מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגדתימעין20/02/2011
אהלן
אני ובעלי נשואים 4 שנים ללא ילדים
הזוגיות בנינו היום טובה, בעזרת טיפול זוגי שעברנו.
יחד עם זאת לאחרונה, עלו בי מחשבות ספקניות לגבי הצורך להביא ילדים לעולם והצורך בזוגיות בכלל.
אני מרגישה שכרגע טוב לי אבל כל מחשבה על נצחיות מפחידה אותי, בקטע הזה אני ובעלי מאוד שונים, הוא מאוד מיושב וצרכיו מתקמטים לצורך באישה, בית ילדים ופרנסה.
אני לעומת זאת מאוד סוערת ולא יציבה, ריגושים מושכים אותי ואני אוהבת לחיות על הקצה.
בגדתי בבעלי אבל בזכות העובדה שאנחנו מאוד פתוחים, דיברנו על כך שזה עלול לקרות והייתי מאוד שלמה עם הבגידה כי רציתי לחוות אותה. עשיתי זאת כמובן מעבר לים מבלי שאף אחד שותף לבגידה.
היה נחמד וגרם לי קצת לרצות עוד להמשיך מסע עולמי אבל אחרי שנחטתי חזרה נחתו גם מחשבותי ואני חוזרת לשגרה.
הבעיה היא שאתמול הייתה לנו שיחה ובעלי העביר לי בפירוש כי הוא לא היה מוכן ולא יהיה מוכן לסלוח על בגידה גם היא חד פעמית
ועכשיו אני בדילמה, כי מאותו הרגע שהוא אמר זאת אני שוב מרגישה תחושה של שקריות באוויר ושאני שוללת ממנו את ה"זכות" להיפרד ממני, למרות זאת אני לא באמת מרגישה צורך לספר
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון21/02/2011מה זה אומר מעבר לים ועם מי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
מיטל22/02/2011שאלה לי אלייך ?
את יכולה לנסות לא לספר לו ??
אני רק רוצה שתביני מה את עושה בעצם ברגע שתספרי לו :
1. את תרגישי יותר טוב עם עצמך כי הורדת אבן מליבך
2. את חושבת כביכול שעצם זה שתספרי לו הוא יעריך את כנותך
3. את תתחילי מסע פירוק ארוך , מייגע וכואב.
מישהו חכם פעם אמר לי :
שלומר לפעמים את האמת למישהו שאנחנו אוהבים זו טעות !!!!!!!!!
לא כל דבר חייבים לרוץץץ ולספר
נכון בזוגיות מאוד חשובה הכנות וההבנה אבל !!
תלוי מה ?? את רוצה עכשיו לפרק את כל התא המשפחתי בגלל ריגוש שהיה לך מעבר לים ?? תשכחי מהר את הסיפור הזה !!!!!!!! חזרי לקרקע ומהר !
אני לא תומכת כלל במה שעשית - את מודה שאת אדם שחי על הקצה ואוהב ריגושים , את נשואה ! הריגושים והפיתויים זה משהו שמזמן היה אמור לעבור לך וכל זה רצוי שתעשי עם בעלך
איך תרגישי אם זה יקרה לך ההפך ?? את תביני את בעלך אם הוא יאמר לך שהוא רגיש לפיתויים ? אני לא חושבת
אני מאמינה שאת לא בת 18 ואני מאמינה שאת אישה בוגרת
יש המון פיתויים בחוץ - נכון אבל גברתי קצת אופי... קצת עמוד שידרה
בחיים יש דרך , תזמון וצורה לעשות .
את כרגע הרעדת את כל עולמך בגלל שאת כביכול חיה על הקצה?
מכמה דקות של שיכרון חושים תראי מה זה עשה לך - האם זה היה שווה את זה ?
אינני שופטת אותך - חלילה אבל לעשות זאת למישהו שהוא בעלך זה לא יפה בעייני וזו בגידה באמון וכמובן שהוא לא יסלח אם הוא ידע - יש פה אנשים בפורום שכותבים במפורש שהם כמה שנים טובות אחרי שהם גילו שבן זוגם בגד והם לא יכולים לשאת זאת יותר כי הם לא באמת סלחו.
המלצתי אלייך אחרי כל זה - לא לספר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שבי עם עצמך והחליטי שמה שקרה לך מעבר לים לא משפיע עלייך !! הכל בראש
תתחילי לעבוד עם עצמך ואם לא ותחליטי לספר צפי תוצאות
חיזקי ואיצמי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי - תגובה
סיגלית גלאי23/02/2011מורן שלום,
בדרך כלל קיים פער בין "לדבר על זה" לבין "להודות שאכן הייתה בגידה". אף אחד משני הצדדים (הבוגד והנבגד) לא באמת יכולים לדעת כיצד הם יגיבו, ירגישו והאם יהיו מסוגלים לסלוח ולהמשיך הלאה. ולכן, אין תשובה חד משמעית לדילמה שאת מציגה.
ובכל זאת, כדאי שתשקיעי מחשבה לגבי היכולת שלך לקבל ולהשלים עם השונות ביניכם, האם את רואה בזה ייתרון או חיסרון? מה היו המניעים שלך לבגידה? הפחד שלך מ"נצחיות" עשוי למנוע ממך להתחייב באופן מלא ובוגר במערכת היחסים, למעשה במחוייבות יש פרידה מהרגלים קודמים וחשיבה על האחר ולא רק על עצמי, אולי זה נשמע קצת מפחיד אבל זה מביא איתו גם דברים טובים וחדשים כמו, יציבות, ביטחון, ילדים וכד'
אני מאחלת לך כל טוב ובהצלחה בכל שתבחרי לעשות
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?