מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפרדתי מחברה שליאקס06/02/2011
שלום,
אני בן 18 וחברה שלי בגילי.
אתמול נפרדתי ממנה בגלל כמה בעיות שהיה לי איתה שהרגשתי שהם טבועות בה ואי אפשר לשנות אותם כמו התנהגויות שמושפעות מהפיזיות שלה , המנטאליות שלה, ואפילו המשפחה שלה שגורמת לה לתנהג באופן זה.
ומעבר לזה גם היא יוצאת אחת לשבועיים מהצבא ל-3 ימים, יוצא שהיא רואה אותי ללילה אחד לשבועיים. דבר שמשקשה עלי מאוד
אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושכן באיזשהו אופן היינו יכולים לפתור את זה ולעבוד על זה?
מה דעתך בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע כלכך מה להגיד לך ידידי אבל.
עעע04/06/2011אבל אני נמצא בדיוק באותה סיטואציה.
אתמול נפרדתי מחברה שלי אחרי 8 חודשים מעולים, כיפים ונפלאים.
נפרדתי ממנה בגלל שהבנתי שאני מתנתק מהסביבה ושהחיים שלה מורכבים מכדי שאני יוכל להתמודד איתם וגם בגלל שאני אדם מורכב בעצמי ואני לא חושב שבנקודה הנוכחית של החיים שלה היא תהיה מסוגלת להתמודד איתי מסיבות שונות שאני לא נכנס אליהן
נפרדנו כידידים ועכשיו אני בהפסקת צינון של תוקף זמן לא ידוע.
אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושאני מוותר על אהבה אדירה, אני חייל בעצמי (20) שגם הוא רואה את חברה שלו (אזרחית) שבוע.
לא רבנו, לא היו לנו תקלות, רק קצרים בתקשורת.
אני מתוסכל כלכך שאני מוותר על הדבר הזה שאין לי מילים בפה.
אני אובד עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפרדתי מחברה שלי - תגובה
דליה שוורץ05/06/2011אקס יקר,
בחרת בדרך הקלה, כמה קשיים והחלטת ללכת במקום לנסות לפתור ועכשיו שנשארת בלעדיה אתה מתגעגע ומתחרט.
ולכן אני מציעה לך למהר ולהגיד לה שטעית ושאתה רוצה לחזור להיות יחד.
את מה שמפריע לך תוכלו לנסות לפתור ע"י שיחה כנה בניכם בה תגידו אחד לשניה בדיוק מה מפריע לכם ותנסו להבין איך ניתן לשנות. את מה שאינו בשליטתה כמו כמות החופשות מהצבא היא כנראה לא תוכל לשנות ואתה תצטרך להתרגל לזה עד שהמצב ישתנה או עד שהיא תשתחרר....
מה שכדאי ללמוד מזה לעתיד הוא שאם יש קושי במערכת יחסים, רגע לפני שבורחים כדאי לדבר ולנסות להבין מה הסיבות האמיתיות לפרדה. אם עדיין אוהבים כדאי לנסות לשפר לפני ההחלטה להפרד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?