מה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה
    אני
    08/02/2011

אני בזוגיות שכבר לא בטוחה בה
    אבל מצד שני קשה לשחרר ,החבר שלי יכול להיות מקסים ונהדר ופעם מאוד אהבתי אותו ,אבל אני כבר לא יודעת אם זה זה .מה שהכי טוב לי בו זה החבר שהוא עבורי,והביטחון שהוא מעניק לי .
    אני יודעת שאני צריכה לקחת כוחות מעצמי ולסמוך על עצמי ולא על אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמיף אבל אדם כ"כ קרוב שכבר שנין ביחד ,והייתה תקוםה שלא היינו יחד והיה לנו קשה וחזרנו ,כי לא מצאנו משהו כזה בחוץ .
    אני פחות מתלהבת מהקשר ויש בעיות בסקס.
    הוא אומר שלא טוב לו ומן הסתם רוצה שזה ישתנה, יש לנו חלומות על ביחד ותקווה
    אבל משהו עקום ובעיתי ,מצד שני אם זב לא ממשיך אני לא רוצה להיות במצב שאני מבזבזת זמן ,אנחנו בשנות ה20 המוקדמות יוצאים כמה שנים..לא בא לי פתאום בגיל 25 לראות שהייתי שנים עם מישהו שלא מוביל לשום מקום ולהתחיל מחדש...
    עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה

הוספת תגובה

• תשובתי אלייך

מיטל
    09/02/2011

שלום לך
    אני נמצאת בפורום הזה קרוב ל 5 חודשים מאז הפרידה שחוויתי מבן זוגי שעד היום כואבת לי מאוד . אנשים מקסימים פה כותבים לי ומייעצים לי ועוזרים לי מאוד ואני מברכת אותם כל כך , כל מי שמייעץ פה הוא בעיקר אדם שחווה ובעל ניסיון . אני יכולה לומר לך מנקודת המבט שלי שהחיים קצרים ויפים ואל תתני לפחדייך להשאיר אותך במקום שלא טוב לך בו. אני לא יכולה להגיע למסקנות חד משמעיות מה קורה אצלכם בקשר אבל אני הייתי בסרט שאת חווה כעת - הייתה המון אהבה והערכה ודאגה מטורפת אחד לשני אבל ! יש פה אבל - עם כל האהבה שקיימת עד היום היה לנו משהו שלא הסתדר , גרנו ביחד שנה וחצי ופה זה החל להידרדר , גם לנו הייתה תקופה ללא סקס - אולי פעם בשבוע וגם זה לא בטוח .. משהו החל להשתבש ואיני יכולה לשים את האצבע שזה בגלל שעברנו לגור יחד כי זה לא תירוץ מבחינתי , היו לנו המון פרידות קטנות וחזרנו לזרועות אחד השני מגעגועים מטורפים ולא חשבנו בהגיון . הפעם הפרידה הייתה חזקה ואני לא חושבת שהיא רגעית כמו אז. אבל אני מתחילה רק עכשיו לחשוב רציונלית. חשבי טוב טוב עם עצמך מה מפריע לך והכי חשוב זה לא לפחד !! לא לפחד לעשות את הצעד של פירוק , אל תעשי את הטעות שאני עשיתי שהייתי תמימה וחשבתי שמשהו ישתנה - לא משתנה כלום וגם אנשים לא משתנים , אני מבינה שאת בשנות ה 20 לחייך ואת צעירה מאוד כל חייך לפנייך ויש בפנייך המון דלתות שמחכות שרק תיגשי אליהן. אני פחדתי ונשארתי ובסוף מה שקרה זה שהוא נפרד ממני ואז רצה לחזור ואני לא הסכמתי כי רציתי להציל את כבודי והיום הוא חובק מישהי אחרת שאין לי מושג אם יש לו אהבה אלייה אך הוא מתמודד יותר בקלות ממני . ( לפחות כך נראה לי)
    תשבו ותדברו שיחה רצינית ומעמיקה - ותעשי זאת !! תראי מה רצונותיו בחיים ומה רצונייך - אולי בכלל אתם לא משדרים על אותו הגל ובאמת חבל על זמנך ! אולי בזמן הזה מחכה לך בחור אחר שהוא בשבילך .
    אל תעשי את הטעות שעשיתי ! והיום אני מרגישה שהוליכו אותי שולל
    אני אומרת לך מכל הלב - אם הוא לא רציני לגבייך עזבי ! אין לך מה לחפש שם
    עם כל הקושי שפרידה שזה בלהתגעגע מאוד ולצאת מההרגל של להיות עם הבחור - מתגברים על זה לאט לאט ומתרגלים לשינוי
    אני מאודד פחדתי להיות לבד ולכן נשארתי והשלתי את עצמי שהכל בסדר ולא היה בסדר !!
    שבי עם עצמך גם לבד וחשבי טוב טוב על המערכת יחסים שיש לך היום

חזקי ואימצי ומגעיל לך להיות מאושרת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    10/02/2011

תודה רבה
    אז אני מצפה לחיזוקים בחודשים הקאובים אה?

נפרדנו לפני חצי שנה ולא הפסקתי לבכות פה בפורומים...
    אבל כנראה שאם עוזבים יש סיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שתקבלי חיזוקים !

מיטל
    13/02/2011

מתי שרק תרצי אני נכנסת לפה באופן יומיומי
    כל נפילה שלך או משבר אני פה
    רק כתבי לי !!

אני פה ע"מ לחזקך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל יקרה

אני
    13/02/2011

אחרי שבועיים קשים
    ואחרי אתמול שבאנו להפרד ,ואמרנו אחד לשני את כל הדברים ויש המון דברים שרעים בינינו פשוט כך , אבל היה הזוי ולא. לא נפרדנו ,אולי טעות ,אבל לא יכולתי לשחרר ,למרות שזה הכי נכון .
    אני אתחרט אוולי יש המון בעיות יש ..למה לא חתכנו את זה...לא מובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה במשבר

מיטל
    13/02/2011

אני מבינה אותך מתוקה !
    לי זה קרה 5 פעמים ! היינו חוזרים לזרועות אחד השני מגעגוע ואהבה , היינו מקסימום יומיים שלושה מחזיקים את עצמנו ואז מישהו נשבר והשני נשבר אחריו .
    אני לא חיה את הקשר שלכם את היחדיה שיודעת הכי טוב מכולנו פה. את זו שיודעת מה טוב לך
    אל תתחרטי בחייך על שום דבר ! אולי זה שלא נפרדתם יעשה לכם טוב ואולי ההפך
    אם תגלי בעוד כמה חודשים או שנים שזה לא היה זה אל תתחרטי !! - קחי מהקשר רק דברים טובים ולמדי ממנו להבא
    אבל הכי חשוב הוא שתעבדו על מה שכושל אצלכם כי אני והאקס שלי היינו כביכול מטאטים את בעיותינו מתחת לשטיח עד שהלכלוך שוב מתגלה
    אני הצעתי לו ללכת לייעוץ והוא לא רצה - יכול להיות שאם היינו הולכים לייעוץ זה היה נראה היום אחרת - אבל שוב מה שלא הולך פשוט לא הולך נקודה אין פה מקום לקסמים ותרופות סבתא שישנו משהו - פשוט אין .
    חשבי טוב טוב מה עשיתם . לפעמים האמוציונל גובר על הרציונל - ופה מתחילה הבעיה.
    אך אחרי כל מה שכתבתי לך - אם את מרגישה טוב עם זה אז אני שמחה בשבילך !!
    רק חשבי עם עצמך עוד קצת כי אינני רוצה שתיפגעי כמוני .

פה בשבילך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה - תגובה

דליה שוורץ
    12/02/2011

סקרנית שלום..
    את לא בטוחה בזוגיות את חזרת אליו אחרי פרידה כי לא מצאת משהו אחר ולא כי כ"כ אהבת שלא יכולת בלעדיו, את מרגישה שמשהו עקום ובעייתי אבל נשארת כדי לא לגלות בגיל 25 שביזבזת את הזמן. מה עדיף לגלות גביל 40 שביזבזת את הזמן? יש לך שתי אפשרויות או לסיים את הקשר כי את מרגישה שהוא לא טוב לך או לגשת לייעוץ זוגי כדי שיעזרו לכם לייצר קשר טוב יותר בינכם.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו