מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיום מערכת יחסיםיסמין21/02/2011
שלום שמי יסמין
אני יוצאת עם בחור כ-8 שנים ולאחרונה החלטנו לסיים את המערכת יחסים כי הגענו לסקנה שהיא לא הולכת לשום מקום זה היה מלכתחילה להכניס ראש בריא למיטה חולה העיניין הוא שאנחנו לא מצליחים לגמור את המערכת יחסים הזאת אנחנו כל הזמן מדברים על זה מבינים שזה הדבר הנכון לעשות ועדיין ממשכים את הקשר אני מבינה שזה צריך להסתיים ולא יודעת איך לצאת מזה
האם יש לכם עצה בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
אני21/02/2011שלום
דבר ראשון בת כמה את?
כדי שאוכל לראות את העניין מנקודת הראות שלך אולי
כי לצערי,כרגע אוכל לענות לך רק מנקודת הריאות שלי
אם מבינים ורואים שאין עתיד,אם את בזמן בחייך שאת רוצה עתיד עם בחור ,כדי לחתוך
לא "לבזבז" עוד שנים וזמן שבו תהיי הרבה יותר ממוקדת בחייך ,כי מה לעשות כשיש בן זוג אז הוא ממלא וקצת שוכחים דברים, וגם כדי שתוכלי להכיר מישהו שהרה יותר יתאים לך כנראה וכן יהיה עתיד
אבל שוב ,סליחה עם איזושהי ביקורתיות ,אני פשוט נפרדתי בכאב רב כי ראיננו שלא טוב לנו ומבחנתי גם לעתיד ,עם המון אהבה והמון דברים שחיינו ביחד ,זה מאוד קשה ,אבל מבחנתי לא הצלחתי להבין עתיד אז לא רציתי להישאר עוד בהווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסמין
מיטל22/02/2011שלום לך
עם כל הקושי והכאב אם החלטתם על זה וזה הדדי פשוט עליכם לסיים זאת במכה אחת
לא להיות בקשר נקודה . לא לדבר לא לשלוח הודעות - פשוט כלום !
זה הרי ברור שיהיה לכם מאודדד קשה 8 שנים לא הולכים ברגל אך חשבי - 8 שנים ולא תקדמתם לשום מקום למה שעכשיו כן ?
אני עברתי פרידה לפני חצי שנה אך הייתי עם בן זוגי 4 שנים שזה פחות ממך אבל ! אני יאמר לך בבטחון מלא שהיום אני מרגישה טוב ויש חיים אחרי הפרידה והחיים האלו פשוט מדהימים ! ואני הייתי שבר כלי לאחר הפרידה במשך לא מעט חודשים .
אתם חייבים לקחת את עצמכם בידיים ולא לחזור אחד לשני מגעגוע כי זה לא ייגמר לעולם !
ואני מדברת מנסיון
היו בוגרים ורציונלים ותחשבו על עתידכם
ואל תשכחי שאין דבר כזה "לב" - לב זה שריר - הכל נמצא בראש
התחילי לחשוב אחרת ממש כמו דמיון מודרך
שימי לרגע את האמוציות בצד וחשבי מה נכון לך
עדיף שתבכי כמה ימים או שבועות ושלא תבכי כל חייך
מקווה שעזרתי ופה בשבילך לעוד עצה ותמיכה
היי חזקה !! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
אני23/02/2011מיטל לאן נעלמת?
כתבתי לך גם באימייל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
מיטל23/02/2011אני ממש מתנצלת אני היום אכנס למייל ברגע שאגיע הבייתה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?