איך להגיב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיב??
    לי
    15/02/2011

אנחנו נשואים כ 5 שנים יש לנו בן ועוד ילדה בדרך.
    היחסים שלי ושל בן זוגי תמיד היו גלויים כנים ונאמנים - שקיפות מלאה.
    בחצי שנה האחרונה הוא בקשר ידידות עם מישהי מהעבודה , רק במקום העבודה (יש לציין שהיא רווקה) כאשר ראיתי את הבחורה לא חיבבתי אותה במיוחד בגלל התנהגויות מסוימות, שפת גוף וכו' (נפגשנו במסגרת אירועים מהעבודה) ובן זוגי טען כי קשר הידידות שלהם לא שונה מקשר הידידות שהיא מנהלת עם כל עובד אחר בעבודה או כל קשר שהוא מנהל עם עובדות אחרות בעבודה (הם חבר'ה)
    לפני כשבוע בן זוגי בחר לשתף אותי כי הקשר בינהם הפך להיות יותר אינטנסיבי, יותר משתפים, יותר מדברים, וכאשר החל להרגיש כי הרגשות מטשטשים ויכול להתפתח משהו בכיוון הרומנטי, הוא ביקש להפסיק את הקשר לאלתר.
    ובחר לספר לי על כך, אני כמובן הייתי בשוק למרות שזהו קשר אלפטוני בלבד (אני מאמינה לו)
    השאלה היא, איך מגיבים? איך מתמודדים? איך ממשיכים הלאה?
    ראוי לציין כי אנחנו עוברים תקופה לא קלה בנישואים שלנו, בלי שום קשר לקשר ביניהם.
    ואיך מתמודדים עם שחיקה של יותר מ10 שנים יחד (היכרות +נישואים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב??

הוספת תגובה

• ידידה

דני
    15/02/2011

תחזקי אותו ותעריכי את זה שהוא שיתף אותך במה שעובר עליו.לא להתחיל להכנס לסרטים,נראה כי הוא אמין וישר..לדבי היחסים שנשחקים את יכולה לשבור שיגרה כי זה מה שאנחנו אוהבים,תהיי יצירתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שהוא הוכיח נאמנות

אחת
    15/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב?? - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2011

שלום לך,

אפשר לראות בשיתוף של בעלך איתות וקריאה לעזרה,בדיוק כפי שאת חשה ומציינת בדברייך. חשוב שתמשיכו לשמור על ערוץ תקשורת פתוח, דברו על השחיקה וחשבו יחד כיצד אתם יכולים לעורר שוב את הקשר שלכם. למשל, לחזור ולעשות דברים שבעבר עשיתם יחד והפסקתם.. אולי לחפש תחביבים חדשים שתעשו יחד.. לחדש מפגשי חברים, בילויים ועוד, אולי כדאי לשקול פנייה לעזרה כדי להתמודד עם ה"דברים הקשים" שאתם עוברים?

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב?

לי
    20/02/2011

סיגלית היי
    תודה על תשובתך
    לקחתי אותה אמנם לתשומת ליבי ואפילו ליבנו את העניינים בינינו אני ובן זוגי , הוא הגיע למסקנה כי הקשר שלנו חשוב מכל דבר אחר ואכן עברנו שבוע נהדר ביחד, עם העלאת זכרונות מהעבר ורצון לשפר ולרצות לאחות את המשבר בזוגיות שלנו.
    כמובן שהוא אמר והיה ברור כי הוא הולך לנתק את הקשר ואני באמת רציתי להאמין בכך.
    היום לצערי משהו לא נתן לי מנוח ונכנסתי לפייס שלו ובעודי עושה זאת אני רואה התכתבות און ליין שלהם.
    בו הוא מספר כי שלח לה מייל וחשב עליה במהלך השבת ואפילו התגעגע אך עדיין עומד מול ההחלטה שלו לנתק את הקשר, בתגובה היא אמרה לו שהיא מקווה שהוא עושה את הצעד הנכון ולא משקר לעצמו.
    לקחתי מאוד קשה את הסיטואציה , התקשרתי ואמרתי לו שאני לא רוצה שום קשר איתו, שמבחינתי בגידה באמון ועצם העובדה שהוא פיתח רגש למישהי זה הרבה יותר מבגידה פיזית.

ואני עדיין שואלת ... איך להגיב???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב? - תגובה

סיגלית גלאי
    23/02/2011

לי היקרה,
    אני מבינה את הפגיעות שלך, אך מדברייך נראה שאכן הוא עדיין עומד במילתו ורוצה להיפרד ממנה. עלייך להבין, קל להיסחף לריגוש חדש, ולהרגשה שאני מחוזר ולא תמיד קל להיפרד מזה. תעזרי לו להבין שאת כל זה הוא ימצא גם בך. למה את ממהרת לוותר עליו? למה את מפנה לאישה אחרת את הדרך כל כך בקלות? אם יש ביניכם אהבה והקשר חשוב לך תתעקשי ותשיגי את מה שאת רוצה.(חשבי על השבוע הנפלא שהיה לכם אחרי שיחה גלויה ופתוחה, כדאי להמשיך בכך..)

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו