שנינו בחיים עמוסים
    והוא ממש מעצבן אותי הוא קובע דברים בלי לראות מה קורה איתי
    וכבר מרגיש לי העומס שיהיה בהמשך ,אין לי רצון או כח לזה
    הוא היה סופ"ש לבד עכשיו והיו בעיות אצלו בבית ,ובשלישי אני קבעתי לצאת עם חברות
    ולא בא לי לוותר בגללו ,בעיה שלו אם הוא יכול לעשות את זה ביום אחר שיוותר על לראות חברים בערב חמישי ,הוא גם הציע שנתראה בחמישי שלי זה יום יותר נחמד לראות חברים
    ואני לא יודעת פשוט הרגשה של עומס וכמה שלהתפשר ולראות במערכת יחסים מרגיש לי שאולי כל אחד מאיתנו דואג ושומר על עצמו ואין לי רצון לבוא לקראתו והוא מעצבן אותי
    אבל מצד שני נפגעת שלמה קבעת את המשמרת הזו שככה לא נוכל להפגש ועוד חושב אם כן או לא שנפגש בשישי ולמה לי להתאים את עצמי אליו וביום שלו נוח
    אין לי סבלנות להתחשב בחיים שלו אבל מצד שני אני כן נעלבת שהוא לא חושב איך הוא יראה אותי וחושב שאני אהיה פנויה מתי שלו נוח וכן מעצבן אותי שבסוף אין זמן נורמלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מקום

הוספת תגובה

• לא כל כך מובנת צורת כתיבתך...

מיטל
    31/01/2011

תיהיה יותר ספציפית בבעייתך ואולי נוכל לעזור לך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מקום - תגובה

סיגלית גלאי
    01/02/2011

שלום לך,

דברייך מעוררים לא מעט שאלות, מצד אחד את פותחת את דברייך באמירה "אין מקום" האם אין לך יותר מקום בליבך להכיל את בן זוגך? לגלות כלפיו אהבה, סבלנות?
    מצד שני, את נשמעת מאוכזבת מכך שהוא, שאתם לא מוצאים מספיק זמן להיות ביחד, זמן איכותי של זוגיות.
    אין ספק שאת המחשבות והתחושות האלה את צריכה ללבן ולפתוח בפניו, במידה ואת מעוניינת לשפר את הקשר ביניכם.
    אם כל אחד מכם ימשיך לשמור על עצמו מבלי להתחשב בשני, אם כל אחד מכם יפעל רק מהאינטרס שלו, סביר להניח שהקשר ביניכם לא יצליח להחזיק מעמד.
    ההחלטה בידיכם, אם אתם רוצים להמשיך יחד, כדאי שתחשבו מה כל אחד מכם יכול לעשות למען זוגיות מאושרת שתענה על הצרכים של שניכם.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו