בגידה כשיש ניתוק בין רגש לסקס-מותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה כשיש ניתוק בין רגש לסקס-מותר?
    אלון
    07/02/2011

שאלה:

כמובן שבגידה היא אסורה.

אולם,
    האם העובדה שאני מסוגל לשכב עם מישהי אחרת מחוץ לחיי הזוגיות שלי, ואחרי שאנחנו שוכבים אני פשוט הולך ושוכח מזה.
    כלומר - יש לי נתק מוחלט בין הצורך, הסיפוק, הסקס במובן הפיזי לבין הרגש.

הבגידה היא לצורך מימוש פנטזיה וסיפוק רגעי.

אז למה זה מוגדר כבגידה?

אני לא אטום וברור שאני מבין שזאת בגידה.
    אבל זה כל כך קשה להתעלות על הצורך לפזר את הזרע שלנו/שלי..
    ואז אתה אומר לעצמך:" אוףףף... אני אוהב אותה, רק בא לי לז** מישהי בקטנה ואני שוכח מזה כאילו זה לא היה"...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידה כשיש ניתוק בין רגש לסקס-מותר? - תגובה

מיכל פאטל
    07/02/2011

היי ערן,

הבהרת את עצמך לגמרי , ועדיין...אין זה מוסרי ואף לא רצוי במערכת זוגית נורמלית והרמונית לקיים סקס מחוץ למערכת עצמה לצורךמימוש פאנטזיה או כל דבר אחר.
    במערכת זוגית טובה שבה יש אהבה כמו שאתה מציין, צריך שיהיה גם האומץ לומר אחד לשני מה חסר אולי בזוגיות: אולי להכניס יותר ניצוץ? אולי לגוון ביניכם את המיניות?
    אולי ישנה שיגרה מעייפת? אולי יש לך חשש לממש את הפנטזיות דווקא עם חברתך כי אתה חושב שאין זה יאה לה לעשות דברים מסויימים? אולי אתה חושש לדבר עמה על אינטימיות ומיניות בכלל? - בקיצור יש לכם איפשהוא בעיה או קושי ובמקום שתמצאו דרך לפתור אותה בתוך הזוגיות, אתה מתוך קושי מעדיף לפתור אותה מחוץ לזוגיות.
    זה לא נכון וזה עולל לחבל אם לא להרוס את הזוגיות שלכם בכלל וחבל.
    יש כיום קושי להתגבר על מימוש צרכים מיידיים ודחיית סיפוקים , ורוצים לקבל הכל כאן ועכשיו......תחשוב על זה.
    תנסה לברר את הבעיה אתה ואם לא תצליחו אני ממליצה לפנות ייעוץ זוגי ל2-3 פגישות בלבד.

בהצלחה! מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלון
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו