מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימן שאלהא01/02/2011
שלום לפני כחצי שנה הודיע בעלי שבגד בי לפי שש שנים הייתי בשוק והנחתי שהוא משקר למרות שהכתובת הייתה על הקיר ועדיין המשכתי להכחיש הוא החליט ללכת לייעוץ זוגי והסכמתי למרות שעדיין הייתי בהכחשה גם בטיפול היינו בטיפול כשלושה חודשים בהם המטפלת אמרה לי לא לפניו מה אני מחפשת עם שקרן פתולוגי לאחר חודשיים גילית שהוא בוגד בי לטענתו ללא יחסי מין אני על הפנים יש לנו 4 ילדים קטנים ואני לא יודעת מה לעשות הוא אומר שהוא מצטער שזה לא יחזור על עצמו הוא לא הבין מה הוא יכול לאבד ואף אחת לא משתווה לי ולמשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן שאלה - תגובה
סיגלית גלאי01/02/2011שלום א'
אני מבינה את ההתלבטות וסימני השאלה הרבים שעולים בזוגיות כאשר מגלים שבן הזוג פגע ושבר את האמון.
אם אכן מדובר בשקרן פתולוגי, מה הביא אותו להתוודות בפנייך ועוד להציע לך שתלכו לייעוץ זוגי? אין בשאלתי זו כוונה להמעיט מחומרת מעשהו, אך יש בהם רצון לתת לך את התקווה שבעבודה כנה וקשה יש לכם סיכוי לשקם את הקשר, הזוגיות והמשפחה.
אין ספק שגם ארבעת הילדים הקטנים שלכם הם שיקול ראוי וחשוב לתת לזה הזדמנות ולעשות את המאמץ הנדרש.
אולי כדאי לבן זוגך לשקול טיפול אישי לעצמו, כדי לבדוק מדוע הוא זקוק לחיזוק הגבריות שלו בחוץ? וכיצד הוא יכול להתגבר על כך.
אם דיברתם על הנושא בטיפול שעברתם, אני מקווה שקיבלתם את הכלים להתמודד.
קחי לך את הזמן הדרוש לבחון את כל ההיבטים בכל החלטה שתבחרי.
בהצלחה.
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?