תגובה לרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרון
    אורנה
    17/02/2011

רון שלום, תודה על התייחסותך. לשאלתך, אני כל כך כל כך פוחדת שלעיתים המקום המוכר ובמקרה שלי הוא "רע" הוא הוא המקום הבטוח. אני יודעת שזה נורא, אך יש בי חסמים , משהו תקוע, אני פוחדת פוחדת פוחדת מהלא נודע!!!אני מקווה שאתחזק ואגייס כוחות לעשות צעד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לרון

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    17/02/2011

אל תחששי !! לכי על זה !! אין לך מושג כמה טוב יהיה לך לאחר מכן !! זה לא מקום בשבילך !

אהיה תמיד פה בכדי לחזק עד כמה שניתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב לרון

אורנה
    18/02/2011

מסקרן אותי לדעת על מה אתה מתבסס כשאתה כותב לי"אין ל מושג כמה טוב יהיה לך", אכן, אני רוצה להיות חיובית אך לצערי כרגע אני כנראה מחפשת במה להיאחז, אני חיה בבועה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה.בראש שלי אני יודעת שאני מעדיפה לחיות לבד ובלבד שלא יהיה מישהו שיישב לי על הצוואר ויגרוםלי כאב וסבל.
    רון, אשריך, עודדת אותי מאוד היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

רון
    18/02/2011

תראי אינני מכיר אותך כלל משהו בי אומר שאין לך כזה חשש מלצאת לעולם הגדול, חשוב שתרגישי טוב עם עצמך בכל מהלך בו תנקטי, יש לי כמה מאמרים לתת לך לקרוא, ניסיתי לפרסם פה בפורום אבל מישהוא מוחק את הקישורים לשם, זה המיל שלי אם תרצי אשלח לך כמה מהם [email protected]

אל תתיאשי !!! ואל תחששי !!

שבת מדהימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו