מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להמשיך הלאה - זקוקה לחיזוק !מיטל03/02/2011
שלום לכולם
אני הרבה בפורום הזה בעיקר מייעצת ( זה מאוד עוזר לי כביכול במה שאני עוברת כרגע - זה שאני מחזקת אחרים גורם גם לי להתחזק במקביל) אך לפעמים גם אני צריכה קצת פרגונים וחיזוקים מכם אז הנה תקציר קצרצר ואשמח לתגובות !
אני בת 27 , לפני כחמישה חודשים עברתי פרידה מבן זוגי לאחר 4 שנים שמהם שנה וחצי גרנו יחד . הפרידה באה יותר ממנו מאחר והוא מבולבל ואינו יודע מה רצונו אני אציין שהוא רצה להציע לי נישואין וכנראה שקיבל " רגלים קרות " או משהו בסגנון . , יש בינינו עדיין אהבה גדולה ובחודשים הראשונים של הפרידה עוד דיברנו והתראינו מהגעגוע אחד לשני. עברו כמה חודשים אבל אני עדיין לא מצליחה לשכוח ולהמשיך הלאה , אני חזרתי לבית ההורים , יש לי עבודה וחברים והכל אבל אני עדיין בתוך הריבוע שלי ולא מצליחה לצאת ממנו ! אני בחורה יפה ומושכת ויש לי המון מחזרים אך אינני מעוניינת באף אחד אחר. יש לי ימים שאני פשוט לא חושבת עליו ויש ימים כמו היום שמהבוקר הוא לא יוצא לי מהראש ואני נורא עצובה ורק רוצה לבכות . אני התחזקתי מאוד ומבינה שאני חייבת להמשיך הלאה ושאולי עכשיו רע ועצוב לי אבל בעתיד אוכל למצוא זוגיות טובה ואחרת . אך קשה לי לחשוב על מישהו אחר בכלל חוץ ממנו.
כבר מאסו עליי היציאות והבילויים לפאבים וכו' זה מאחוריי וזה כבר לא מושך אותי יותר
עד שאני מצליחה לצאת פעם בשבוע בסופ"ש זה גם אחרי שגוררים אותי וכל זה שאמור לעשות לי יותר טוב עושה לי הפוך - אני מתגעגעת אלייו יותר .
זה מתסכל אותי גם ההשקעה שנתתי כל השנים ושהכל נזרק לפח , אני מאוד רציתי שהזוגיות תמשיך כי יש בינינו חיבור מדהים וטוב ואהבה ענקית ... אך הוא מבולבל וזה מאכזב אותי .
יש למישהו איזשהו עצה בשבילי ? משהו שיעודד אותי כי אני תמיד יודעת למצוא את עצמי חוזרת למקום של הדכאון והרחמים העצמיים של איפה אני נמצאת עכשיו ? שחזרתי אחורה כביכול וזה עושה לי עצוב
תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל-
בני03/02/2011לאור המצב שבו את נתונה, ולמרות שניסת את כוחך כאן בלייעץ לאנשים, שזה דבר גדול וחשוב, ועל כן תודה לך על כל השעות שאת משקיעה בעזרה לזולת שלא ע"מ לקבל פרס, זו ממש מצווה של מתן בסתר, אז לפחות תדעי ששום דבר לא הולך לאיבוד כי ראיתי שהרבה אוהבים ומיישמים את עצותייך, תמשיכי בעבודת הקודש הזו,
יחד עם זאת כדאי שתעשי משהו חדש שלא עשית עד כה, ולא משנה באיזה תחום, נדמה לי שכבר כתבתי לך בעבר, שספורט אתגרי מחייה את הנפש והגוף, תמצאי לך סוג של ספורט שאת מתחברת אליו, ותקחי את זה כפרוייקט אישי קבוע ורציני,
אני מציע לך בחום לקרוא את ספרו של אנתוני רובינס "להעיר את הענק שבפנים" את יכולה להזמין באינטרנט או לקום כעת ולרכוש אותו בחנויות הספרים,
אני בטוח שתרגישי מייד בתוצאות, והעיקר זה להרגיש טוב עם ההחלטות שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
מיטל03/02/2011היי בני - תודה רבה לך !
דרך אגב קניתי את הספר הזה והתחלתי לקרוא אותו - אבל אתה מכיר שאתה קורא פעם אחת ושם אותו בצד ולא חוזר אליו ? אולי אני באמת צריכה לנסות ולהמשיך לקרוא אותו . ולגבי הספורט - ספורט זה חיי ואני מאוד אוהבת להתאמן אני כמט 4 פעמים בשבוע בחד"כ רק כי זה עושה לי טוב והשעות שאני מעבירה שם איכשהו עוזר לי לשכוח!
אבל אני תמיד אמצא את הזמן לחשוב
אני מאמינה שזה רק רגעי וזמני התחושות שלי ואני מקווה שהכל יסתדר לי בסוף
תודה רבה לך !! זה כבר עשה לי הרבה יותר טוב כשמגיבים ומייעצים לבעייתך
המשך יום נעים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
בעייתית03/02/2011היי
כשהקשר היה היית שם כולך וזה מה שצריך להיות
אולי כדי לדבר איתו ואם אהבה כ"כ אמיתית ונכונה אז כן להבין את זה ולא לוותר בגלל פחדים
ואם לא אז לפחות הוא אמר,זה עדין לא "זורק לזבל" את השנים שכן הייתם ביחד,תשמחי שנגמר עכשיו
יש לך את העבודה את החברים ,תפתחי את עצמך בעבודה תשקיעי יותר בחברים מי הרי לא מודע לבעיה שכשיש חבר הזמן איתם מצטמצם.
תפתחי תחביבים והתעניינויות חדשים
ותצאי עם עוד בחורים כשתרגישי טוב
את בשביל עצמך את לא צריכה גבר כדי להיות מאושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיטל03/02/2011תודה על תגובתך את צודקת - אני באמת צריכה לשמוח שזה נגמר עכשיו . אני רק מאוכזבת ממנו שהוא לא נלחם בשבילי באמת . אולי זה צריך לומר לי משהו ולהתעורר כבר !!
הוא רק ממשיך מדי פעם לומר לי שהוא עדיין מתגעגע ואוהב וזה ממש אינטרסנטי מבחינתו ! כי הוא מקשה עליי להמשיך הלאה !!
תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנשים הפורום
מיטל08/02/2011גיליתי אתמול שיש לאקס שלי מישהי וזה שבר אותי לרסיסים !!
זה כאב לי יותר מאשר כשנפרדנו
אני ממש אכולת קינאה עכשיו ואני לא מאמינה על עצמי איך אני מקבלת את זה
לא חשבתי בכלל שזה יעשה לי כל כך רע !
שוב התחלתי לבכות ולהיות עצובה
אני חייבת לצאת מזה ומהר !!
זה אוכל אותי שהוא כביכול שפגע בי והוא המשיך הלאה !!
איפה הרציונליות שלי פה? איפה ?
הייתי כל כך שקולה ומנסה להבין שזה לא זה והצלחתי ואני מרגישה שהלכתי בצעדי ענק אחורנית וכל מה שהשגתי נזרק לפח !
שהתקופה הנוראית הזו תעבור לי כבר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
שחף08/02/2011זה קורה כמעט לכולן,הגבר נטש,פגע,והמשיך הלאה מהר,מהר מדי,גם אצלי זה קרה אולם תרשי לחלוק איתך כמה תובנות שבאו עם הנסיון המר הזה;
ראשית זה שיש לו מישהי חדשה לא אומר שהוא באמת המשיך הלאה,זו דרך של גברים לנסות להמשיך הלאה אבל זו רק אשלייה כי במקום לעבד את הפרידה הם רצים לזרועות הראשונה שנקרית בדרכם,זה הרבה קטע של אגו כדי לא להיראות בודדים ומסכנים,מאידך לנו הנשים חשוב לעבד את הפרידה ,לכאוב,להתאבל ורק אח"כ לפתוח דף חדש,ללא ספק ניחנו בבינה יתירה כיוון שזו הדרך הבריאה והנכונה.
אל תתרשמי מהמהלך תתעסקי עכשיו בהתמודדות שלך,אל תתרגשי מה"נפילה",יהיו עוד כאלו אבל אין מה לעשות זה חלק מהתהליך כמו תינוק שלומד ללכת ,הוא נופל וקם...ולסיום יקירתי אני מחזקת את ידייך,מבינה לגמרי מה שאת עוברת ויכולה להבטיח לך שאכן הזמן עושה את שלו ומה שלא הורג מחשל.
ועוד דבר חשוב כאדם מאמין אני רוצה לומר לך שמה ששייך לנו אף אחד לא יכול לגרוע מאיתנו,אם זה בפרנסה או בזוגיות ובכל דבר אחר בחיים הללו,הכל נעשה בהשגחה פרטית ומדוייקת ומה ששלך יהיה שלך.
שוב חיזקי ואימצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחף
מיטל09/02/2011ווואווווו את לא מבינה כמה שחיזקת אותי !!!!!!!
קראתי את מה שכתבת לי פעמיים !
אני מודה לך מאוד !!
זה עשה עשה לי עכשיו כל כך טוב שאינך מבינה , אני ממש יצאתי מחוזקת כרגע
חבל שלא קראתי את זה אתמול כשהייתי כל כך מדוכאת
אני יודעת שככל שיעברו הימים אני ירגיש יותר טוב
ואת כל כך צודקת זה ההבדל בין גברים לנשים - אני באמת מתאבלת כרגע על הפרידה
והוא אמר לי שיש לו מישהי וזה פשוט רמס אותי ! וכנראה שהוא נמצא עם מישהי ע"מ לנסות ולשכוח או להתגבר עליי
אני מודה לך כל כך ! פשוט העלת לי חיוך על הפנים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
שחף09/02/2011אני שמחה שהצלחתי לעודד את רוחך ולחזק אותך (הרווחתי מעשה טוב!!!)
מאחלת לך הצלחה רבה ותלכי צעד צעד ,תסתכלי על ההתמודדות במנות קטנות DAY BY DAY,ותראי שבסוף זה יקרה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך הלאה - זקוקה לחיזוק ! - תגובה
סיגלית גלאי03/02/2011מיטל יקרה,
את לא מציינת כמה זמן אתם פרודים והאם מבחינתו הפרידה היא סופית. כשמבולבלים אפשר להחליט על פרק זמן מוגדר מראש, כדי לקחת פסק זמן לקראת החלטה. מצד שני, 4 שנים יחד ומגורים משותפים הם בהחלט מספיק זמן כדי לקבל החלטה אחראית ובוגרת לכאן או לכאן.
אני מציעה לך להיות יוזמתית, אם ברור לך לחלוטין שאין סיכוי לקשר הזה, אז נתקי לחלוטין את הקשר איתו (למרות שזה קשה וכואב) אבל אי אפשר להחזיק את המקל משני צידיו. הביטי קדימה, עם הזמן זההאהבה הנכונה לך תבוא.
אל תצטערי על העבר, תחשבי בחיוב על כל אותם רגעים יפים, על האהבה שחווית ועוד.. זאת הדרך שבה אנו לומדים על עצמנו,צומחים ומתבגרים.
מאחלת לך אהבה והצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרפרף מדי פעם בפורום
הרמן09/02/2011ברפרופי בפורום אני קורא את הזיבולים המתארכים שאת משרבטת ובסוף מה קורה הסנדלך יחף.
קבלי עיצה טובה מהחיים כל עכבה לטובה מה את צריכה בן זוג הססן ולא יודע לקבל החלטות שמוכן לוותר עלייך התעשתי והכל מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרוני
מיטל09/02/2011יכלת להחסיר את ה "זיבולים שאני משרבטת"
אלו לא זיבולים אלו דברים שקורים לי ואני מתמודדת איתם - לעולם אל תשפוט אדם
כי אתה לא יודע איך אתה תתנהג כשזה יקרה לך ואינני מאחלת לאף אחד
מה שאני מקבלת פה זה תמיכה נטו וזה עוזר לי
אינך מכיר אותי בכלל - אז בבקשה תיהיה יותר עדין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרוני-
שחף15/02/2011לרוב, קל יותר לייעץ לאחרים כי אין מעורבות רגשית ולכן יש הסתכלות אמיתית בשכל הישר, אין כאן עניין של "סנדלר הולך יחף" מה שרואים מכאן לא רואים משם ותמיד טוב לשמוע דיעה אחרת חיצונית שיכולה לתת פרספקטיבה שונה .
ולסיום לא הייתי קוראת בשום אופן למצוקות אמיתיות של אנשים "שירבוטים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?