מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרושהבדוי09/02/2011
שלום
אני בחורה בת 25 גרושה שנה עם שני בנים קטנים
המצב שלי הוא כזה שנה שלמה עברה כמו מרדף להישאר מעל פני המים ולא לטבוע מבחינה רגשית כלכלית גרוש שלי השאיר אותי עם חובות שאין לי כוח פשוט כבר להתמודד כול זמן הראש חושב אומרים שלאנשים יש חלומות וחלום שלי לחיות בבית עם שני ילדי (כעט אני גרה עם הורים)ולישון בלי הפחד הזה מה היה מחר להתמודד עם דברים פשוט הרמתי ידיים !!!!!!!!!!!!!!!!!1111* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי,ליבי איתך רק בת 25 ונואשת כ"כ
שחף12/02/2011ראשית,אני רוצה לחזק אותך ,למרות התחושות הקשות שאת חשה כעת,את לא הראשונה לצערי וגם לא האחרונה כנראה,אנשים עברו את זה ונשארו בחיים,גם את תתגברי בע"ה,יש לך ילדים קטנים שהם הסיבה הכי חשובה וחזקה להרים את עצמך מהמקום הנמוך שאת נמצאת בו,אני מבינה לגמרי את הקושי שלך ,אלא כשיש ילדים אין את "הפרבילגיה" להשבר,תיעזרי בכל מי שרק אפשר,תדברי ותשתפי ,לאט לאט הדברים יתייצבו ותרגישי שאת מסוגלת,מאחלת רק טוב ושהקב"ה יעזור לך ויאיר את דרכך ,אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחף!
מיטל13/02/2011את פשוט מדהימה כל הכבוד לך !
איך שאת תומכת פה באנשים ועוזרת
לי את ממש עזרת ! תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
שחף13/02/2011תודה רבה גם לך זה מרגש,יש לך הכרת הטוב וזו מעלה גדולה .(האמת שאני קצת נבוכה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם סקרנות
גדי13/02/2011מה זאת אומרת השאיר אותך עם חובות? הרי הוא לא מת.החובות שלך הם גם שלו. הוא גם חייב במזונות. הוא משלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרושה - תגובה
דליה שוורץ13/02/2011שלום שלך,
אני קוראת את דברייך ומבינה שאת במצב לא פשוט אך לצערי פנייתך צריכה להיות מופנת ליועץ משפטי.
אני לא יודעת מה המשמעות של "השאיר אותי עם חובות" ואני לא יודעת מה טיב הסכם הגרושין שעשיתם ולכן פני לייעוץ משפשטי שם תכולי לקבל את העצות הטובות ביותר כדי לשרוד.
לגבי הקושי הרגשי, אין ספק שזה לא פשוט ועלייך להיות חזקה עבורך ועבור ילדייך. קחי כל עזרה שאת מצליחה לקבל כדי לעבור את התקופה הזו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?