אשתי בגדה בי והיחסים עגומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי בגדה בי והיחסים עגומים
    רוברט
    19/02/2011

לפני מספר חודשים אשתי בגדה בי.
    התאמתתי איתה בנדון והיא הודתה בכך שהיה לה התכתבויות, שיחות טלפוניות, ואף ניגשו למקום דסקרטי אך מאומה לא קרה.

אני סלחתי לה אך הקרירות שהיא מפגינה אלי קשה מנשוא. חיים יחדיו אך לא באותה מיטה.

ניסיתי ללכת איתה לייעוץ (2 -3 פגישות שלא תרמו ) אני עדיין הולך למפגשים עם פסיכולוג לעזור לי לעבור את היום יום. רצוי לציין שיש לנו ילדים ואני לא מוכן לאבד אותם.

מה לעשות מנסה כל דבר כדי להחזיר אותה, מנסה לצאת איתה ללא הילדים עם הילדים, לשלוח אותה לטיול, לקחת אותה למסעדה, סרט לפנק אותה ואף לנסות להתקרב אליה במיטה אך ללא הצלחה דחיה תמידית כשהיא אומרת שאינה מתרגשת יותר ולא יכולה להתרגש בשנית איתי.

היא חשבה שאעזוב את הבית אך אני לא מוכן לעזוב לרגע את הילדים ואותה.

היא טוענת שהיא לא בוגדת בי יותר אך מצחקקת כל הזמן בטלפון, חשבתי על בילוש אבל מה זה יעזור. היא יכולה לעזוב אותי ולקחת לי הכל ( הילדים זה הכל בשבילי לא מוכן ליהיות יום בלעדיהם)

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפני שאענה.....

רון
    20/02/2011

בני כמה אתם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי בוגדת

דני
    20/02/2011

תגיד לי אתה רציני בדבריך? גם מזדיינת (סליחה על הביטוי) מהצד וגם עושה פוזות? תפתח תיק ברבנות תביא להם הוכחות ,זרוק אותה לאלף עזאזל ,תשאיר אותה בלי שקל ובלי בית,קח ותגדל את הילדים לתפארת,מה שבטוח אצלך לא יראו את מה שהם יראו אצל אימא.אני מצטער שאני כל כך חד, אבל המקרה שלך זועק לשמיים, היא חצופה ברמות על.אם והיה ואישתך הייתה מכה על חטא ומנסה לרצות אותך ולהראות שהיא מתחרטת באמת ובתמים על מעשיה דבריי היו הפוכים, ומכאן תן לה בראש ותעיף אותה קיבינימט ותמשיך לחיות את חייך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו