עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מלי
    07/02/2011

שלום
    אני מקווה שאני בפורום הנכון,בכל אופן אני גרושה ואמא לילדה בת שנה
    ההסדרי ראיה הם שאביה לוקח אותה פעם בשבוע ל3 שעות, עד גיל שנה הוא בא לראות אותה בבית פעמיים בשבוע, הבעיה שהילדה לא מסתגלת אליו כשהוא בא היא פורצת בבכי
    ושהיא חוזרת היא ממש היסטרית לוקח לי הרבה זמן להרגיע אותה, בכל פעם שהיא הולכת אליו ובוכה ככה ,הלב שלי נשבר, התעייצתי עם עורך דין גדול בתחום והוא אמר לי לא לעשות כלום ולא לגשת ללשכה הסוציאלית כי הם יכולים לעשות את זה רק יותר גרוע (הם יכולים להגיד: מה רק פעם בשבוע?אדרבא שיקח אותה גם לישון וכו')
    השאלה שלי אם זה באמת נכון? או שאולי בכל זאת הם יעזרו לי? ממש קשה לי עם זה
    יש לציין שהיא ילדה חברותית ועם אנשים אחרים היא ממש מתידדת גם כשאני לא באיזור
    לדעתי הוא לא יודע לתקשר איתה, הוא מפחיד אותה ואני חייבת עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הי דילגתם עלי

מלי
    08/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלי

מיטל
    08/02/2011

היי מלי

באמת קורע לב
    אבל אני חושבת ש 3 שעות לא מספיקות - היא בת שנה בסה"כ - היא לא מבינה מה המשמעות שהאדם שלוקח אותה ל 3 שעות פעם בשבוע הוא אביה ושהיא לא אמורה לבכות בהיסטריה , הוא רואה אותה כמות שעות מזערית מאוד !
    האם הוא סגר איתך על 3 שעות בשבוע ? האם הוא דרש זאת ?

זה בדיוק כמו שבייביסיטר תיקח אותה ותשמור עלייה - היא לא תפתח רגש סנטימנטלי
    הוא לוקח אותה פעם בשבוע ועד שהוא בא לקחת אותה שוב היא כבר שוכחת מי הוא ומה הוא בשבילה ומה היא עשתה איתו בפעם שעברה ....ולכן היא היסטרית

אני חושבת שבהחלט עליו להקדיש ה יותר זמן בשבילה וכן שיקח אותה גם לישון
    ויראה את פניו יותר מפעם בשבוע , בגילאים האלו הם מאוד רגישים לסביבה ומומלץ שהוא יותר יתחבר אלייה וין לה הרגשה שאצלו זה בטוח ובסדר

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו