חוששת להתגרש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת להתגרש
    אורנה
    15/02/2011

שלום לכם. אני נשואה כארבע שנים ויש לי שתי תנוקות, בת שנה ועשרה ובת שמונה חודשים. אני חיה בזוגיות שגורמת לי סבל ואי נוחות יום יומית.אני מרגישה שבן זוגי לא מעריך אותי על אף הישגי חריצותי ופועלי. אציין, כי בעבר הלא רחוק הייתה אלימות (גם פיזית)ועד היום קיימת אלימות נפשית וכלכלית. אני מרגישה מושפלת ומנוצלת בכל התחומים הקשורים לזוגיות וחיים משותפים,אין לי פרטנר וחבר. פעמים רבות ניסה להציג אותי באופן שלילי בעיני הרווחה ובעיני משפחתו וזאת כנקמה בגלל שהתלוננתי בעבר במשטרה על איומים. אין לי כל אמון בו!! כמובן שניסינו לשקם והיינו בטיפול זוגי כשנה אבל זה ממש לא עזר.
    אני מרגישה מתוסכלת (לפני שלושה חודשים איבדתי את אבי היקר לי מכל)אין לי כל תמיכה רגשית מבן זוגי. אני רוצה לפתוח בהליכים אך אני מאוד חוששת, איך אסתדר, איך אגדל את בנותיי לבד,לא יודעת מאיפה להתחיל. אני רוצה זוגיות טובה, חברות ולהרגיש נאהבת(אולי אני מגזימה??מבקשת יותר מדיי??), מה שבטוח אם אמשיך במתכונת הנוכחית אשתגע בקרוב, אשמח לחיזוק ויותר מכל לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת להתגרש

הוספת תגובה

• חוששת להתגרש - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2011

אורנה שלום,

אורנה, סביר להניח שהדרך להתמודדות לבד לא תהיה קלה. אבל, אם תהיי נחושה בהחלטתך תמצאי את הכוחות והדרכים להתמודד.
    בכל אופן, כדאי שתעשי חשבון כלכלי ותבדקי מהן ההוצאות החודשיות שלך ותבני תוכנית שתעמדי בה, גם אם היא תדרוש צמצום או הגדלת ההכנסה. חשוב שתדאגי שבעלך ישלם מזונות (וגם את זה משיגים רק לאחר עקשנות והתמדה), במידה ויש לכם רכוש משותף, בדקי האם הוא יסכים לחלוק איתך את הרכוש? וכיצד? כדאי שתשתפי את הקרובים לך ותבותשאלי מי כול לעזור לך ובמה? חשוב שיהיו לך גורמי תמיכה שתוכלי להעזר בהם גם רגשית.פני לכל גורם שאת יכולה לחשוב שהוא עשוי לסייע לך בכל דרך (ערייה, רווחה וכו').

בהצלחה
    גלאי סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורנה

רון
    16/02/2011

אינני מבין אותך יקירתי ! כל כך רע לך בבית ואת זקוקה לאוזן קשבת...מדוע אינך מפרקת את החבילה ולוקחת את הריזיקה הזו ?

את ממש צעירה (משתמע) לכי על זה !! המקום בוא את מצוייה רעעעע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו