גרושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרושה
    בדוי
    09/02/2011

שלום
    אני בחורה בת 25 גרושה שנה עם שני בנים קטנים
    המצב שלי הוא כזה שנה שלמה עברה כמו מרדף להישאר מעל פני המים ולא לטבוע מבחינה רגשית כלכלית גרוש שלי השאיר אותי עם חובות שאין לי כוח פשוט כבר להתמודד כול זמן הראש חושב אומרים שלאנשים יש חלומות וחלום שלי לחיות בבית עם שני ילדי (כעט אני גרה עם הורים)ולישון בלי הפחד הזה מה היה מחר להתמודד עם דברים פשוט הרמתי ידיים !!!!!!!!!!!!!!!!!1111

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרושה

הוספת תגובה

• ליבי,ליבי איתך רק בת 25 ונואשת כ"כ

שחף
    12/02/2011

ראשית,אני רוצה לחזק אותך ,למרות התחושות הקשות שאת חשה כעת,את לא הראשונה לצערי וגם לא האחרונה כנראה,אנשים עברו את זה ונשארו בחיים,גם את תתגברי בע"ה,יש לך ילדים קטנים שהם הסיבה הכי חשובה וחזקה להרים את עצמך מהמקום הנמוך שאת נמצאת בו,אני מבינה לגמרי את הקושי שלך ,אלא כשיש ילדים אין את "הפרבילגיה" להשבר,תיעזרי בכל מי שרק אפשר,תדברי ותשתפי ,לאט לאט הדברים יתייצבו ותרגישי שאת מסוגלת,מאחלת רק טוב ושהקב"ה יעזור לך ויאיר את דרכך ,אמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחף!

מיטל
    13/02/2011

את פשוט מדהימה כל הכבוד לך !
    איך שאת תומכת פה באנשים ועוזרת
    לי את ממש עזרת ! תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

שחף
    13/02/2011

תודה רבה גם לך זה מרגש,יש לך הכרת הטוב וזו מעלה גדולה .(האמת שאני קצת נבוכה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם סקרנות

גדי
    13/02/2011

מה זאת אומרת השאיר אותך עם חובות? הרי הוא לא מת.החובות שלך הם גם שלו. הוא גם חייב במזונות. הוא משלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרושה - תגובה

דליה שוורץ
    13/02/2011

שלום שלך,
    אני קוראת את דברייך ומבינה שאת במצב לא פשוט אך לצערי פנייתך צריכה להיות מופנת ליועץ משפטי.
    אני לא יודעת מה המשמעות של "השאיר אותי עם חובות" ואני לא יודעת מה טיב הסכם הגרושין שעשיתם ולכן פני לייעוץ משפשטי שם תכולי לקבל את העצות הטובות ביותר כדי לשרוד.
    לגבי הקושי הרגשי, אין ספק שזה לא פשוט ועלייך להיות חזקה עבורך ועבור ילדייך. קחי כל עזרה שאת מצליחה לקבל כדי לעבור את התקופה הזו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו