עייפה כבר...ומיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה כבר...ומיואשת
    מור
    15/02/2011

אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. הסיפור הוא שאני ובעלי התחתנו לפני שנה וחודשיים. אנחנו לא בקשר עם הוריו כי הם לא רוצים אותי בלי סיבה. הם לא היו בחתונה. בעלי הוא גבר עדין וחמוד וטוב.. אך הוא מאוד מסוגר וממש שושואיסט כזה, קשה לו לתת חום ואהבה ולהתבטא. אני לא יודעת מה זה גבר שאומר אני אוהב אותך, או גבר שמחמיא.. זה מאוד נדיר אם בטעות הוא יגיד דבר כזה, אך, אני חושבת שהוא כן אוהב, פשוט למדתי לקבל את זה ולהישען על שאר התכונות שלו...
    בנוסף, יש לנו בעיות כלכליות ואנחנו קצת מתקשים, והוא בשלבי חיפוש עבודה.
    העניין הוא שראיתי אותו כותב למישהי שהוא חלם עליה בלילה... שהיא ערומה... נבהלתי כול כך ואני לא יודעת למה זה! אישה מסוגלת להרגיש שבעלה בוגד בה.. אני לא מרגישה ככה... אבל עובדה, קורה משהו והוא בכיוון של בגידה ואני ממש שבורה מזה כי כאילו זה הכי לא מסתדר לי. יש לנו מערכת יחסים טובה שמושתת על תקשורת טובה וכבוד הדדי ודברים משותפים.. ופתאום זה.. משום מקום.. ברור שאני מפספסת משהו. אך, אני באמת לא מבינה למה? אין בעיה לפרק את החבילה אין לנו שום דבר משותף, לא בית, לא ילדים... אני טוחנת למה הוא מתעניין באישה אחרת.. מה קורה פה. אני תוהה אם אישה יכולה בכלל לסמוך על הגבר שלה אחרי דבר כזה, איך עושים זאת????? נמאס לי ממש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה כבר...ומיואשת

הוספת תגובה

• עייפה כבר...ומיואשת - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2011

מור שלום,

מדוע את לא מספרת לו את מה שראית, ושואלת אותו לפשר העניין?
    מדוע את לא משתפת אותו בחששות וברגשות שלך?
    אם תמשיכי להתלבט עם עצמך ולתת פרשנויות ותשובות לעצמך, את עשויה לאבד את האמון בו עוד לפני שאת יודעת אם יש סיבה לכך.
    ציינת שיש ביניכם תקשורת טובה וכבוד הדדי, זה הזמן להשתמש בהם.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור היקרה

שלי
    16/02/2011

מור היקרה,

אני רוצה לתת לך עצה מאחת שבעלה בגד בה
    אם יש דברים בגו והוא אכן כתב דברים כאלה- ואכן הוא בכלל חשב לבגוד או באמת בגד. ברור שלפי מה שהוא שלח לאישה יש בניהם קשר לא מוסרי (נקרא לזה כך-בצורה עדינה) ברור שהוא מכיר את האישה הזאת.

תבררי את הדבר הזה מולו (יכול להיות שהוא יכחיש - אבל בשבילך את חייבת להגיע לחקר האמת) ואחר כך תשבי (לבד או בעזרת בעל מקצוע) ותחשבי טוב טוב איפה את רוצה לראות את עצמך ...האם תוכלי לשכוח את מה שקרה .. האם תוכלי לתת בו אמון מחדש.... האם תוכלי להביא ממנו ילד?
    אין לכם ילדים משותפים הייתי מייעצת לך לעשות חושבים אם כדאי לך להשאר איתו

אני נשארתי עם בעלי בעיקר בגלל הילדים -לא רציתי לפרק משפחה . לעשות לילדים את הטראומה הזאת ועד היום ההתמודדויות שאני עוברת הם קשות. חוסר אמון הוא בלתי נתפס ובלתי אפשרי.. שבוגדים בך ... הפצע שנפער בתוכך לעולם לא יתרפא......

אני לא אומרת חלילה שקל לפרק גם כשאין ילדים - כי תמיד ישנם חששות מהלא נודע,האם יהיה יותר טוב במערכת הבאה וכו" .....
    אבל זה פחות מורכב -מה שגם אין לכם רכוש משותף - אז לא יהיו מלחמות קשות בפרידה.

אני מאחלת לך - שתעשי החלטות נכונות ונבונות עבורך ואם החלטת להשאר איתו
    אז תעשי הכל (כולל טיפול זוגי\אישי) כדי שהמערכת הזאת תהיה טובה ותשתפר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו