לא יודעת מה לעשות רע לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות רע לי
    נעמה
    12/02/2011

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום אני פשוט לא יודעת עם מי לדבר. אף אחד לא יודע מה עובר עליי ואני גם לא אספר, מבחוץ הכל נראה טוב מבפנים אני מרגישה אכולה, כואבת לי הבטן,יש לי בחילות אין לי אומץ לומר את המשפט "זה לא יעבוד" .
    זה התחיל לפני 6 שנים הייתי בת 19 הכרנו התאהבנו וגדלנו ביחד לפני חצי שנה התחתנו ומאז אני מרגישה שעשיתי את טעות חיי. אנחנו לא מתאימים... את זה כבר ידעתי לפניי, כל כך הרבה פעמים ניסתי לסיים את זה והוא לא נתן לי, אמרתי לו בכיתי לו והוא לא וויתר ושיכנע אותי שזה יעבוד והיה טוב לזמן קצר ושוב זה היה משתנה לרעה, הוא כמו שכולם רואים ויודעים נראה טוב, מקסים , עוזר , אוהב ,דואג שיש לו הרבה מעלות טובות וכולם חושבים שהוא מושלם שפשוט זכיתי אבל את מה שאני רואה מבפנים ואף אחד לא רואה זה שהוא תמיד השולט! זה שקובע! זה שמנהל הכל, הוא הכיר אותי לפני הוא ידע מי אני ופתאום הוא אומר שהוא לא ידע עם מי הוא מתחתן,שאני שונה... אני שונה? אני פשוט אומרת שאני לא מסכימה עם הדברים שהוא אומר, אני מבעיה דעה- משהו שלא היה לי לאחרונה כי כל מה שהוא היה אומר זה היה קדוש בקיצור מה שאנ מנסה לומר פה שאני כולה בת 25 ומרגישה שהלכתי לאיבוד שאני ישנה ליד גבר זר שאני צריכה עזרה אני לא יודעת מה לעשות איך לצאת מזה אני לא רוצה לפגוע בו ובמשפחות אבל אני מרגישה כ"כ לבד והבושה... אני חסרת אונים לפעמים בא לי להיעלם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות רע לי

הוספת תגובה

• נעמה

גדי
    13/02/2011

תראי נעמה אני אנסה להסביר לך את המצב מבחוץ. השנה הראשונה של הנישואין בדרך כלל מלווה בהמון מתחים, מריבות,חיכוכים וחרטות. לך יש תלונות עליו ואני בטוח שלו גם יש מה להגיד עלייך. כרגע שמענו את הצד שלך. ואת בעצמך אומרת שיש לו הרבה מעלות. יחד עם זה נראה לי שהוא פשוט לא שומע אותך. וזה לא יעזור כמה תצעקי. אני חושב שאתם מקרה קלאסי שזקוק לעזרה ואני ממליץ לך בחום לנסות לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי. למטפל יש את הכלים להחדיר לו וגם לך לראש מה שיש לכם להגיד זה על זו.
    בכל מקרה אתם עדיין צעירים בלי ילדים ככה שהמצב לא מסובך מדי לפרק את החבילה ולחפש את האושר במקום אחר. אבל רגע לפני זה תזכרי שהיתה ביניכם אהבה גדולה ותנסי לשכנע אותו שיבוא איתך ליעוץ. אל תזרקו את הכל מהר מדי.תסתכלי סביבך ותראי שהמצב לא מזהיר במיוחד בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו