סיום מערכת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום מערכת יחסים
    יסמין
    21/02/2011

שלום שמי יסמין
    אני יוצאת עם בחור כ-8 שנים ולאחרונה החלטנו לסיים את המערכת יחסים כי הגענו לסקנה שהיא לא הולכת לשום מקום זה היה מלכתחילה להכניס ראש בריא למיטה חולה העיניין הוא שאנחנו לא מצליחים לגמור את המערכת יחסים הזאת אנחנו כל הזמן מדברים על זה מבינים שזה הדבר הנכון לעשות ועדיין ממשכים את הקשר אני מבינה שזה צריך להסתיים ולא יודעת איך לצאת מזה
    האם יש לכם עצה בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום מערכת יחסים

הוספת תגובה

• יסמין

אני
    21/02/2011

שלום
    דבר ראשון בת כמה את?
    כדי שאוכל לראות את העניין מנקודת הראות שלך אולי
    כי לצערי,כרגע אוכל לענות לך רק מנקודת הריאות שלי
    אם מבינים ורואים שאין עתיד,אם את בזמן בחייך שאת רוצה עתיד עם בחור ,כדי לחתוך
    לא "לבזבז" עוד שנים וזמן שבו תהיי הרבה יותר ממוקדת בחייך ,כי מה לעשות כשיש בן זוג אז הוא ממלא וקצת שוכחים דברים, וגם כדי שתוכלי להכיר מישהו שהרה יותר יתאים לך כנראה וכן יהיה עתיד
    אבל שוב ,סליחה עם איזושהי ביקורתיות ,אני פשוט נפרדתי בכאב רב כי ראיננו שלא טוב לנו ומבחנתי גם לעתיד ,עם המון אהבה והמון דברים שחיינו ביחד ,זה מאוד קשה ,אבל מבחנתי לא הצלחתי להבין עתיד אז לא רציתי להישאר עוד בהווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליסמין

מיטל
    22/02/2011

שלום לך
    עם כל הקושי והכאב אם החלטתם על זה וזה הדדי פשוט עליכם לסיים זאת במכה אחת
    לא להיות בקשר נקודה . לא לדבר לא לשלוח הודעות - פשוט כלום !
    זה הרי ברור שיהיה לכם מאודדד קשה 8 שנים לא הולכים ברגל אך חשבי - 8 שנים ולא תקדמתם לשום מקום למה שעכשיו כן ?
    אני עברתי פרידה לפני חצי שנה אך הייתי עם בן זוגי 4 שנים שזה פחות ממך אבל ! אני יאמר לך בבטחון מלא שהיום אני מרגישה טוב ויש חיים אחרי הפרידה והחיים האלו פשוט מדהימים ! ואני הייתי שבר כלי לאחר הפרידה במשך לא מעט חודשים .
    אתם חייבים לקחת את עצמכם בידיים ולא לחזור אחד לשני מגעגוע כי זה לא ייגמר לעולם !
    ואני מדברת מנסיון
    היו בוגרים ורציונלים ותחשבו על עתידכם
    ואל תשכחי שאין דבר כזה "לב" - לב זה שריר - הכל נמצא בראש
    התחילי לחשוב אחרת ממש כמו דמיון מודרך
    שימי לרגע את האמוציות בצד וחשבי מה נכון לך
    עדיף שתבכי כמה ימים או שבועות ושלא תבכי כל חייך

מקווה שעזרתי ופה בשבילך לעוד עצה ותמיכה

היי חזקה !! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

אני
    23/02/2011

מיטל לאן נעלמת?
    כתבתי לך גם באימייל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

מיטל
    23/02/2011

אני ממש מתנצלת אני היום אכנס למייל ברגע שאגיע הבייתה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו