מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמלי07/02/2011
שלום
אני מקווה שאני בפורום הנכון,בכל אופן אני גרושה ואמא לילדה בת שנה
ההסדרי ראיה הם שאביה לוקח אותה פעם בשבוע ל3 שעות, עד גיל שנה הוא בא לראות אותה בבית פעמיים בשבוע, הבעיה שהילדה לא מסתגלת אליו כשהוא בא היא פורצת בבכי
ושהיא חוזרת היא ממש היסטרית לוקח לי הרבה זמן להרגיע אותה, בכל פעם שהיא הולכת אליו ובוכה ככה ,הלב שלי נשבר, התעייצתי עם עורך דין גדול בתחום והוא אמר לי לא לעשות כלום ולא לגשת ללשכה הסוציאלית כי הם יכולים לעשות את זה רק יותר גרוע (הם יכולים להגיד: מה רק פעם בשבוע?אדרבא שיקח אותה גם לישון וכו')
השאלה שלי אם זה באמת נכון? או שאולי בכל זאת הם יעזרו לי? ממש קשה לי עם זה
יש לציין שהיא ילדה חברותית ועם אנשים אחרים היא ממש מתידדת גם כשאני לא באיזור
לדעתי הוא לא יודע לתקשר איתה, הוא מפחיד אותה ואני חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דילגתם עלי
מלי08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
מיטל08/02/2011היי מלי
באמת קורע לב
אבל אני חושבת ש 3 שעות לא מספיקות - היא בת שנה בסה"כ - היא לא מבינה מה המשמעות שהאדם שלוקח אותה ל 3 שעות פעם בשבוע הוא אביה ושהיא לא אמורה לבכות בהיסטריה , הוא רואה אותה כמות שעות מזערית מאוד !
האם הוא סגר איתך על 3 שעות בשבוע ? האם הוא דרש זאת ?
זה בדיוק כמו שבייביסיטר תיקח אותה ותשמור עלייה - היא לא תפתח רגש סנטימנטלי
הוא לוקח אותה פעם בשבוע ועד שהוא בא לקחת אותה שוב היא כבר שוכחת מי הוא ומה הוא בשבילה ומה היא עשתה איתו בפעם שעברה ....ולכן היא היסטרית
אני חושבת שבהחלט עליו להקדיש ה יותר זמן בשבילה וכן שיקח אותה גם לישון
ויראה את פניו יותר מפעם בשבוע , בגילאים האלו הם מאוד רגישים לסביבה ומומלץ שהוא יותר יתחבר אלייה וין לה הרגשה שאצלו זה בטוח ובסדר
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?