רומן עם גבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומן עם גבר נשוי
    Diemond
    15/12/2007

יש לי רומן עם גבר נשוי כבר מעל שנה
    אנחנו אוהבים, הוא נשוי עם 2 ילדים, כרגע הוא פרוד מאישתו והם לא ממש גרים ביחד, מה שמפריע לי בקשר הזה ומאוד מבלבל אותי האם הוא רואה איתי עתיד או לא? חשוב לציין שאישתו נפרדה ממנו ולא הוא ממנה, הוא לא מוכן להתגרש וכמובן סיפורים הידועים "אני לא יכול לעשות את זה לילדים שלי..."
    הוא לא מרגיש מאושר עם אישתו כי אין ביניהם אהבה כבר, ואיתי מרגיש בטוח לגבי הרגשות, לי קשה להחליט מה אני צריכה לעשות האם לתת לו הזדמנות לראות אם הוא רוצה לבנות איתי משפחה או לעזוב אותו כי זה בזבוז זמן בשבילי, אני בת 28 ומחפשת קשר בטוח לבנות משפחה.
    אני אוהבת אותו אבל הרבה יותר חשוב לי להחליט את הדבר הנכון,
    מה כדאי לי לעשות? לדבר איתו על הנושא? להפרד ממנו? להשאר לראות מה קורה הלאה?
    האם אני עושה טעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רומן עם גבר נשוי

הוספת תגובה

• רומן עם גבר נשוי

אילה אריאלי
    16/12/2007

לשאלתך לגבי הרומן עם הגבר הנשוי, נראה לי שאת צריכה לברר ראשית מה הציפיות שלך מהקשר הזה. האם את רואה אותו כבן זוגך לעתיד עם מחויבויות לגביך?.
    לדעתי עליך לשוחח עימו ולהבהיר מה הציפיות שלכם מהקשר, והאם יש כאן מטרה משותפת.
    נראה לי שבן זוגך עדיין לא ממש עשה פרידה רגשית מאישתו. הוא מתלבט מהסיבות שלו לגבי הפרידה מהמערכת הקודמת.
    במידה והציפיות שלכם שונות, והוא לא יוכל להתחייב לגביך, ורק ימשוך זמן,נראה שאת צריכה להפרד ולנסות למצוא קשר אחר שבו תהייה מחויבות הדדית ויכולת לבנית עתיד משותף.

אריאלי אילה מטפלת אישית זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו