ייעוץ מאנשים שרוצים לעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ מאנשים שרוצים לעזור
    לאה
    11/02/2011

ערב טוב,
    אשמח לקבל את דעתכם, אני נמצאת בזוגיות 3 שנים הוא החבר הראשון שלי אני בת 21 והוא 23 לפי חודש התארסנו..אך ישנם מספר דברים שאני לא בטוחה בהם.
    חבר שלי עצבני קצת ויש בנינו בעיית תקשורת לפעמים לא מבינים משפטים שלמים לשנינו יש את הבעיה
    הוא אוהב אותי מאוד ואני אותו אך שנה אחרי שהיינו בקשר גיליתי שהוא שלח הודעה למישהי שהוא מתגעגע אליה ולא הוא זה שסיפר לי את זה
    זה מאוד מפריע לי עד עכשיו למרות שהוא נשבע שזה היה סתם ואין לו כוונה וזה לא חזר על עצמו!
    בזמן האחרון הוא מאוד מדגיש את זה שהוא לא יכול לסבול ולהבין למה אני חסרת התחשבות ואנוכית וכל יום אני עם מצב רוח שונה!
    אנחנו מדברים באופן חופשי ביותר כמעט כל יום אבל לא משנים כלום מגיעים להחלטות מה נעשה ונשפר ולא משתנה כלום !!!
    לפי התמונה שאני מתארת לכם מה אתם חושבים על הקשר? אני מאוד אוהבת אותו והוא גם אבל כמעט כל 3-4 ימים אנחנו רבים! תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ מאנשים שרוצים לעזור - תגובה

דליה שוורץ
    12/02/2011

ורד שלום,
    את בת 21 ונמצאת בזוגיות מגיל 18... את עדיין מאוד צעירה וכבר מתחייבת לקשור את עתידך עם החבר שלך מגיל 18. את מרגישה שמשהו בקשר לא נכון ולכן פנית עם השאלה הזו. התחושה שלך מבוססת על מה שאת מרגישה ולכן כדאי לעצור רגע ולתת את מלא תשומת הלב למה שאת מרגישה.
    את לא לגמרי בוטחת בו, הוא עצבני ושניכם לא מצליחים לתקשר בצורה טובה.
    אני בהחלט חושבת שכדאי לנסות להבין למה אין תקשורת בינכם ומה גורם לך למצבי רוח משתנים.
    אני מציעה בחום לפנות לייעוץ זוגי - אפילו שאתם עדיין לא נשואים כדי שתוכלו להזיז את המכשולים שיש לכם בדרך ותוכלו להתחתן בלב שלם ועם ידיעה שיש לכם את הכלים המתאימים לצאת לחיים משותפים.
    יש להזהר מחתונה פזיזה בגיל צעיר. כדאי לחכות מעט ולטפןל בבעיות עכשיו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו