מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושיםמאוהבת?17/02/2011
אני בת 32 נשואה ויש לי חבר/ידיד טוב רווק, בן 27 ויש לי בעיה עם זה.
אנו עובדים באותו בניין במשרדים שונים הבחור בא כל בוקר להגיד לי בוקר טוב ולשבת איתי קצת, מתקשר במשך היום המון, בהפסקות גם מגיע לשבת איתי, בערב עם הוא בבית קורא לי בפייסבוק בקיצור איתי סביב השעון כל הזמן.
חוץ מזה לפעמים הוא שולח ידיים, מספר לי כמה הוא מת עלי ושאני בין היחידות שהוא נמשך אליה שעושות לו את זה, עם נמצאים אצלי אנשים במשרד הוא חייב לדעת מי אלו ומה הקשר אליהם בקיצור כל הסימנים (לפי דעתי) שיש לו משהו אלי.
כששאלתי אותו הוא אמר שיש לו רגש מסוים אבל הוא יודע לשים את הגבול המתאים כי הוא יודע שאני נשואה.
הבעיה שלי שאני עם כל הסיטואציה הזו מוצאת את עצמי פתאום בבת אחת עם רגשות עזים כלפיו וזה לא ממש מתאים לי, ניסית לנתק לגמרי את הקשר אבל זה לא הצליח כי הוא בא אלי כל הזמן וזה גם נורא נורא קשה.
לפני יומיים הוא סיפר לי שמשהי חזרה להיות איתו בקשר ויש לו סיכוי איתה וכו' ואני מצאתי את עצמי כל היום חושבת על זה וזה לא מתאים.
בקיצור יש למשהו כאן עצה מה לעזאזל אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוהבת-
בני18/02/2011אני מבין שמאוד נחמד לך שמחזרים אחרייך, זה יכול להיות טבעי עד שאת שזה מגיע לשלב שזה הופך להיות מסוכן,
הרווק הזה, עושה לך עוול בל יכופר, הוא רוצח לך את הנפש וגורם לך לסבל שיזיק לך בסופו של דבר גם בגוף וברכוש, כלומר את עומדת לאבד את כל מה שהשגת בעמל רב עד כה, לטובת מוניפולציה של אדם מטומטם וחסר רגש,
לטעמי הוא פושע שצריך לשבת מאחורי סורג ובריח, לא פחות !
מה עושים ?
אין ספק שהזוגיות שאת נמצאת בה צריכה חיזוק ודרייב רציני, כי אם הייתה בניכם תקשורת טובה, אז ביום הראשון היית אמורה לספר לבעלך על הנודניק הזה, וביחד בכוחות משותפים כשאת מחזקת את הקשר הזוגי שלך מחד, ודוחה בנימוס ובאסרטביות את האידיוט מאידך, ייתכן מאוד וזה היה עושה סדר לכל המעורבים בפרשה עד שהיה נמוג לגמרי, אבל כשאת מאפשרת את ההתקרבות של הרווק על חשבון הזמן והרגש שאמור היה להיות בניכם בינך לבן בעלך,,, אז התוצאה עגומה ומסוכנת,
אז כאמור, צאי לבדוק מה לא בסדר בזוגיות שלך, ובמקביל ומייד תנתקי את הקשר עם הנבל, תאמרי לו חד משמעי, אני לא מעוניינת שתבוא אליי בהפסקות, אני נשואה כדת וכדין למישהו שאני אוהבת ומעריכה, וכל זמן שאני איתו, אסור לך להתקרב ולנסות להחריב לי את החיים,
אם זה לא עוזר, או שאת לא מספיק חזקה, תחפשי מקום עבודה אחר, ותתחפפי משם לפני שאת מאבדת הכל,
דרך אגב, אם הוא לא מבין עברית ורודף אחרייך עד הפייסבוק וכו', את יכולה להתלונן נגדו על הטרדה,
ויפה שעה אחת קודם
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בני !!!
ירון19/02/2011שאפו !!! אחלה של הצעה לשם שינוי !!!!!!
מפרגן !!
ולך יקירתי....רדי מהמפגר הזה ותתמקדי במשפחה שלך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מעולה !! יפה מאוד
מיטל20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים - תגובה
דליה שוורץ19/02/2011מאוהבת????
סימן השאלה ששמת אחרי המאוהבת מאוד במקום.. כי לא בטוח שאת באמת מאוהבת.. לפעמים אנחנו חושבים ככה כי אותו האדם מייצר לנו סוג של ריגוש, מחמיא לנו ומרומם את האגו שלו, נותן לנו להרגיש רצויים ומחוזרים ואנחנו מתאהבים בתחושה הזו ולאו דווקא באותו אדם ולכן חשוב קודם כל שתביני עם עצמך אם את בכלל מאוהבת בו או בתחושה שהוא נותן לך... האם את נמשכת אליו? האם את רואה את עצמך איתו?
אחרי שתעני על השאלה הזו תדעי אם את מאוהבת או לא... בכל מקרה מאחר ואת נשואה את צריכה כנראה להיות מאוד חזקה ולנתק עם הבחור את הקשר גם אם זה קשה. תצטרכי להגיד לו שאת מעוניינת לנתק את הקשר ולעשות זאת .
כמובן שאת לא חייבת לעשות זאת אם את מחליטה שאת מעמידה את הנישואים שלך בסכנה בשביל הבחור הזה אבל אם את לא מעוניינת בשום אופן לסכן את נישואייך כדאי לך לסיים את הקשר הזה במהירות.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדליה - מאוהבת???
מאוהבת???20/02/2011דליה שלום,
האם זה יהיה נכון אם לא אנתק לגמרי? מהסיבה שאנחנו נראה אחד את השני כל יום ופתאום ל"היות ברוגז" לא נראה לי הגיוני. מה גם שבאיזשהוא מקום כן יש לי רגשות כלפיו ואני פשוט לא מסוגלת להוציא אותו מהחיים שלי.
בהודעה הראשונה שלי אומנם סיפרתי עליו אבל גם לי יש חלק לא קטן בסיפור הזה אחרת לא הייתי מגיעה למצב הזה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
דני20/02/2011נשים נשים,איך אתן נופלות שוב ושוב למלכודת הדבש,תמיד יש את מי שמעוניין לעקוץ ומנצל את תמימותכן, אל תיכנסי לזה,תתרחקי כמו מאש.ברגע שתופסים אתכן ברגע של חולשה אתן נופלות וחזק.אותו בחור סתם טמבל שמנסה להרוס זוגיות,כפי שנראה את אוהבת את בעלך,תישמרי על זה,כלום לא שווה את זה בטח שלא בגידה טיפשית,מה גם ברגע שתיבגדי פעם ראשונה את תמשיכי בזה לעד ...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשכרה
רון20/02/2011אישה חלשה ונאלחת !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?