מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין מקוםבעייתית30/01/2011
משהו לא בסדר
אני עם חבר שלי שנתיים וחצי
ומוצאת את עצמי עצבנית ולא שלווה
שנינו בחיים עמוסים
והוא ממש מעצבן אותי הוא קובע דברים בלי לראות מה קורה איתי
וכבר מרגיש לי העומס שיהיה בהמשך ,אין לי רצון או כח לזה
הוא היה סופ"ש לבד עכשיו והיו בעיות אצלו בבית ,ובשלישי אני קבעתי לצאת עם חברות
ולא בא לי לוותר בגללו ,בעיה שלו אם הוא יכול לעשות את זה ביום אחר שיוותר על לראות חברים בערב חמישי ,הוא גם הציע שנתראה בחמישי שלי זה יום יותר נחמד לראות חברים
ואני לא יודעת פשוט הרגשה של עומס וכמה שלהתפשר ולראות במערכת יחסים מרגיש לי שאולי כל אחד מאיתנו דואג ושומר על עצמו ואין לי רצון לבוא לקראתו והוא מעצבן אותי
אבל מצד שני נפגעת שלמה קבעת את המשמרת הזו שככה לא נוכל להפגש ועוד חושב אם כן או לא שנפגש בשישי ולמה לי להתאים את עצמי אליו וביום שלו נוח
אין לי סבלנות להתחשב בחיים שלו אבל מצד שני אני כן נעלבת שהוא לא חושב איך הוא יראה אותי וחושב שאני אהיה פנויה מתי שלו נוח וכן מעצבן אותי שבסוף אין זמן נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך מובנת צורת כתיבתך...
מיטל31/01/2011תיהיה יותר ספציפית בבעייתך ואולי נוכל לעזור לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום - תגובה
סיגלית גלאי01/02/2011שלום לך,
דברייך מעוררים לא מעט שאלות, מצד אחד את פותחת את דברייך באמירה "אין מקום" האם אין לך יותר מקום בליבך להכיל את בן זוגך? לגלות כלפיו אהבה, סבלנות?
מצד שני, את נשמעת מאוכזבת מכך שהוא, שאתם לא מוצאים מספיק זמן להיות ביחד, זמן איכותי של זוגיות.
אין ספק שאת המחשבות והתחושות האלה את צריכה ללבן ולפתוח בפניו, במידה ואת מעוניינת לשפר את הקשר ביניכם.
אם כל אחד מכם ימשיך לשמור על עצמו מבלי להתחשב בשני, אם כל אחד מכם יפעל רק מהאינטרס שלו, סביר להניח שהקשר ביניכם לא יצליח להחזיק מעמד.
ההחלטה בידיכם, אם אתם רוצים להמשיך יחד, כדאי שתחשבו מה כל אחד מכם יכול לעשות למען זוגיות מאושרת שתענה על הצרכים של שניכם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?