מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת ממנו וזקוקה לעזרהמתביישת05/02/2011
שלום לכולם
אני אתחיל בזה שאני בחורה שבנות ה30 לחיי נשואה עם ילדים, משכילה , עבודה טובה,מגיעה ממשפחה טובה. כלפי חוץ לא ניתן להבחין במה שאני עוברת ב13 שנים האחרונות
שזה התעללות מילולית נוראית (לצערי גם מול הילדים) והתעללות פיסית
כל כך מביש
לא פעם ולא פעמיים -ממש פיצוצים של מכות
העניין הוא שהוא די חכם ומכה אותי במקומות "בטוחים" למשל ירכיים שיש בהם מספיק שומן ...אתם יודעים ....לך תוכיח אחרת...הוא טוען שאני מרביצה לו....אני חצי ממנו במימדים
אני מתביישת
כל כך מתביישת ,,זה לא קורה לי אלא למשהי אחרת,,לא האמנתי שאני אגיע יום אחד למצב הזה ,,,כאילו מה , זה קורה רק למסכנות לא? אני אמורה להיות מוצלחת ,אני בדרך כלל שואפת ומגיעה לשלמות בכל דבר
אני מפחדת שהוא יממש את האיום שלו או ייתן לי מכה מסוכנת פעם הבאה
אני לי אף אחד לטובתי (למשפחתי הקרובה יש מספיק בעיות משלהם)
אם לא היו לי ילדים הייתי רוצה למות...במצב הכלכלי שלנו לא להיט. אבל אני מוכנה לחיות מלחם ומים כל החיים רק לא לקבל מכות יותר אף פעם ...זה ברור לי שאני לא צריכה לקבל מכות.......
ברור לי !!!!!!
אני יודעת שלא מגיע להם לראות דברים כאלו על בסיס יומי
האם יש לכם מושג למי ניתן לפנות כדי לקבל תמיכה נפשית וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת ממנו וזקוקה לעזרה - תגובה
דליה שוורץ05/02/2011ישלום לך,
בחרת בכינוי מתביישת למרות שמי שצריך להתבייש זה בעלך ולא את.
אני מציעה לך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה וכמובן שאפשר לפנות למרכזי סיוע לנשים מוכות. ברווחה של כל עירייה ומועצה מקומית תוכלי לקבל פרטים מדוייקים ועזרה.
מעבר לכך חשוב שתביני שהבושה היא לא שלך אלא של מי שבוחר להכות אותך. ברגע שתחליטי להפסיק להתבייש במעשים של מישהו אחר תוכלי להתחיל להתמודד מולו ולקבל את האומץ לברוח ממנו כמה שיותר מהר.. אז אספי את כל הכחות שלך וצאי לשמור על עצמך ועל ילדייך..
פני לכל עזרה שרק תוכלי לקבל..
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?