נפרדתי מחברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפרדתי מחברה שלי
    אקס
    06/02/2011

שלום,
    אני בן 18 וחברה שלי בגילי.
    אתמול נפרדתי ממנה בגלל כמה בעיות שהיה לי איתה שהרגשתי שהם טבועות בה ואי אפשר לשנות אותם כמו התנהגויות שמושפעות מהפיזיות שלה , המנטאליות שלה, ואפילו המשפחה שלה שגורמת לה לתנהג באופן זה.
    ומעבר לזה גם היא יוצאת אחת לשבועיים מהצבא ל-3 ימים, יוצא שהיא רואה אותי ללילה אחד לשבועיים. דבר שמשקשה עלי מאוד

אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושכן באיזשהו אופן היינו יכולים לפתור את זה ולעבוד על זה?
    מה דעתך בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפרדתי מחברה שלי

הוספת תגובה

• לא יודע כלכך מה להגיד לך ידידי אבל.

עעע
    04/06/2011

אבל אני נמצא בדיוק באותה סיטואציה.
    אתמול נפרדתי מחברה שלי אחרי 8 חודשים מעולים, כיפים ונפלאים.
    נפרדתי ממנה בגלל שהבנתי שאני מתנתק מהסביבה ושהחיים שלה מורכבים מכדי שאני יוכל להתמודד איתם וגם בגלל שאני אדם מורכב בעצמי ואני לא חושב שבנקודה הנוכחית של החיים שלה היא תהיה מסוגלת להתמודד איתי מסיבות שונות שאני לא נכנס אליהן
    נפרדנו כידידים ועכשיו אני בהפסקת צינון של תוקף זמן לא ידוע.
    אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושאני מוותר על אהבה אדירה, אני חייל בעצמי (20) שגם הוא רואה את חברה שלו (אזרחית) שבוע.
    לא רבנו, לא היו לנו תקלות, רק קצרים בתקשורת.
    אני מתוסכל כלכך שאני מוותר על הדבר הזה שאין לי מילים בפה.
    אני אובד עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפרדתי מחברה שלי - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

אקס יקר,
    בחרת בדרך הקלה, כמה קשיים והחלטת ללכת במקום לנסות לפתור ועכשיו שנשארת בלעדיה אתה מתגעגע ומתחרט.
    ולכן אני מציעה לך למהר ולהגיד לה שטעית ושאתה רוצה לחזור להיות יחד.
    את מה שמפריע לך תוכלו לנסות לפתור ע"י שיחה כנה בניכם בה תגידו אחד לשניה בדיוק מה מפריע לכם ותנסו להבין איך ניתן לשנות. את מה שאינו בשליטתה כמו כמות החופשות מהצבא היא כנראה לא תוכל לשנות ואתה תצטרך להתרגל לזה עד שהמצב ישתנה או עד שהיא תשתחרר....
    מה שכדאי ללמוד מזה לעתיד הוא שאם יש קושי במערכת יחסים, רגע לפני שבורחים כדאי לדבר ולנסות להבין מה הסיבות האמיתיות לפרדה. אם עדיין אוהבים כדאי לנסות לשפר לפני ההחלטה להפרד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו